Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Antonelka wrote:Mycha28 a milion kciukow przyjmiesz?
Trzymam mocno, ja jutro ide na pierwsze usg - mam nadzieje, ze bedzie widoczny pecherzyk.
Przyjmuje i tez mocno zaciskamAntonelka, justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
&&&&&&&&
Antonelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś też już miała wizytę ale taka jak co miesiąc czyli sprawdzanie wyników i wypisanie kolejnego zwolnienia
mam zwiększyć magnez bo dwie tabletki nic nie dały
usg mi nie robił bo nie dawno miałam połówkowe więc nie ma potrzeby robić kolejnego usg
tym bardziej że córcia zdrowa iclekarz był zadowolony bo mała ćwiczy oddychanie czyli wygląda jakby miała czkawkę
no i czeka mnie glukoza 19sierpnia
ale lekarz powiedział że teraz w aptekach jest dostępna cytrynowa glukoza a jak nie będzie to mogę cytryne wziąść
agniesia2569 lubi tę wiadomość
-
jutro po wizycie sobie zrobię suwaczek
justa1234, Moniaa, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:Ja dziś też już miała wizytę ale taka jak co miesiąc czyli sprawdzanie wyników i wypisanie kolejnego zwolnienia
mam zwiększyć magnez bo dwie tabletki nic nie dały
usg mi nie robił bo nie dawno miałam połówkowe więc nie ma potrzeby robić kolejnego usg
tym bardziej że córcia zdrowa iclekarz był zadowolony bo mała ćwiczy oddychanie czyli wygląda jakby miała czkawkę
no i czeka mnie glukoza 19sierpnia
ale lekarz powiedział że teraz w aptekach jest dostępna cytrynowa glukoza a jak nie będzie to mogę cytryne wziąść
-
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:Mi kazał kupić glukoze w aptece a jak jest w innych laboratoriach to nie mam pojęcia
Zależy od laboratorium. Najlepiej spytać się u źródła. Ja na przykład robiłam w takim małym przy domu i musiałam kupować. Na szczęście cytrynę też tam pozwoliły, bo nie sądzę żebym bez to przełknęła. Nie jadam słodyczy i jedna kostka czekolady potrafi mnie zasłodzić...
Antonelka - bardzo mi przykroAntonelka lubi tę wiadomość