Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie wróciłem ze spaceru po wyjściu tj. po 20 minutach już musiałam iść do toalety, wczoraj podobnie, w ciągu godziny toalete odwiedziłam 2 razy. chyba zacznę wychodzić w pampersie!
pragnaca dzidziusia, Kava, justa1234 lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualny
-
Ja na szczęście jak na razie nie mam problemów. Po całym dniu chodzenia to mam lekko odciśnięte paski od skarpetek. Dzisiaj byłam na zakupach w smyku i parę cudny ch rzeczy zakupiłam. To w zasadzie moje pierwsze zakupy dla malutkiej.
Viki26, pragnaca dzidziusia, Kava, justa1234, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo był jedyny plus ciąży latem - sukienka i klapki i strój gotowy. Więcej plusów brak.
Mój mały zaczął mieć ostatnio dni śpiocha, jak nie nasze dziecko. Chyba dlatego, że zaczęłam pilnować ile je, bo wydaje mi się, że wcześniej mógł być głodny.kmb, Viki26, Moniaa, pragnaca dzidziusia, Kava, aszka, agulas lubią tę wiadomość
-
Aszka to mąż już jest? updatuj stopkę http://smileys.sur-la-toile.com/repository/reflexion/graduation.gif
Danae tak to jest plus bycia w ciązy latem.
Moniaa ja dziś skarpetki bezuciskowe kupiłam.
Dziewczyny ile razy pierzecie ciuszki po zakupie?aszka lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Viki26 wrote:
Dziewczyny ile razy pierzecie ciuszki po zakupie?
Może ja jakaś dziwna jestem ale najpierw piorę w proszku dla dorosłych
a potem w dzieciaczkowym.
Oczywiście to tylko za pierwszym razem. Drugi raz tej procedury nie mam zamiaru powtarzaćViki26, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viki26 wrote:
Moniaa ja dziś skarpetki bezuciskowe kupiłam
Ja polecam takie fajne mają w Calzedonii czarne eleganckie z delikatnym ściągaczem.
A moja malutka chyba se teraz maraton w brzuchu urządziła. Rusza się na wszystkie strony a brzuch lata na boki jak nigdy dotąd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 00:38
Anko:-), Kava, justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Moniaa wrote:Ja polecam takie fajne mają w Calzedonii czarne eleganckie z delikatnym ściągaczem.
A moja malutka chyba se teraz maraton w brzuchu urządziła. Rusza się na wszystkie strony a brzuch lata na boki jak nigdy dotąd.
U mnie to zawsze oznaczało zmianę pozycji:-)
Raz była gówna w dół później ostre kopanie i dupka w dole, kolejny raz i glowka w dole:-)
Także ja juz później mogłam sobie pozycję dzircka wyliczyć na podstawie takich dni hehe:-*Moniaa, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj moja koleżanka pojechała rodzic o 12.00 i co najlepsze miała skierowanie do cc a u rodziła sn
dziś dzwoniła do mnie opowiedzieć co i jak, więc nawet nie ma ani jednego szfa i w nocy już normalnie chodziła
urodziła synusia 56 cm i 3290g
Anko:-), Viki26 lubią tę wiadomość
-
Justyna no to kochana czekamy teraz na ciebie
Codziennie sprawdzam czy czasem cie na porod nie wzielo:-)
Ja bym chciała bardzo urodzić w ciągu 10-20dni. Wtedy uniknie cesarki bo mój mały wielkolud będzie jeszcze wtedy w normalnej wadze:-)justa1234 lubi tę wiadomość
-
A ciuszki pralam po raz tylko. Nie chce by Hanna była za sterylna. Mam zwierzęta w domu - wiec całą nasz gromada musi jakoś się ogarnąć z tym co każde z nas do domu przyniesie.
Wycieram psa po spacerach i myje łapki ale nie zacznę mu myc zębów i fundowac kąpieli codziennie ze względu na dziecko.
Kota natomiast na jakiś czas chyba zostawiam u rodziców. Kupiłam jej smycz z feromonami by ją wyciszyć, by się tak nie stresowala przeprowadzka i mimo że serce mnie boli to boje się zaufać kotu. Niech mi się położy na dziecko itp - kurcze ona takie nieprzemyślane ma czasami dzialania:-( a wielka jest - waży 8kg -wiec boje się o moją Hanie....Viki26, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Ciekawe czy Justys urodzisz w listopadzie:-) na razie objawów brak?
Na grudzień będą 3 porody chyba- ja Agniesia i Biała - bo z blizniakami nie ma opcji na tego 5.01:-)))
Aaaa i Kava - kiedy termin ale chyba koniec grudnia? Nie ma cię na 1 str na liscie:-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 11:35
agulas, aszka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Anko dobrze że zdecydowaliście się na chwilowe oddanie kotki, jednak 8kg zywej wagi to pewne zagrożenie dla córci.
Ja nastawiłam praniea zakupów udało mi się na allegro wylicytować lampę wiszącą z ikeai i firankę z Kubusiem Puchatkiem:) pokój coraz bardziej przypomina pokój docelowy synka http://smileys.sur-la-toile.com/repository/combat/lance-pierre.gif
aszka, justa1234 lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?