Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry dziewczyny, wlasnie wrocilam z urlopu i predko wybralam sie na usg. Maluchy rosna jak na drozdzach. Maja po 3,5 cm, jedne machal wczoraj lapkami do nas
W przyszly czw mamy prenatalne. Maluszki sa ulozone jedno na drugim. ciekawe co tam we mnie siedzi
aszka, agga1984, Viki26, justa1234, Biała, duza, Konwalia, Agi83 lubią tę wiadomość
-
Fistaszek wrote:Dzien dobry dziewczyny, wlasnie wrocilam z urlopu i predko wybralam sie na usg. Maluchy rosna jak na drozdzach. Maja po 3,5 cm, jedne machal wczoraj lapkami do nas
W przyszly czw mamy prenatalne. Maluszki sa ulozone jedno na drugim. ciekawe co tam we mnie siedzi
musiały fajnie wyglądać jeden na drugim
-
nie, nie w novum, bo chciałam w sobotę (akurat miałam ost.wizytę w N) a w N.nie dało się. Byłam w multimed, tak mi gin moja poleciła. A teraz nie wiem czy jechać gdzieś, czy ona zrobi dokładniejsze, spytam ją w pon.na wizycie.
Gdzie będziesz rodzić? -
proszę o podpisanie petycji w spr.ustawy o in vitro https://secure.avaaz.org/pl/petition/Prezydent_RP_Bronislaw_Komorowski_Wzywamy_Prezydenta_RP_do_podpisania_ustawy_o_leczeniu_nieplodnosci/?nTfXAjb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 18:27
aszka, Ginger84, agga1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fistaszek a nie za wcześnie na prenatalne? wszystkie dziewczyny w bliźniaczych ciążach jakie kojarzę albo szły troszkę później albo szły tak jak ty i kazano im przyjść później bo okazywało się że maluchy za małe
chwalę się że mój chłop dziś stwierdził że jak się z tym przespał to on chce iść ze mną na wizytę
agga1984, justa1234, Agi83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agniesia2569 wrote:nie, nie w novum, bo chciałam w sobotę (akurat miałam ost.wizytę w N) a w N.nie dało się. Byłam w multimed, tak mi gin moja poleciła. A teraz nie wiem czy jechać gdzieś, czy ona zrobi dokładniejsze, spytam ją w pon.na wizycie.
Gdzie będziesz rodzić?dużo osób chwali opiekę na popławach ale teraz to raczej tam źle się dzieje także zostaje Maków
a ty w Ciechanowie?
-
roletka,dr kazal mi sie zapisac pomiedzy 10-14 tc. W przyszly czwartek zaczynam 12 tc, wiec mysle, ze ok
, najwyzej kaza przyjsc jeszcze raz, badania mam bezplatne na szczescie
. Biala, powiedz mi znasz juz plec dzieciakow? Mam do ciebie tez pytania o wozek itd o organizacje, wyslalam Ci zaproszenie
-
Witajcie kobietki
u mnie dziś nie śmiało słoneczko wygląda zza chmur
no a ja powolutku już się pakuje bo w nocy o trzeciej wyjeżdżamy nad morze
cieszę się że tam jadę tylko przeraża mnie taka długa podróż samochodem, mam chorobę lokomocyjną
no ale jakoś to przetrwam
Ginger trzymam kciuki za wizytke i napewno będzie wszystko w porzadeczku -
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:Witajcie kobietki
u mnie dziś nie śmiało słoneczko wygląda zza chmur
no a ja powolutku już się pakuje bo w nocy o trzeciej wyjeżdżamy nad morze
cieszę się że tam jadę tylko przeraża mnie taka długa podróż samochodem, mam chorobę lokomocyjną
no ale jakoś to przetrwam
Ginger trzymam kciuki za wizytke i napewno będzie wszystko w porzadeczku
Zazdroszczę i miłego pobytu :* -
nick nieaktualny