Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja gorącą wodę na czczo piję od kilku lat. Nie znoszę być wydęta, a teraz pomimo picia brzuch rośnie z dnia na dzień
Jeśli Wam dzisiaj nie pomoże nie rezygnujcie, podobnie jeśli przyniesie ulgę. Wydaje mi się, że systematyczny, poranny rytuał z wodą "uczy" organizm.
Napiszcie jak Wam poszło Miłego dnia CiężarówkiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 07:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:Witajcie berbeluszki :-*
U mnie rozpoczęłam się faza ciągłego siusiania, w nocy mam ciągłe wycieczki do toalety mój najdroższy śmieje się że mnie że nocny marek jestem i że co on na chcwile się obudzi to ja łaże po domu i bunuje
Znam ten ból Maksymalnie udało mi się przespać 4 godziny ciągiem, ale to tylko raz. Ogólnie budzę się co 2 godziny, więc jestem mega niewyspana.
Dzisiaj KTG -
Dziewczyny czy ktoras z was przed ciaza uzywala depilatora do nóg? Ja od zajscia gole maszynka i tylko mi sie wzmacniaja wloski, albo to od hormonow.. Jakos boje sie uzyc depilatora, jak sobie z tym radzicie?2014 ISCI1 cp 2015 crio 05.2015 ISCI2 2017 ISCI3 02.2018 ISCI4 2018 ...?i co teraz?
-
Madzia82 wrote:Obecnie nie mam jeszcze problemu z zaparciami, ale w poprzedniej ciąży na kolacje piłam kefir. Problemy z zaparciami poszły w zapomnienie.
A odnośnie obecnej ciąży moje maleństwo ma już 20mm długości. Pięknie bije serduszko i około 13tc planowane mam założenie szwu.
Ja dzis zaczelam od wody i nic:/ dopiero po pierwszej (w ciazy) slabej kawie z mlekiem odpuscilo:p2014 ISCI1 cp 2015 crio 05.2015 ISCI2 2017 ISCI3 02.2018 ISCI4 2018 ...?i co teraz? -
nick nieaktualnyViki26 wrote:Dziewczyny czy ktoras z was przed ciaza uzywala depilatora do nóg? Ja od zajscia gole maszynka i tylko mi sie wzmacniaja wloski, albo to od hormonow.. Jakos boje sie uzyc depilatora, jak sobie z tym radzicie?
Hormony. Ja po depilatorze na drugi dzień mam mnóstwo włosów Grube, mocne, ciemne i ekspresowo rosnące I niestety brzuch też mam cały owłosiony (chociaż tam na szczęście włosy są jasne).Viki26 lubi tę wiadomość
-
Viki26 wrote:Dziewczyny czy ktoras z was przed ciaza uzywala depilatora do nóg? Ja od zajscia gole maszynka i tylko mi sie wzmacniaja wloski, albo to od hormonow.. Jakos boje sie uzyc depilatora, jak sobie z tym radzicie?
Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViki26 wrote:Dziewczyny czy ktoras z was przed ciaza uzywala depilatora do nóg? Ja od zajscia gole maszynka i tylko mi sie wzmacniaja wloski, albo to od hormonow.. Jakos boje sie uzyc depilatora, jak sobie z tym radzicie?
Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa ciągle maszynki używam (kiedyś wosku, ale przestałam)
Biała, nie wiem czy zasługa wody z cytryną (tak swoją drogą, to ile tej cytryny miało być?) czy wody z miodem, ale dziś byłam pięknie w wc
Danae, jak było na KTG?
Madzia, gratulacje dużego człowieka -
Danae wrote:Hormony. Ja po depilatorze na drugi dzień mam mnóstwo włosów Grube, mocne, ciemne i ekspresowo rosnące I niestety brzuch też mam cały owłosiony (chociaż tam na szczęście włosy są jasne).2014 ISCI1 cp 2015 crio 05.2015 ISCI2 2017 ISCI3 02.2018 ISCI4 2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualnyagga1984 wrote:Ja ciągle maszynki używam (kiedyś wosku, ale przestałam)
Biała, nie wiem czy zasługa wody z cytryną (tak swoją drogą, to ile tej cytryny miało być?) czy wody z miodem, ale dziś byłam pięknie w wc
Danae, jak było na KTG?
Madzia, gratulacje dużego człowieka
Mąż na szczęście był ze mną, więc czas zleciał bardzo szybko. Zapis prawidłowy. Za tydzień powtórka.
Musiałam kupić sobie sandały klapkowate, bo jak wczoraj założyłam swoje zwykłe to mnie wszystko cisnęło. Chyba jednak mi stopy spuchły, choć tego nie widać... A dzisiaj dzień biegania po mieście, bo siostra przyjechała. Przynajmniej w sklepach będzie chłodniej niż w domu -
nick nieaktualny
-
Hello.
Justyna i dziewczyny w starszych ciazach, na której ścianie macie łożysko i kiedy poczulyscie ruchy?
Ja dwa razy w ciągu 2 tyg coś poczułam wyraźniej ale wczoraj wieczorem czulam ze coś się tam dzieje. Jakby ruchy ale b.delikatne, jak uda mi się przyłożyć dłoń w czas to jakby czuje ruch pod ręką.
Czy tak wyglądają pierwsze ruchy?
Nie wiem kiedy się ich spodziewać. Teraz zaczynam 20 ty tydzień ale dziecko wciąż ma o tydzień do przodu rozmiary i nie to ze się martwie...ale tak z ciekawości myślę ile czasu zajmie by czuć ruchy wyraźnie.
Bo te co czuje gdybym była zajęta lub w towarzystwie to nawet bym ich nie poczuła. Wylapalam je w ciszy i spokoju. -
nick nieaktualny