Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
[QUOTE=
Poziomka hejkajak wygladala Twoja podroz po groszka?[/QUOTE]
staralismy sie od kwietnia 2013 roku. Jedyna szansa bylo sztuczne zaplodnienie i wyglada na to, ze sie udalo i to za pierwszym razem.
Sanna, aszka, Viki26, aneczka2015 lubią tę wiadomość
ICSI
21.10 punkcja – 4 pecherzyki/3 komorki/ 2 dojrzale
25.10 transfer - 2 blastocyst -
Sylwia robią normalnie badania w sobotę w.GC
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEliz wrote:Lenuś trzymam kciuki żeby było dobrze ♥
Dziewczyny powiedzcie mi czy macie już jakieś zachcianki ciążowe ? Za mną strasznie chodzą chipsy Laysy cebulowe hehe, ale powstrzymuję się
Największe zachcianki dopadają mnie wieczorem, wtedy wymyślam co bym zjadła.na pocztaku do 20 tyg. nie mialam zachcianek.
Eliz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wierze ze u Magdy bedzie dobrze
wszystko na pewno
Sylwiasta gratulacje i tusprawdz na razie czy jest przyrost.
Kmb dobra wiadomosc, kciuki za zdrowko
Lenus tez czytałam Twoja historie i płakałam razem z Toba, wierze ze teraz bedzie dobrze. Leż ale czasami pisz tu co u Ciebie, jak humor, w grupie razniejWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 20:07
Viki26, Lenuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaszka wrote:Ja wierze ze u Magdy bedzie dobrze
wszystko na pewno
Sylwiasta gratulacje i tusprawdz na razie czy jest przyrost.
Kmb dobra wiadomosc, kciuki za zdrowko
Lenus tez czytałam Twoja historie i płakałam razem z Toba, wierze ze teraz bedzie dobrze. Leż ale czasami pisz tu co u Ciebie, jak humor, w grupie razniejdzis byl przyrost 260%, drugi sprawdzam w sobote
Tez zagladam co chwile czy Madzia cos pisala... -
Poziomka witaj serdecznie
Sylwiasta jeszcze raz gratki
Kmb super że serdulko dzidzi zdrowe
A ja walczę z piłką i schodami ale jak narazie Zośce się nie spieszy do wyskokudoszłam do wniosku że ona jeszcze poprostu chce nabrać masy hihhihiih
aszka, sylwiaśta159, pragnaca dzidziusia, mycha28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lenuś dbaj o siebie!!! Jak trzeba leżeć to leż,bo na prawdę warto. Ależ się ucieszyłam z Twojej ciąży. Bliźnięta są Ci zapisane w gwiazdach. Trzymam kciuki za Ciebie i Twoje Skarby.
Ja rano wstałam, już biegam. Rana nie boli. I na rannym obchodzie dowiedziałam się, że szyjka mi pękła i mi ją zszywali na długości 2cm.
Mała została dziś ochrzczona. Nazywa się Alicja Anna. Stan na razie jest stabilny. Z każdej strony niedojrzała. Wszystko niestety może w każdej chwili się zmienić.
Antonelka ja wczoraj kierowałam się też na Madalińskiego. Tam jest fantastyczny ordynator patologii i położnictwa. Niestety wczoraj go nie było w pracy i dlatego pojechałam na Karową. W efekcie końcowym to dobrze się stało, gdyż na Madalińskiego na oiomie nie daliby rady z tak skrajnym wcześniakiem. Ale sądziłam, że jeszcze uda się trochę podtrzymać ciąże.Anko:-), Viki26, agulas, Lenuś, Lilou1984, Anatolka, Moniaa, sylwiaśta159, Astra, mia6 lubią tę wiadomość
-
Madziu jestem z tobą każdego dnia.
Walczcie dziewczyny. Wierzę że będzie dobrze i trzymam kciuki za każdy dzień.
Buzi dla Alicji Anny od Cioci Ani.
Mnie głowa od wczoraj boli tak się o was bałam, później jeszcze Lenka i jakoś wróciła do mnie jej historia.
Odechciało mi się pisać o pierdolach na forum. Serio....dopadł mnie jakiś stres, kij wie co, ale jestem pełna obaw.
Dobranoc dziewczyny.