Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy Alicje Anne na swiecie
Swoja droga imie wybraliscie odpowiednie bo Alicja znaczy: " Obiektywna, pewna siebie, od dzieciństwa bardzo silna, musi mieć wokół siebie osoby o równie zdecydowanej woli, w przeciwnym razie bierze w swoje ręce los swój i swojej rodziny "
Obie jestescie silaczki wiec wierze ze wygracie i wszystko bedzie dobrzeViki26, Konwalia, Inska, sylwiaśta159, justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagulas wrote:Dziewczyny mam do Was nocne pytanko... Czy Was też delikatnie pobolewa podczas siadania i wstawania?
Może to nawet nie ból a bardziej dyskomfort...
Ja już wariuje przez to że tak długo nie widziałam dzieckajeszcze 1.5 tygodnia do wizyty
agulas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anko:-) wrote:Madziu jestem z tobą każdego dnia.
Walczcie dziewczyny. Wierzę że będzie dobrze i trzymam kciuki za każdy dzień.
Buzi dla Alicji Anny od Cioci Ani.
Mnie głowa od wczoraj boli tak się o was bałam, później jeszcze Lenka i jakoś wróciła do mnie jej historia.
Odechciało mi się pisać o pierdolach na forum. Serio....dopadł mnie jakiś stres, kij wie co, ale jestem pełna obaw.
Dobranoc dziewczyny.
Anko, nie chcę, żebyś smuciła się przeze mnie. Obawy na bok, za miesiąc powitasz na świecie swoje wymarzone dziecko, tylko się cieszyćAnko:-) lubi tę wiadomość
-
Anko, Lenus ma rację. Jesteś tuż tuż
prawda jest taka, że każda z nas odetchnie delikatnie dopiero wtedy kiedy przytuli swoje cudowne zdrowe dziecko..
Potem problemy się zmienia. Ważne że się wspieramy, rozumiemy. Nikt nie rozumie bardziej niż druga kobieta walcząca o swoje szczęście...pragnaca dzidziusia, Viki26, Moniaa, sylwiaśta159, Lenuś lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem czy fakt ze juz jestem w 27tc i mlody rosnie czy to ze wypilam kawe w poludnie, ale mlody co sie przebudze czyli co 1godz fika i kopie, wczesniej tego nie zauwazalam, albo ?
...ale zasnac nie moge...aaaa spaać
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Niezla impreza mnie wczoraj wieczorem ominela
Madziu, Alicjo Anno - jestescie dla mnie bohaterkami! Mamusiu - mam nadzieje, ze jestes otoczona cudownymi ludzmi ktorzy pomagaja ci przejsc przez ten okres. Alicjo Anno - badz silna i rosnij nam zdrowo bo wiele pieknych rzeczy tu na tym swiecie na Ciebie Niunia czekaMoniaa, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Viki ja też dziś bezsenna noc. Co chwila śnił mi się poród, pełno krwi, później prawie mdlalam i błagalam o cc. Budziłam się, zasypialam i miałam dalszą kontynuację snu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 07:59
Viki26 lubi tę wiadomość
-
Nie Lenka, to nie przez twoja obecność kochana, tylko naszło mnie tak przez cały zbieg wydarzeń.
Po prostu chce dla każdej z nas jak najlepiej.
Fioletowa strona powinna być na prawdę w pełni szczęśliwa po przejściach i latach każdej z nas ze strony rozowej.
Ale należy być dobrych mysli - modlę się co wieczór o te z was które mają cięższa niż przeciętna sytuacja w ciazy, oraz za mamy i dzieci nienarodzone. Wierzę że będzie dobrze na naszym forum. Poza tym super jest z nas grupa wsparcia:-)
A co do terminu porodu, lekarze wróżą ma 2 max 3 tygodnie. Jeśli się nie uda to twierdzą że mała będzie zbyt duża na zabawę w porod naturalny i wtedy proponują CC.
Zdecyduje mocno wizyta za tydzień, moja lekarka ma jeden z lepszych sprzętów we Wrocławiu i bardzo precyzyjnie ocenia wagę dzieci według usg. Otworzyła teraz prywatna porodówkę we Wrocławiu i mam nadzieje ze dyrektorskie stanowisko nie zmieni jej zaangażowania w pacjentki:-)
Poza tym doktor mój szpitalny (mimo że prywatnie przyjmuje na starym sprzęcie) zauważył ze łożysko się już starzeje. Pojawiaja się białe plamki co znaczy wapnienie wiec śmie twierdzić że nie będzie Hanki utrzymywać jeszcze z 3 4 tygodnie - uważa że porod będzie prędzej.
Wiec zobaczymy. Czekam niecierpliwie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 08:39
Lenuś, Inska lubią tę wiadomość
-
Viki powiem Ci ze kawa tu raczej nie ma znaczenia... ja codziennie pijam rano jedną słabszą... czasami wypiję popołudniu z ekspresu albo ze stacji benzynowej albo gdzieś w knajpce. Zauważyłam że moja młoda tak jak miała na początku równomierny tryb ruszania się tak teraz o której się zbudzi o tej fika. Myślałam wcześniej że swoją aktywność rozpoczyna od 8, ale dzisiaj wstałam przed 7, nie to że sama z siebie tylko budzik zadzwonił
i od razu czułam jak fika w brzuchu. A myślę że część aktywności dzieciorów po prostu przesypiamy, bo jeszcze nie są az tak duże aby ich rozpychanie budziło nas ze snu
Viki26 lubi tę wiadomość
-
Hej,
chwile mnie nie było, bo dopadło mnie masakryczne zmęczenie i mdłości mnie męczą, do tego kupa roboty, więc jak tylko mam okazję odpocząć od komputera, to kompletnie go odstawiam. Czekam na środę jak na zbawienie, bo wtedy kolejne usg i spotkanie z maluchem
Widzę, że dużo się tu działo.
Madzia jesteście dzielne, trzymam mocno kciuki za córeczkę i za Ciebie!!!!!!!!!!
Inska, Sanna, Sylwiaśta witajcie po tej stronieŚwietne wiadomości!
Inska, basiurka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia, Twoja córunia jest silna, będzie wszystko jak należy!
Oj zazdroszczę Wam tych wszystkich objawów, też bym wolała je mieć, byłabym spokojniejsza, że wszystko OK, a tak, nic mi nie dolega i mogę się jedynie modlić i mieć nadzieję, że wraz z przyrostem bety i objawy się pojawią.
Szałwia :*
Anko:-) lubi tę wiadomość