SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A faktycznie wtedy chyba w euforii zapomniałaś tego zrobić...
    Ja będac na serduszkowej wizycie też miałam o parę rzeczy zapytać, bo to była ostatnia wizyta w klinice, kolejne już miały być u lekarza prowadzącego. No i w ferworze tej radości co usłyszałam to nawet torebki z gabinetu zapomniałam a o moich pytaniach to już nie wspomnę.. heheh

Antonelka, aszka lubią tę wiadomość

• Biała Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Fistaszku współczuję stresów i tych wszystkich złych myśli. Wierzę Kochana, że wszystko będzie dobrze, że te badania wykluczą wady i będziesz mogła spać spokojnie. Z całego serca Ci tego życzę <3
    Trzymaj się dzielnie, myślami jesteśmy z Tobą!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 14:57

• Viki26 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daynerys i Antonelka, pamiętam was z różowej strony miło was tutaj widzieć :*

Moniaa i Aszka dawajcie suwaczki ;]

Fistaszek trzymam mocno kciuki aby Harmony wyszedł ok,musi! ściskam cie mocno!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 14:59

Antonelka lubi tę wiadomość

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka ja mam liczona ciążę od ostatniej miesiączki ale wg usg wychodzi na 5 dni starsza czyli idealnie tyle ile miała blastka;)

Antonelka lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fistaszku życzę Ci dużo siły i wytrwałości a przede wszystkim żeby kolejne badania wykluczyly wszelkie wady! Trzymam kciuki za was!

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • daynerys Przyjaciółka

Wysłany: 26 lipca 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała również się cieszę,że nie jestem sama. Zresztą ostatnio w moim otoczeniu sporo jest ciężarówek okołoczterdziestkowych:)
    Fistaszek trzymam kciuki za następne badania

Biała lubi tę wiadomość

34bwe6hhd9swf05a.png
  • lelewela Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fistaszek głowa do góry. Mnie wkurza tylko to, ze tacy ludzie są pozostawiani sami sobie. Najpierw musza walczyć latami o ciążę i płacić ogromne pieniądze za in vitro, a później tak samo. Przykre to jest. Też wiem cos o tym bo mieliśmy 3 procedury in vitro.
    A z dzieciaczkami musi być dobrze. Te testy nie dają 100% pewności wiec wierzę, ze jak zrobisz dalsze badania to będzie wszystko dobrze.
    Bardzo mocno trzymam za Was kciuki.

aszka lubi tę wiadomość

iv09l6d8dhueo2ma.png
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udaloooo się! ?
    Nie czytałam chwile wątku IVF.
    Bardzo bardzo gratuluję kochana:-)!
    Ogromnie się ciesze.
    Antonelka wrote:
    Dzien dobry :-)

Witam na razie sie nie smialo bo u mnie to dopiero poczatek poczatku :-) ale uznalam, ze skoro Was podczytuje to wypada sie przedstawic.

Czesc z Was mialam okazje poznac na watku in vitro :-)

Jutro moja pierwsza wizyta z usg - tzw czwarta weryfikacja - mam nadzieje, ze beda czekaly na mnie dobre wiesci bo tych zlych juz troszke mialam w tym roku. Mimo, ze nie staralismy sie dlugo bo ok 8 msiescy to moj wiek 35 lat zaczal mnie niepokoic. Wszystkie moje badania ksiazkowe wiec zwykly ginekolog nie bardzo wiedzial co poradzic i od razu zasugerowal konsultacje w klinice. Panel diagnostyczny nie wskazal nic konkretnego poza niskim amh - za niskim jak na moj wiek... Po lzach po tej diagnozie ciaza przyszla niespodziewanie - niestety pozamaciczna i operacja usuniecia jajowodu. Lekarze w szpitalu namawiali mnie na maturalne probowanie ale ze wzgledu na niska rezerwe jajnikowa nie chcialam tracic czasu.
    Dosc szybko podeszlismy do inv - pierwszy transfer nieskuteczny, drugi - jest juz ta mala czasteczka i czekamy co dalej.

Mam pytanie do Dziewczat, ktore maja za soba in vitro i skuteczny transfer crio. Jak lekarze licza Wam ciaze? Od daty ostatniej @? Czy dodatkowo dodawane sa dni zycia blastki?
    Jutro jesli wszystko bedzie dobrze na usg to zapytam o to lekarza ale chetnie skorzystam z Waszych doswiadczen.

dfe01f0225.png
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fistaszku wiem co czujesz i współczuję ze trzeba to przejść. Mam na forum grudniowym dziewczynę które miała mega kiepski wyniki a po pappa coś 1:7 na zespółD, a co wyszło po niftt? Córka zdrowa.
    Liczę i wierzę że tak będzie u ciebie!

Biała, Viki26, Konwalia lubią tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko wyglada na to, ze tak :-) - dr na ostatniej wizycie tak serdecznie sie ucieszyl i pogratulowal malej czasteczki.
    Wiem, ze jeszcze duzo przede mna - jutrzejsze usg, pozniej serduszkowe, badania prenatalne...ale musze wierzyc, ze bedzie dobrze.

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka witaj i tu :)

Viki dam dam za kilka tygodni :p

Moniaa moja siostra nie miała zadnych objawów w ciązy i było ok, także na pewno jest dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 17:39

Antonelka, Viki26 lubią tę wiadomość

• daynerys Przyjaciółka

Wysłany: 26 lipca 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa pamiętam, że idziemy ,,łeb w łeb ":)

Cieszy mnie to,że nam się udało, chociaż teraz dalej człowiek się niepokoi czy wszystko będzie dobrze.

34bwe6hhd9swf05a.png
  • lelewela Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten niepokój niestety już nas nie opuści, ale tyle się wyczekałyśmy, ze musi być wszystko dobrze.

aszka lubi tę wiadomość

iv09l6d8dhueo2ma.png
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lelewela wrote:
    Ten niepokój niestety już nas nie opuści, ale tyle się wyczekałyśmy, ze musi być wszystko dobrze.

To prawda - chwialami mysle, ze spokoj odzyskam moze w 30 tygodniu ciazy :-/ a na razie duzo leku. Jak patrze na Wasze suwaczki, a czesc z Was pamietam z watku inv, to wydaje mi sie, ze czas szybciej uplywa niz u mnie :-).

Ale moze sie dluzyc jak chce - oby byl to spokojny czas dla nas wszystkich :-)

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z wieczora :-)
    My jutro o 15.30 mamy wizyte u gin. Licze ze uslyszymy glosne serducho albo dwa ;-) bardzo Was prosze o kciuki <3

Antonelka, Viki26, aszka, Ginger84, roletka, agniesia2569 lubią tę wiadomość

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha28 a milion kciukow przyjmiesz? :-)

Trzymam mocno, ja jutro ide na pierwsze usg - mam nadzieje, ze bedzie widoczny pecherzyk.

Viki26, aszka, mycha28, Ginger84, agniesia2569 lubią tę wiadomość

• daynerys Przyjaciółka

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha i Antonelka trzymam za Was kciuki!!!!

Antonelka, mycha28 lubią tę wiadomość

34bwe6hhd9swf05a.png
  • lelewela Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też za was trzymam z całych sił i czekam na wieści.

aszka, Antonelka lubią tę wiadomość

iv09l6d8dhueo2ma.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha i Antonelka 53kwiatek.gif

Antonelka, mycha28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lelewela wrote:
    prawda.

‹‹ 29 30 31 32 33 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ