Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEliz wrote:Lenuś trzymam kciuki żeby było dobrze ♥
Dziewczyny powiedzcie mi czy macie już jakieś zachcianki ciążowe ? Za mną strasznie chodzą chipsy Laysy cebulowe hehe, ale powstrzymuję się
Największe zachcianki dopadają mnie wieczorem, wtedy wymyślam co bym zjadła.
Ja tez mamraz zajadam się czekoladą, a za godzine mam ochote na frytki
najgorsze jest to,że mam ochotę na same śmieciowate jedzenie
-
nick nieaktualnyMała Mi 1 wrote:Dziewczynki moja mama trafiła do szpitala gdyż leczy się na borelioza kilka lat już i zero efektów. Położona jest na oddziale zakaźnym. I teraz pytanie czy ja ją mogę odwiedzić. Fakt ona nie zaraża ale tam są różne przypadki .
I mam obawy ;(;(
Kochana dziewczyny dobrze radza, napewno bedzie Ci ciężko ale dla Waszego dobra musisz zrezygnować z wizyt. Trzymam kciuki za zdrowie mamusi -
nick nieaktualnyWitajcie, wiekszosc mnie pewnie kojarzy
w 25 cs chyba sie udalo.
7dpt 3dniowych maluszkow beta 13,82
9dpt- dzisiaj po 47h beta 46,50.
Jeszcze sceptycznie podchodze do tego.
Mam zamiar powtorzyc bete jeszcze w sobote- tak jak kazal lekarz. Zastanawiam sie, ile razy wy betowalyscie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 16:09
agulas, Kava, mia6, Moniaa, Eliz, aszka, Viki26, justa1234, Alincia, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Sylwia ja badalam betę w 9 i 11 dpt bodajże i więcej nie bo to i stres niepotrzebny a miałam też podane dwa zarodki i bałam się ze jakby oba zaskoczyły i jeden się poddał to ja bym myślała że już po wszystkim a jednak jeden by był, wiesz o co mi chodzi?
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
Mala Mi rozumiem jak musi Ci byc ciezko bez widzenia sie z mama ale dla Ciebie i maluszkow chyba lepiej jak jej nie odwiedzisz
. Nie ma co ryzykowac
Pragnaca ja mam to samo niestety najbardziej mi sie chce smieciowatego jedzenia
Jak tylko widze Maca albo KFC o pizzy juz nie wspomne to taka sie glodna robie choc jestem nieraz po obiedzie...czasem sobie pozwalam no ale nie tak czesto jakbym chciala bo nie chce zeby moje chlopaki byly jednym wielkim fast foodemWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 16:26
pragnaca dzidziusia, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Agulas masz rację trochę smutno się zrobiło. Ale dziewczyn są dzielne i wierzę, że będzie wszystko dobrze.
To ja napiszę dobre wieści już wczoraj nie chciałam
Mój mały wczoraj miał badania serduszka ze względu na to, że ja mam wadę z którą można normalnie żyć ale sprawdziliśmy u niego czy nie przejął po mnie tak jak ja po swoim Tacie. I jest wszystko dobrze nic nie znaleźli jeszcze chcą powtórzyć 7 stycznia. Dość długo to trwało bo prawie 2 h. Ale wszystko dobrze.agulas, mia6, Kava, pragnaca dzidziusia, Viki26, justa1234 lubią tę wiadomość
-
kmb, cudownie!
Sylwia
Ja na razie testowałam dwa razy: w poniedziałek (11dpt = 257) i w środę (13dpt = 609) ale chyba pójdę jeszcze jutro, tylko już u rodzinnego za darmo, bo każda beta kosztowała mnie €50, aućsylwiaśta159, justa1234 lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Witajcie, wiekszosc mnie pewnie kojarzy
w 25 cs chyba sie udalo.
7dpt 3dniowych maluszkow beta 13,82
9dpt- dzisiaj po 47h beta 46,50.
Jeszcze sceptycznie podchodze do tego.
Mam zamiar powtorzyc bete jeszcze w sobote- tak jak kazal lekarz. Zastanawiam sie, ile razy wy betowalyscie?
Ja 7 razy (ale po poronieniach). To było jedyne co mnie uspokajało.sylwiaśta159, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRoletko wiem wiem
)
Dzieki za odpowiedzi, no mnie beta dzisiejsza uspokoila, bo bylam pewna, ze juz po wszystkim z racji tego, ze do wczoraj kreski pieknie ciemnialy a dzis rano byla taka sama jak wczoraj wiec pomyslalam sobie juz po wszystkim... w sumie tak moze byc, ze ona juz ma tendencje spadkowa choc przyrost jest 260%- to okaze sie w sobote. To chyba tez bedzie ostatnia moja beta, potem oczekiwanie na serduszko- tez chyba zniose jajo do tego czasuja ogolnie bardzo niecierpliwa jestem, moze jak zobacze serduszko to sie troche uspokoje.
Poki co z objawow to mam wieczorem straszne ciagniecie w pachwinach takie jakbym przeszla maraton i kluje mnie w podbrzuszu, takie wbijane igly nic poza tymale wiadomo, swiezynka jestem jeszze
jutro moj termin @ mam nadzieje ze moj organizm zalapal, ze do @ ma nie dopuscic przez kolejne kilka mcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 17:26
-
Madzia jejciu co ja czytam..Trzymam ogromne kciuki i pomodlę się za Twoją maleńką kruszynkę i pomodlę o zdrówko dla niej
<3<3
Lenus kochana za Ciebie trzymam ogromne kciuki bardzo dzielna kobietka z CiebieŚciskam Cie mocno tym razem będzie szczęśliwie :-*
Lenuś lubi tę wiadomość
-
Witajcie,
z radoscia chce dolaczyc do waszego grona, mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie.
mia6, sylwiaśta159, Kava, agulas, pragnaca dzidziusia, Viki26, justa1234, Inska, Lilou1984, Eliz lubią tę wiadomość
ICSI
21.10 punkcja – 4 pecherzyki/3 komorki/ 2 dojrzale
25.10 transfer - 2 blastocyst -
Inska... juz mowilam Tobie ze te ceny w Twoim labie to dopiero są z kosmosu hehe
Sylwiaśta gratuluję i witam po tej stronie. Nie porównuj kresek na sikańcu bo to trochę niewiarygodne. Ja betę robiłam 2 razy ... w 12 i 14 dpt. Każdy robi jak uważa. Ale jeśli miałoby to Ciebie uspokoić to możesz badać ją i z 10 razy.sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniaa wrote:Inska... juz mowilam Tobie ze te ceny w Twoim labie to dopiero są z kosmosu hehe
Sylwiaśta gratuluję i witam po tej stronie. Nie porównuj kresek na sikańcu bo to trochę niewiarygodne. Ja betę robiłam 2 razy ... w 12 i 14 dpt. Każdy robi jak uważa. Ale jeśli miałoby to Ciebie uspokoić to możesz badać ją i z 10 razy.
Poziomka hejkajak wygladala Twoja podroz po groszka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 18:28
aszka lubi tę wiadomość
-
Moniaa wrote:Poziomka.. pewnie ze Cię przyjmiemy... witam gorąco .
A napisz tu nam czy jesteś po in vitro czy po inseminacji?
Hej Moniaa, jestem po pierwszym ICSI.Moniaa, pragnaca dzidziusia, aszka, aneczka2015, Konwalia lubią tę wiadomość
ICSI
21.10 punkcja – 4 pecherzyki/3 komorki/ 2 dojrzale
25.10 transfer - 2 blastocyst