Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
A faktycznie wtedy chyba w euforii zapomniałaś tego zrobić...
Ja będac na serduszkowej wizycie też miałam o parę rzeczy zapytać, bo to była ostatnia wizyta w klinice, kolejne już miały być u lekarza prowadzącego. No i w ferworze tej radości co usłyszałam to nawet torebki z gabinetu zapomniałam a o moich pytaniach to już nie wspomnę.. hehehAntonelka, aszka lubią tę wiadomość
-
Oj Fistaszku współczuję stresów i tych wszystkich złych myśli. Wierzę Kochana, że wszystko będzie dobrze, że te badania wykluczą wady i będziesz mogła spać spokojnie. Z całego serca Ci tego życzę
Trzymaj się dzielnie, myślami jesteśmy z Tobą!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 14:57
-
Daynerys i Antonelka, pamiętam was z różowej strony miło was tutaj widzieć :*
Moniaa i Aszka dawajcie suwaczki ;]
Fistaszek trzymam mocno kciuki aby Harmony wyszedł ok,musi! ściskam cie mocno!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 14:59
Antonelka lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Fistaszek głowa do góry. Mnie wkurza tylko to, ze tacy ludzie są pozostawiani sami sobie. Najpierw musza walczyć latami o ciążę i płacić ogromne pieniądze za in vitro, a później tak samo. Przykre to jest. Też wiem cos o tym bo mieliśmy 3 procedury in vitro.
A z dzieciaczkami musi być dobrze. Te testy nie dają 100% pewności wiec wierzę, ze jak zrobisz dalsze badania to będzie wszystko dobrze.
Bardzo mocno trzymam za Was kciuki.aszka lubi tę wiadomość
-
Udaloooo się! ?
Nie czytałam chwile wątku IVF.
Bardzo bardzo gratuluję kochana:-)!
Ogromnie się ciesze.
Antonelka wrote:Dzien dobry
Witam na razie sie nie smialo bo u mnie to dopiero poczatek poczatkuale uznalam, ze skoro Was podczytuje to wypada sie przedstawic.
Czesc z Was mialam okazje poznac na watku in vitro
Jutro moja pierwsza wizyta z usg - tzw czwarta weryfikacja - mam nadzieje, ze beda czekaly na mnie dobre wiesci bo tych zlych juz troszke mialam w tym roku. Mimo, ze nie staralismy sie dlugo bo ok 8 msiescy to moj wiek 35 lat zaczal mnie niepokoic. Wszystkie moje badania ksiazkowe wiec zwykly ginekolog nie bardzo wiedzial co poradzic i od razu zasugerowal konsultacje w klinice. Panel diagnostyczny nie wskazal nic konkretnego poza niskim amh - za niskim jak na moj wiek... Po lzach po tej diagnozie ciaza przyszla niespodziewanie - niestety pozamaciczna i operacja usuniecia jajowodu. Lekarze w szpitalu namawiali mnie na maturalne probowanie ale ze wzgledu na niska rezerwe jajnikowa nie chcialam tracic czasu.
Dosc szybko podeszlismy do inv - pierwszy transfer nieskuteczny, drugi - jest juz ta mala czasteczka i czekamy co dalej.
Mam pytanie do Dziewczat, ktore maja za soba in vitro i skuteczny transfer crio. Jak lekarze licza Wam ciaze? Od daty ostatniej @? Czy dodatkowo dodawane sa dni zycia blastki?
Jutro jesli wszystko bedzie dobrze na usg to zapytam o to lekarza ale chetnie skorzystam z Waszych doswiadczen. -
Fistaszku wiem co czujesz i współczuję ze trzeba to przejść. Mam na forum grudniowym dziewczynę które miała mega kiepski wyniki a po pappa coś 1:7 na zespółD, a co wyszło po niftt? Córka zdrowa.
Liczę i wierzę że tak będzie u ciebie!Biała, Viki26, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Anko wyglada na to, ze tak
- dr na ostatniej wizycie tak serdecznie sie ucieszyl i pogratulowal malej czasteczki.
Wiem, ze jeszcze duzo przede mna - jutrzejsze usg, pozniej serduszkowe, badania prenatalne...ale musze wierzyc, ze bedzie dobrze.7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualny
-
lelewela wrote:Ten niepokój niestety już nas nie opuści, ale tyle się wyczekałyśmy, ze musi być wszystko dobrze.
To prawda - chwialami mysle, ze spokoj odzyskam moze w 30 tygodniu ciazya na razie duzo leku. Jak patrze na Wasze suwaczki, a czesc z Was pamietam z watku inv, to wydaje mi sie, ze czas szybciej uplywa niz u mnie
.
Ale moze sie dluzyc jak chce - oby byl to spokojny czas dla nas wszystkich
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny