Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDanae wrote:Mi się mdłości zaczęły w trzecim trymestrze. Pierwsze dwa książkowe, idealne itp. Za to trzeci mi od samego początku dał w kość i odliczam dni do porodu, bo zwyczajnie nie mam siły. Jeszcze ten upał
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze wiecie trochę się normalnie zmartwiłam ,bo moja znajoma miała w 22 tyg połówkowe i lekarz zapewniał ją że będzie dziewczynka a dziś ma 25 tydzień i okazało się że będzie miała chłopca.....szok normalnie ...teraz to i ja się obawiam ....niby lekarz mnie zapewniał że będzie córcia ale czy te zapewnienia coś mi dadzą....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem szczerze że ja też się zmagam z zaparciami lekarz kazał mi pić taki syrop ale nie polecam bo nic nie daje podobno suszone śliwki są dobre ale ja ich nie lubię jak byłam nad morzem to tam wspaniale się zalatwialam a jak wróciłam do tego zabrudzonego miasta to kłopoty z wyproznieniem wrociły
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wczorajsze usg było mega krótkie, aż się zdziwilismy z m no ale przynajmniej chwilkę widzieliśmy 6,5 mm szczęścia i bijące serduszko ❤
mycha28, aszka, Kava, Danae, agga1984, Viki26, Anko:-), Konwalia lubią tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o zaparcia to mogę tylko polecić szklankę gorącej wody (jeszcze lepiej z cytryną) codziennie rano na czczo.
Ja wstaję, zasiadam i popijając gorącą wodę zaglądam na forum Później wiadomo ....
Zauważyłam też, że jeśli zażyję Prenatal (witaminy dla kobiet w ciąży od II trymestru) na noc, to rano jest luźniej