Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O jacie... żyje ... ostatnio tylko nadrabiam.. wieczorem postaram się stać się większą aktywistką hehe u mnie ostatnio sporo się dzieje to jakieś zakupy to coś tam ... ale jak to mój mąż mówi RWA PLUSZOWA jakoś mnie dzisiaj rypie mocno!
Kava gdzieś na którymś forum trabiło ze grudniówki zaczynają się sypać. Wiesz życzę 100% donoszonej jak se zaplanowałaś ale chyba trzeba się na jakąś kawę albo herbatę umówićViki26, pragnaca dzidziusia, Inska lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny trochę nie śmiało piszę bo dziś przeniosłam się z różowej na fioletową stronkę po 3 latach starań
Jestem w ciąży po IFV IMSI transfer 2 zarodków 2 dniowych 4B 5B moje wyniki hcg 13 dpt 337,9 16 dpt 2006,Jak myślicie czy jest prawdopodobieństwo ciąży bliźniaczej??
agulas, Anko:-), Viki26, Kava, justa1234, pragnaca dzidziusia, mia6, Inska, wiecznie, Pola7 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia82 wrote:Dziewczyny jak Wy rano wstajecie. Mój synek śpi do 10-tej i ja do tej pory nie wychylam się z łóżka. Bo gdybym wstała mały też od razu by nie spał. A tak to chłopak wstaje wyspany, z uśmiechem od ucha do ucha.
Wychodzi na to, że ja jestem największym leniem tutaj.
Napisała mi MałaMi83, że już urodziła. Chłopcy są zdrowi, a ona przeszczęśliwa.ja jeśli bym mogła to też bym dłuuuuuuugo leniuchowała ale no nie mogę spać bo wszystkie gnatki mnnie bolą
przekaża MałejMi seeerdeczne gratulacjębardzo się cieszę że z dzieciaczkami wszystko dobrze
moc buziaków dla całej trójeczki
-
Marta1986 wrote:Ja czuję się super czasami zmęczenie dopada ale da się przeżyć
Mam wspaniałego męża który znakomicie sprawdza się w nowej roli niestety od dziś musiał wrócić do pracy..
A Kubuś to mój mały aniołeczek prawie nie płaczę chyba że jest mega głodny wtedy szybko trzeba cycusia dawaćA tak to śpi ładnie póki co nie mogę narzekać
buziaki i dużo zdrówka dla Was
-
aszka wrote:Madzia ty się ciesz ze śpisz :)ja teraz to 2,3godzinki maks.
ja w nocy wstaję tak do 6 razy siku i za każdym razem jak wrócę z łazienki to maks pół godz się wiercę żeby usnnąć
no i tak zlatuje nocka ...
-
Sanna, witaj!!!!
Aszka ma rację. Prawdopodobieństwo jest zawsze a jak jest to się okaże
Anko, zaczynam się tym "grudniem" trochę stresować. Chyba nie wierzę, że to już niedługo!!!
A co do forumowych grudniówek, to prawda... rozpakowują się jedna po drugiej.
Moniaa, dzięki! Nie zamierzam rodzić wcześniej niż to sobie zaplanowałam
Nie i koniec!
A spotkać się musimy faktycznie. Dopóki się jeszcze jakoś toczę.
A ja jutro mam wizytę wieczorem. Strasznie ciekawa jestem mojej mordki kochanejAnko:-), Sanna, Viki26, pragnaca dzidziusia, Inska lubią tę wiadomość
-
Sanna witam serdecznie
Kava powodzonka na jutrzejszej wizycie
Jeju ale za mną łażą racuchyno ale po pierwsze mam lenia żeby je zrobić a po drugie to wiem że będę później masakrycznie cierpiała z powodu paniusi zgagi :-(i jak tu żyć ....
Sanna, Kava lubią tę wiadomość
-
Anko czytałam na grudniowkach o akcji z karmieniem która ci sprowokowala do skomentowania, masakra jakaś
ale bym zadyme zrobiła
Moja Zuza tak mi się wypięła że myślałam że mi przez brzuch się przebije pierwszy raz miałam takie wrażenie a co będzie jak później, no i właśnie teraz znów się wypina ale już tak normalnie -
Hejka senna
witamy Cie cieplutko:)
A ja dzis musze sie Wam kochane pochwalic nasza dzisiejsza wizytka u ginki:) Kochaniutkie dzieciatko ma juz 1,81cm i widac byla rączusie i nogusie:) ah jakie to slodkie;)pragnaca dzidziusia, Viki26, Moniaa, justa1234, mia6, wiecznie lubią tę wiadomość
-
roletka wrote:Anko czytałam na grudniowkach o akcji z karmieniem która ci sprowokowala do skomentowania, masakra jakaś
ale bym zadyme zrobiła
Moja Zuza tak mi się wypięła że myślałam że mi przez brzuch się przebije pierwszy raz miałam takie wrażenie a co będzie jak później, no i właśnie teraz znów się wypina ale już tak normalnie
Sprowokowala bo to mega niespotykane. Ale ni w formie jazdy nawet. Ja nie wiem ale mamy z mężem ogrom poczucia humoru, właściwie 90%życia mamy uśmiech na buzi wiec i ta sytuacja najpierw by mnie zszokowala ale później padlabym ze smiechu:-)
Ja bym tam zadymy zmęczonej młodej poloznej nie robila-badzmy ludzmi:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 23:03
-
Ta bezsenność to już będzie moja nowa norma?
Mój Boże straszne:-)
Kava trzymam kciuki za wizytę.
Ja również mam swoją dzis-przenioslam z czwartku bo za często mi mokro - musze sprawdzić poziom wód czy nic się nie sączy.
Ciekawe jak moja mała babeczka;-)
Czy w 12 dni odbiła z 2600 do 3kg:-)?