Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Danae wrote:Powodzenia :* Córki z reguły zostają córkami. To synkowie raczej zmieniają się w córki
U mnie bóle głowy to masakra. Całe życie się z nimi zmagam i miałam cichą nadzieję, że w ciąży odpuszczą... Niestety zaczęły być gorsze niż wcześniej i częstsze. Teraz od tygodnia praktycznie codziennie mnie boli głowa. Dwa razy taka migrena, że musiałam apap wziąć. Trochę przeszło i boli dalej.
Wczoraj chcieliśmy porodówki zwiedzać. Pojechaliśmy do jednej, bo tam w poniedziałki jest zorganizowane zwiedzanie. Miasto obok, kawałek trzeba dojechać, ale cicho, kameralnie i bez tłoku. Nasz numer dwa. Do numeru jeden nie dojechaliśmy, bo ciągle słyszeliśmy przez telefon, że nie (bo pewnie dużo się działo), a w numerze trzy nie odbierali telefonu...ja miewam bóle ale nie migrenowe.
-
Justa daj znać jak po wizycie
Dziewczyny poza obliczenie który dpt, dc co jeszcze jutro na wizycie będę musiała podać? Bo zapisuje sobie żeby nie zapomnieć o niczymjusta1234 lubi tę wiadomość
-
Moniaa wrote:a kiedy miałaś ostatnią wizytę bo u mnie to było chyba 8 lipca... i teraz jeszcze tyyle czekania.
Ja ogólnie ostatnio zmagam się z bólem w dole pleców, który czasem jest nie wyczuwalny a czasem nie daje mi normalnie funkcjonować.
No i będąc teraz na urlopie to stwierdziłam że nie będę chodziła po lekarzach bo i tak mi nic nie zlecą ... no oprócz leżakowania jak boli. Ale to i ja sama sobie zalecam hehe
W dniu wczorajszym zajechałam do pracy podpisać jakieś papiery związane z podwyżką... a kiero wręcza mi jeszcze jakiś świstek... Upomnienie ... więc długo nie czekając pojechałam bezpośrednio do rodzinnej ... i ta oczywiście mój urlop zamieniła na L4...
A miałam grzecznie chodzić do pracy, ale ta sytuacja mnie podirytowała.
Monia a od kiedy jesteś na urlopie?
Z tą podwyżką to była podpucha jakaś? i chcieli ci tylko upomnienie wręczyć czy jak??;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 16:48
Moniaa lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
roletka wrote:Justa daj znać jak po wizycie
Dziewczyny poza obliczenie który dpt, dc co jeszcze jutro na wizycie będę musiała podać? Bo zapisuje sobie żeby nie zapomnieć o niczymmagdalenka_ka lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Viki pamiętam ale z nerwów zapomnę pewnie nawet jak się nazywam
poza tym wizytę mam w klinice czyli wszystko w kartotece jest
Viki26 lubi tę wiadomość
-
Viki26 wrote:My bylismy 13 lipca ostatnio, a 11 sierpnia to juz prenatalne robimy i po tygodniu wizyta u mojego prowadzącego, bo jakieś skierowanie na badanka krew, mocz by sie przydały:)
Monia a od kiedy jesteś na urlopie?
Z tą podwyżką to była podpucha jakaś? i chcieli ci tylko upomnienie wręczyć czy jak??;/
Nie Viki nie było podpuchy była i podwyżka o której wiedziałam od piatku i upomnienie o którym się dowiedziałam jak zaszłam do pracy... -
nick nieaktualnyRoletka, ja tez w klinice i tez maja wszystko, ale jak sie zjawilam to dr z usmiechem od razu zapytal ktory tydzien
podalam mu ile dni po transferze hehe
Ja, choc wizyta za 3 tygodnie prawie, juz zaczynam zapisywac pytania, bo znowu zapomne o wielu rzeczach heh
Viki, my tez ostatnio bylismy 13.07, ale ja mam odwrotnie niz u Ciebie tj.wizyta u dr prowadzacego najpierw, a tydzien pozniejprenatale:)
Roletka, kciukuje za wizyte!
Justa jak bylo na wizycie?
Dziewczyny wspolczuje Wam tych boli glowy...
-
Roletka Ja chodzę do mojego dr poza kliniką
Monia i jeszcze w 2016 sie uzbiera pakiet dni urlopowych:) hihi
Agga fakt podobne terminy:) mimo ze jestes 1t nizej
Mnie nic nie boli, jedynie trochę brzuch mam nadety no i problemy w wc:(
Justa no i?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 19:53
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagga1984 wrote:Viki no i dlatego ja mam tydzien po Tobie prenatalne
Aszka, kiedy Ci sie wymioty zaczely? Mi w 8tc mocniej mdlosci doszly... I tak sie czasem zastanawiam: wymioty mnie dorwa czy nie heh...
Justa, jak wizyta? -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki przepraszam że tak długo nie pisałam ale już nadrabiam
Dziękuję za pamięć
otóż wizytę miałam o 19.00 i trwała 1,5h bo dzidzia niechciala współpracować
jest zdrowiutka jak rybaka
no i dalej jest córcią
a waży już 456 gram
pan doktor powiedział że dorodna po mamusi
jestem szczęśliwa i spokojna o Zosiulkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 22:32
agniesia2569, aszka, Biała, Marta1986, Viki26, duza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViki26 wrote:Aszka, Nie strasz ze wymioty moga sie jeszcze pojawic w 10tc, sadzilam ze tylko na początku ciazy! A masz z rana?
Ogolnie mam zazwyczaj mdłosci od rana do nocy. Jezeli chodzi o wymioty mam rano-tak mniej wiecej godzina 10.00. Na szczescie miałam tylko kilka razy. Ogolnie niby w 9 tyg ciazy do 11 tyg ciazy jest nasilenie objawów, ale sa takie co nie wymiotuja.
Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny