Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Napewno będę dalej tu zaglądać w miarę możliwości hihihi
najpierw będę musiała się ogarnąć jako świeżo upieczona mamuśka i się dobrze zorganizować
Jedne starczki odchodzą a drugie się pojawiająpragnaca dzidziusia, sylwiaśta159, agulas lubią tę wiadomość
-
To prawda, więź z brzuszkiem jest niesamowita, gadanie niby do siebie ale jednak mały ktoś cię słyszy, odpowiada na pukanie, a jak jeszcze mój tata ostatnio mówi do mnie "wsiadajcie" to już jestem całkiem
pragnaca dzidziusia, Inska, sylwiaśta159, aszka, justa1234 lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Anko:-) wrote:Hahahaha wejdzcie na 1 stronę lipcówek 2016 .
Az skomentowalam, jaką kurwa laska hahaha
Ja już tą akcję jakiś czas temu widziałam, ale zapisywania ilości dni w których dziewczyny są nieobecne to dopiero teraz zobaczyłam
Niesamowite!!!
Ale co tu się dziwić... skoro tyle osób było ślepo zapatrzone w Hitlera.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 10:36
sylwiaśta159, Konwalia, aszka, Viki26, justa1234 lubią tę wiadomość
-
W ogóle te tematy miesięcznice to czasami mam wrązenie że tam jakieś mało rozumne piszą, dlatego sie nie udzielam. Jak wczoraj weszłam to niektóre pisały ze łyczek normalne alko nie zaszkodzi, niewiadomo czy sie smiac z takich czy płakac. Ja leże duzo w szpitalu i lekarze tak opierdzieli przy mnie babkę która piła jakiś syropek z 0.3% alko że ryczała aż do wieczora. Jest ten zespół poalkoholowy i jednym nawet od takiej ilości jak to lekarz mówił wystarczy, a nawet i zwykłe problemy neurologiczne u dziecka moga byc bez fasu. Teraz zerknełam na ten temat lipcówki to tez wesoło mają...jakieś dwa tematy...jakaś totalna żenada z tych niektórych przyszłych mamusiek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 08:44
Viki26, Kava, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnko:-) wrote:Lena powiedz jeszcze ze ci termin na lipiec wypada hahaha:-*
Strach się bać takiej nowej władzy.....
dzień dobry mamusie
bardzo prosimy z groszkiem o kciuki za dzisiejszą betę!Anko:-), Kava, aszka, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Weszła Lipcówka 2015 na Lipcówki 2016 - SZOK. Pełna inwigilacja.
Justa1234 wiem o czym piszesz. Ja też tęskniłam za moim brzuszkiem i tymi ruchami dzidziusia. To było takie dziwne, że już tam nikogo nie ma.Moniaa, aszka, justa1234, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
Basiurka to ja wczoraj między innymi pisałam o spożywaniu alko w ciąży... a dokładnie o karmi... które wypiłam może łącznie ze dwa i to po pół na wieczór.
Nie ma co dać się zwariować... myślę że taka ilość alko jest w dobrze nasączonym torcie, o czym my nawet nie musimy wiedzieć.
Kazdy tak o tym alko ... a ja uważam że bardziej szkodzi fajczenie szlugów. Ojjj tylko pięć dziennie, słabiutki, cienki, mentolowy ...
Viki26, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Moniaa wrote:ejj laski za 20 minut w dzień dobry tvn będzie coś o komórkach macierzystych... może warte do oberzenia dla zainteresowanych
Ja we wtorek podpisuję umowę
Moniaa, aszka, Inska, basiurka, justa1234 lubią tę wiadomość