Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:Roletka moje chlopaki wczoraj w nocy jak sie polozylam to tak jeden dupine a drugi glowine wypiely mi w dole brzucha ze myslalam ze pepek mi wystrzeli
takie to male a jaka sila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 16:04
Inska lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam Kochane, że bardzo pokrzepiające są te Wasze powyższe wypowiedzi, normalnie cieplutko się człowiekowi na serduchu robi od tych historii o wbijających się to tu to tam maluszkach
mycha28, aszka, aszka, justa1234, pragnaca dzidziusia, Lilou1984, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Aga usg bywają mylne u mnie 3 tygodnie temu 2300 2 tygodnie temu 2600 a dziś tylko 2800. Z tym ze pomiar 2300 i 2800 robione na słabym usg bo mój lekarz mówi ze nie jest najdokladniejsze. Nie sądzę by w 12 dni mała urosla tylko 200gram. Wiadomo że waga to może się o 200 300 gram mylić. Za 9dni mam usg na tym dobrym sprzęcie u Pani doktor która prowadzi moja ciążę. I jej pomiarem będziemy się sugerować.
Generalnie łożysko widać w usg wapnieje powolutku co oznacza że zbliżamy się do porodu a malutka będzie juz wolniej rosnąć. Może uda się nie mieć kolosa a fajne 3.5kg dzieciaczka hehe:-)Inska, aszka lubią tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Aga usg bywają mylne u mnie 3 tygodnie temu 2300 2 tygodnie temu 2600 a dziś tylko 2800. Z tym ze pomiar 2300 i 2800 robione na słabym usg bo mój lekarz mówi ze nie jest najdokladniejsze. Nie sądzę by w 12 dni mała urosla tylko 200gram. Wiadomo że waga to może się o 200 300 gram mylić. Za 9dni mam usg na tym dobrym sprzęcie u Pani doktor która prowadzi moja ciążę. I jej pomiarem będziemy się sugerować.
Generalnie łożysko widać w usg wapnieje powolutku co oznacza że zbliżamy się do porodu a malutka będzie juz wolniej rosnąć. Może uda się nie mieć kolosa a fajne 3.5kg dzieciaczka hehe:-)[/QUOTE
może córcia przystopowała, podobno tak może być, myślę, że obie za wcześnie zostałyśmy nastraszone co do wagi dzieci. Jk nie przenosisz to nie powinna być klocusiem -
Inska Ty tez niedlugo bedziesz tak opowiadala nawet sie nie obejrzysz jak zleci
Aszka ja czuje je czesciej u dolu jak " gmeraja "
U nas znajomej brat bedzie mial dwie dziewczynki i tez IVF tylko ze beda starsze od naszych chlopakow bo w grudniu maja termin ale jakby cos kandydatki na zony sa
Roletka to niezla aparatka z niej rosnieInska, aszka, Kava, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Inska witam Cię na fioletowej stronie!!!
MałaMi fajnie, że Twoi chłopcy tak ładnie rosną. A szyjka niech trzyma, bo chłopcy muszą jeszcze trochę pomieszkać w Tobie.
Aga u mnie w poprzedniej ciąży bez szyjki ciąża utrzymała się jedynie 1 tydzień. I to cały czas leżałam i miałam sporo kroplówek podawanych, by jakoś ratować ciąże.
Ale Ty jesteś już na takim etapie, że na pewno wszystko będzie dobrze nawet jakbyś dziś miała rodzić. Są dziewczyny, które kilka tygodni funkcjonują bez szyjki, więc i Tobie tego życzę.
Za to mnie dopadło przeziębienie. Kicham, boli mnie gardło i czuję, że choroba się rozkręca. Skroiłam już cebulę i czekam aż wypuści sok, to zacznę się kurować.Inska, aszka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Madzia kuruj sie
Mycha a to łobuziaki
Justa a Ty jak tam czujesz cos?a tak po za tym nic się nie dzieje
Zocha się nie spieszy do wylotu
zaraz ruszam pokiwać się na piłce może coś ruszy
Dobrze że,wszystko ok u Ciebie i maleństwaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 19:14
aszka, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Inska... witam moja droga!!! Miło będzie po tej stronie z Tobą pogaworzyć
Co do robótek ręcznych... to ja i teraz tak sobie z mężem radzę, mój ma jakieś ale... bo malutka go mocno kopie... i nie chce aby go znienawidziła od początku ...
Kava jak tu GRAŻYNY nie pamiętać hahahah
mi koleżanki z lutówek poleciły :
Jak widać jeszcze nie używane. Zakupiłam dziś w rosmanie... ale małż dziś na chatę nie wraca to najzwyczajniej mi sie nie chce pfff
A powiem Wam ... a co ... ALEŻ DZIŚ NASKROBAŁYŚCIE!!!
Ja tak jak wczoraj pisałam nie mam za bardzo czasu siedzieć i pisać... a dzisiaj nawet Was nadrabiałam stojąc na czerwonym świetle w centrum....aszka, mycha28, justa1234, Inska lubią tę wiadomość
-
I ja już w domu po wizycie
Mały waży 2800 i ma się dobrze.
Szyjka się trzyma. Ma 37 mm. Poza tym pobrano mi wymazy z Grażyny i jej sąsiada
Basiurka, mój TP to 27.12.2015 i będzie Syn.Moniaa, aszka, mycha28, justa1234, mia6, Inska, Konwalia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Moniaa wrote:I jak tam lekarz nie zmienił podejścia, nadal się Tobie podoba?? No wiesz... pod względem merytorycznym
A podoba się
Może nie jest serdeczny tak jak "moja" Pani Doktor ale pasuje mi.
Spokojny, konkretny, odpowie na każde pytanie (nawet mojego M).
Nie czuje się popędzana.
Jednym słowem opinie moich znajomych były prawdziwe.aszka lubi tę wiadomość
-
Moniaa wrote:To super Kava... ja ostatnio na swojej nfz-owej wizycie widziałam jak mój lekarz oczami wynosi mnie z gabinetu. A to dopiero było przy połowie pytań
Monia ale wcale mu się nie dziwie. Bo gdyby trafiły mu się wszystkie takie pacjentki to zamieszkałby w przychodni.
Nie bronię lekarza. Uważam, że super z nim postąpiłaś. Gdybyśmy wszystkie były takie stanowcze, więcej z nas korzystałoby z wizyt na nfz i nie byłybyśmy olewane na tych wizytach.Moniaa, Kava lubią tę wiadomość
-
Kochane bylam dzis na podgladaniu. Dzidzia rosnie pieknie i lekarz mowi ze wszystko jest ok. Malusie moje dzieciatko machalo raczkami i pieknie bilo serdunio. Jestem szczesliwa. Moze dzis zasne i przspie noc...? Zibaczymy.
mycha28, justa1234, Eliz, aszka, mia6, Moniaa, Kava, wiecznie, Inska, Viki26, agulas, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
Kochane cieszę się z każdych waszych dzisiejszych wizyt
Monia mam te maszynki i u mnie wylądowały w koszu bo wogóle się nie sprawdziłyale to może dlatego że mam ogólnie dość ciemnee i twarde owłosienie,dużo męskich hormonów,więc może u Ciebie się sprawdzą
aszka, Kava lubią tę wiadomość
-
aneczka2015 wrote:Kochane bylam dzis na podgladaniu. Dzidzia rosnie pieknie i lekarz mowi ze wszystko jest ok. Malusie moje dzieciatko machalo raczkami i pieknie bilo serdunio. Jestem szczesliwa. Moze dzis zasne i przspie noc...? Zibaczymy.
Aneczka to już takie widoki miałaś ? ja się właśnie zastanawiałam kiedy będę widzieć rączki, nóżki i w ogóle a tu proszę, pewnie jak pójdę 27 do lekarza to też się poznam z moją niunią. Ale super
A tak w ogóle powiedz mi, widać już u Ciebie brzunio ? bo ja ostatnio tak się zastanawiałam czy to z powodu ciąży czy objedzenia mam wydęty brzuchi zaczęłam się zastanawiać czy nie za wcześnie na te krągłości.
Jestem ogólnie szczupła, moja waga średnio osiągała 43kg więc może u takich szczupłych dość szybko widać ciąże. Sama nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 22:14
aszka, aneczka2015 lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
nick nieaktualny