Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Fistaszek wrote:Witam dziewczyny. Ja wlasnie zbieram sie do szpitala. Szyjka dluga 3,6 cm, szew trzyma, ale niestety roznica miedzy chlopakami w wadze to 400 gram i musza mnie poobserwowac. Dr mowila, ze podkradanie u takich blizniat jak moje, z dwoma lozyskami w zupelnie innym miejscu sie prawie nie zdaza, ale chce miec wszystko pod kontrola. Bleee znow szpital
pragnaca dzidziusia, aszka, basiurka, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justa u Ciebie to widzę, że będzie prawdziwa rewia mody. Co wychodzisz do sklepu to wracasz z jakimiś ubrankami.
La-mia wiedziałam, że będzie dobrze.
Kmb dobrze że u Ciebie też wszystko w porządku.
Fistaszku współczuję szpitala. Ale teraz musisz myśleć tylko o dzieciach, a Ty dla nich przecież przetrwasz wszystko.justa1234, kmb lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana piękne brzuszkowate panie
@):-
ja już po sniadanku
zaraz ruszam do lidla po inhalator bo mi wykupią
no a później jeszcze zajrzę do ciucholandów
miłego dnia babeczki
Kava, pragnaca dzidziusia, aszka, Eliz, agulas, mia6 lubią tę wiadomość
-
Viki26 wrote:I ja się witam z rana
Dziewczyny od ktorego tygodnia zaczełyście puchnąć? Ja od 3 dni mam stopy po nocce mega opuchnięte, buty mnie pijąjak chcesz to wejdź do mojego pamiętnika tam jest zdjęcie z września jakie mam nogi spuchniete
mi puchną nogi,ręce i buzia a nogi to do takiego stopnia ze są dni że nie czuję jak stawiam stopę
Viki26 lubi tę wiadomość
-
Viki26 wrote:Widziałam fotkę z września!
jak mi tak spuchną to ja chyba całą zimę w klapkach będę musiała chodzić!
Fajny avatartamte zdjęcie co ogladalas to jeszcze w miarę ale dopiero teraz tak od pomad miesiąca to mam baaaalony,wejdź jeszcze raz do pamiętnika
Viki26 lubi tę wiadomość