X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa super wiadomosc :)

justa1234 lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka współczuję Ci z tymi wymiotami :-( ja co prawda nie haftowałam ale miałam mdłości przez jakieś trzy miechy fuj fuj :-P raz miałam grypę żołądkową i wymioty normalnie masakra zrzut był co pół godziny :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka, spodziewalam sie ze przy blizniakach mnie to nie ominie... Ale na razie - tfu tfu - ciesze sie. Cale zycie wymiotuje w srodkach komunikacji wiec wiem ze ciezki temat.
    Ale za to mdlosci mega... Ale falami. Tak od 3:00 do nocy... ;)

Justa, super wiesci! :D

• Marta1986 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 fantastyczne wiadomości :) To teraz możesz wpaść w szał zakupów dla małej księżniczki <3

justa1234 lubi tę wiadomość

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa dziewczyny, prezydent podpisal ustawe! Jaka radosc! Az sie poplakalam :)

justa1234, aszka, Marta1986, Viki26 lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agga1984 wrote:
    Aszka wow, to ja i tak sie niezle uchowalam z tymi mdlosciami... ;)

Ja może z tydzień temu raz porozmawiałam z kibelkiem... ale mi się wydaje dlatego że zjadłam moocno czosnkową bagietkę i ten czosnek właśnie chyba maluchowi nie podpasował. A poza tym również ani mdłości ani rzygaczka jakaś mnie nie męczy. Az czasami się zastanawiam czy tam u mnie wszystko ok że z objawów to tylko pogorszona cera i powiększone piersi i to już powoli mniej obolałe niż wcześniej

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia.... codziennie praktycznie leci mi krew z nosa. Jakiś czas temu chyba 8 lipca robiłam podstawowa morfologię i wszystko było w normie. Więc nie wiem skąd takie kwiatki...

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    i jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia.... codziennie praktycznie leci mi krew z nosa. Jakiś czas temu chyba 8 lipca robiłam podstawowa morfologię i wszystko było w normie. Więc nie wiem skąd takie kwiatki...
    Mi też czasem leci krew z nosa ale czytałam że tak może być w ciąży i że kobieta może mieć katar i ja właśnie cały czas mam katar i kicham :-/

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta1986 wrote:
    justa1234 fantastyczne wiadomości :) To teraz możesz wpaść w szał zakupów dla małej księżniczki <3
    Martuś ja już mam całą garderobę dla Córci :-D w 18 tyg lekarz mnie zapewniał że będzie córcia i teraz tylko potwierdził ;-)

Marta1986 lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super że prezydent podpisał ustawę :-D :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to mam jakby "przytkany" nos, tyle że wcale nie jest zatkany... oddycham normalnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Mi też czasem leci krew z nosa ale czytałam że tak może być w ciąży i że kobieta może mieć katar i ja właśnie cały czas mam katar i kicham :-/
    ja tez cały czas kicham, to normalne bo zmienia sie powonienie i nos jest wrazliwy na zapachy. Ja nawet teraz czuje takie zapachy jakich wczesniej nie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie najgorszy był 8 i 9 tydzien, całodzienne mdłosci i do nocy. Prawie nic nie jadłam, a np. moja siostra w ciazy nic, ani wymiotów ani mdłosci.

• Marta1986 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:

Moniaa to normalne ja przez cały pierwszy trymestr i trochę druciego miałam krwawienia z nosa nawet jak nie to i tak zawsze smarkanie z krwią..przepraszam że tak dosłownie napisałam :P
    Mi dodatkowo teraz doszło krwawienie z dziąseł..

Marta

1usa3e5eu6pimed4.png

• Marta1986 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Martuś ja już mam całą garderobę dla Córci :-D w 18 tyg lekarz mnie zapewniał że będzie córcia i teraz tylko potwierdził ;-)

U nas tak samo było od początku synek i się potwierdziło na połówkowym i wczoraj też dr zajrzał między nóżki i jest synuś <3
    My też mamy już dość sporo ubranek pozostaje wyprawka na wyjście ze szpitala bo na czas pobytu szpital ubiera malucha :)

Marta

1usa3e5eu6pimed4.png

• agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o tak mi też dziąsła krwawią, czasami wyglądam jak wampir :)
    ja na szczęście nie wymiotowałam, na mdłości też nie mogę narzekać, czasami jak zjadłam coś dziwnego, niezdrowego, to mnie zgaga męczyła, ale przed ciążą też tak miałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 11:20

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    U mnie najgorszy był 8 i 9 tydzien, całodzienne mdłosci i do nocy. Prawie nic nie jadłam, a np. moja siostra w ciazy nic, ani wymiotów ani mdłosci.

Mi się mdłości zaczęły w trzecim trymestrze. Pierwsze dwa książkowe, idealne itp. Za to trzeci mi od samego początku dał w kość i odliczam dni do porodu, bo zwyczajnie nie mam siły. Jeszcze ten upał :(

• Fistaszek Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczelam miec mdlosci w 10tc, wczesniej nic. nie wymiotuje, ale czzasem mam na cos ogromna ochote, zjem dwa gryzy i od razu mi niedobrze. I przy tej temperaturze na dworze moj organizm nie daje rady. Maluchy w brzuchu sie mecza okrutnie. jutro mam prenatalne i juz baaardzo mysle co i jak. a moze bedzie widac co ja tam w brzuchu mam? Moj T bardzo chce wiedziec, ja nie chcialam, ale uleglam

34bws65ga0j0xbs5.png
    relgio4pb80c7l0k.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fistaszek wrote:
    Ja zaczelam miec mdlosci w 10tc, wczesniej nic. nie wymiotuje, ale czzasem mam na cos ogromna ochote, zjem dwa gryzy i od razu mi niedobrze. I przy tej temperaturze na dworze moj organizm nie daje rady. Maluchy w brzuchu sie mecza okrutnie. jutro mam prenatalne i juz baaardzo mysle co i jak. a moze bedzie widac co ja tam w brzuchu mam? Moj T bardzo chce wiedziec, ja nie chcialam, ale uleglam
    Fistaszek powodzonak na jutrzejszych badankach :-D żeby małe fistaszki dały się pomierzyć ;-) :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fistaszek wrote:
    Szybko masz badanie prentalne.

‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ