Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie kobitki
ja dziś umieram przez zgagę
co prawda mam ją 24/24h ale jakoś wytrzymuje a od wczoraj wieczora to normalnie pali mnie żywym ogniem
wrrrrr może jak sobie po warczę to mi przejdzie
a co najlepsze to kumpela mi napisała że jak Kobieta ma ciągle zgagę to dziecko będzie miało dużo włosów
stwierdziłam że Zośka z kucykiem się urodzi hihihi
agulas, Eliz, mia6, Inska, sylwiaśta159, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Właśnie Justa. Zbieraj dupsko do porodu. Bo jestem po tobie w kolejce -choć Agniesia ma już datę cesarki na 8.12? (Nie wiem czy nie pomyliłam dat)
Ja jeśli nie urodze naturalnie to dam sobie czas podobnie do 7/9.12 i wtedy klocek przeć CC-BYLE do świst wszyscy byli w formie:-)justa1234, agulas lubią tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Właśnie Justa. Zbieraj dupsko do porodu. Bo jestem po tobie w kolejce -choć Agniesia ma już datę cesarki na 8.12? (Nie wiem czy nie pomyliłam dat)
Ja jeśli nie urodze naturalnie to dam sobie czas podobnie do 7/9.12 i wtedy klocek przeć CC-BYLE do świst wszyscy byli w formie:-)Anko:-), agulas, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:La mia to bylo bardzo mile, co napisalas dziekuje
)
Justa, padne jak Zosia urodzi sie bez wloskowczujesz sie wpelni przygotowana na porod?
może dlatego że jeszcze nigdy tego nie przeżyłam i taka chojraczka że mnie
sylwiaśta159, Konwalia, pragnaca dzidziusia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justa, to może czas zaciągnąć chłopa do sypialni
może by te akrobacje pomogły, słyszałam że są skuteczne
co do porodu to ja na samą myśl dostaje drgawek, taki urok bycia histerykiem, boli mnie pobranie krwi a co dopiero bóle porodoweWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 19:44
agulas, Viki26, justa1234 lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
Dziewczyny u nas metoda na wywołanie porodu jest taka ; gotuje się jajka np. na twardo i potem wypija sie ta wodę z garnka co gotowałas. I poród moment. Bynajmniej u nas dziewczyny stosują i działa
pragnaca dzidziusia, Viki26, justa1234 lubią tę wiadomość
Mała Mi -
Mała Mi 1 wrote:Dziewczyny u nas metoda na wywołanie porodu jest taka ; gotuje się jajka np. na twardo i potem wypija sie ta wodę z garnka co gotowałas. I poród moment. Bynajmniej u nas dziewczyny stosują i działa2014 ISCI1
cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Noo żeby jajka przykrylo normalnie jak byś gotowała jajka na twardo. Wyjmujesz jajka a wodę pijesz. U mnie kilka znajomych po jakimś czasie od wypicia były na porodówce. Aczkolwiek wiadomo ze na każdego wszystko działa tak samo.
Viki26, aszka lubią tę wiadomość
Mała Mi -
No już robimy bara bara http://i272.photobucket.com/albums/jj184/befje/smileys/bf-kissieheart.gif .
Viki26, aszka, agulas lubią tę wiadomość
-
Viki26 wrote:Justa to twoje ostatnie dni dzień w dzień tutaj z nami, zdajesz sobie z tego sprawę
???!!
ale powiem ci że będzie mi bardzo brakowało mojego brzunia
:'(
tyle miesięcy nosiłam córcie pod sercem
oczywiście cieszę się baaaardzo że już niebawem będę Miała ja na rękach ale wiadomo brzunio i okres ciąży to coś niebywałego tym bardziej dla nas które tak długo walczyły o ten Cud
za jakieś dwa lata wrócę tu znowu z brzuniem
Kava, Viki26, pragnaca dzidziusia, Inska, sylwiaśta159, aszka, agulas, mia6 lubią tę wiadomość