Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyroletka wrote:Zai trzymam kciuki, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze &&&&
dziewczyny martwi mnie moja szyjka od pierwszego ivf jest ciągle otwarta, dziś mi się to przypomniało i chciałam sprawdzić czy w ciąży się zamknęła ale dalej jest otwarta i to nawet bardziej niż podczas owu albo przed @, wizytę mam za tydzień dopiero chyba do głowy dostanęagga1984, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:wiesz ja nie grzebie tam bo mozna wprowadzic bakterie co cewki. Powiedz dla lekarza niech sprawdzi.
aszka, Konwalia lubią tę wiadomość
2014 ISCI1 cp 2015 crio 05.2015 ISCI2 2017 ISCI3 02.2018 ISCI4 2018 ...?i co teraz? -
nick nieaktualny
-
hej
nie wiem czy ktoś wrzucił już tego linka ale jeśli możecie podpiszcie tą petycję, to tylko chwilka
https://secure.avaaz.org/pl/petition/Prezydent_RP_Bronislaw_Komorowski_Wzywamy_Prezydenta_RP_do_podpisania_ustawy_o_leczeniu_nieplodnosci/
jak ktoś może wrzucić link na wątek ivf na różowąWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 09:08
-
kis wrote:hej
nie wiem czy ktoś wrzucił już tego linka ale jeśli możecie podpiszcie tą petycję, to tylko chwilka
https://secure.avaaz.org/pl/petition/Prezydent_RP_Bronislaw_Komorowski_Wzywamy_Prezydenta_RP_do_podpisania_ustawy_o_leczeniu_nieplodnosci/
jak ktoś może wrzucić link na wątek ivf na różowąkis, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Danae wrote:zai - szczęścia :*
Ja dzisiaj miałam wizytę. Maluch waży już 2300! I ma długie nogi (nie wiem po kim). I ze względu na małą ilość wód zaczyna się zabawa w KTG...agga1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKobiety. Mam pytanko... Zastanawiam sie nad czyms.
Nastepna wizyta powinna byc za 3 tyg.z haczykiem. Tak mowil mi moj dr. Ale w efekcie w recepcji od razu zapisano mnie na te prenatalne tydzien pozniej do innego dr. Czy powinnam umowic sie jeszcze jednak o ten tydzien wczesniej na wizyte dodatkowo do swojego dr czy juz tylko te prenatalne? Zglupialam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 14:06
-
Agga ja też tak mam. 30 lipca połówkowe a tydzień później wizyta u mojej gin. Bo wiesz, lekarz na prenatalnych nie zbada długości Twojej szyjki (przynajmniej u mnie tak było) no i nie sprawdzi Twoich badań, bo nie wiem jak Ty ale ja na każdą wizytę muszę robić jakieś badania, a to mocz, a to morfologię, tsh, itd. Najlepiej chyba będzie jak zapytasz lekarza, czy mozesz przyjsc później, bo w między czasie masz prenatalne. W sumie moja poszła przy pierwszych prenatalnych na takie ustępstwo, ale wyjątkowo, tak to zawsze wizyta jak w zegarku co dwa lub trzy tygodnieBliźniaki są z nami :*
-
nick nieaktualnyZai, dzieki za odp.! No wlasnie ja tez m.in.tsh do kontroli i etc. Inna sprawa, ze wizyty platne. Chyba do doktora napisze i zapytam co robic.
Mam idiotyczne pytanie: w pierwszym trymestrze raczej nie powinno sie latac samolotem, prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 16:56
-
nick nieaktualnyagga1984 wrote:Kobiety. Mam pytanko... Zastanawiam sie nad czyms.
Nastepna wizyta powinna byc za 3 tyg.z haczykiem. Tak mowil mi moj dr. Ale w efekcie w recepcji od razu zapisano mnie na te prenatalne tydzien pozniej do innego dr. Czy powinnam umowic sie jeszcze jednak o ten tydzien wczesniej na wizyte dodatkowo do swojego dr czy juz tylko te prenatalne? Zglupialam... -
u mnie też prenatalne u jednego a po tyg mam przyjść na wizte do mojego prowadzącego.
Dziewczyny jak czesto sie bada krew, mocz itp?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 14:41
2014 ISCI1 cp 2015 crio 05.2015 ISCI2 2017 ISCI3 02.2018 ISCI4 2018 ...?i co teraz? -
nick nieaktualnyViki26 wrote:u mnie też prenatalne u jednego a po tyg mam przyjść na wizte do mojego prowadzącego.
Dziewczyny jak czesto sie bada krew, mocz itp?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 21:33
Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViki26 wrote:to ok, mi wychodzi kolejna wizyta po 7 tygodniach od ost badania, więc mieszczę sie
Asza a co to jest i jak wygląda posiew moczu?
Mocz do posiewu oddajesz tak samo jak do badania ogólnego, tylko dłużej trwa i jest droższy. I tam Ci wychodzi wynik ujemny albo dodatni, że są jakieś bakterie o czym to leczyć. Ja całą ciążę walczę z infekcjami (przed miałam raz w życiu) i już miałam kilka posiewów.
U mnie teraz wizyty co dwa tygodnie i za każdym razem muszę robić krew i mocz