Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Anko:-) wrote:Agga super!
A u mnie szok. Dziewczyna!
Hahaha było mi to obojetne ale w szpitalu mówili o chłopcu. A moja lekarka ostrzegała ze do 14 15 tygodnia cipeczki są szpiczaste.
Mega radość lecz teraz to ciężko mi w coś uwierzyć. Na 100% uwierzę jak się urodzi.
Ładnie rośnie. Jest o tydzień większe. Waga 225gram i piękna buzia. Zostanę kolekcjonerka jej filmów chyba;-)Konwalia lubi tę wiadomość
-
agga1984 wrote:Justa i to dluzej trwalo, tak? (No bo ja pappa nie chce wlasnie)
do usg miała cztery podejścia bo za
pierwszym i drugim za mało płynu a za trzeci dzidzia niechciala współpracowaćdopiero za czwartym razem się pokazała
-
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:U mnie usg trwało bardzo długo bo w klinice zapomnieli mi powiedzieć że muszę mieć pełny pęcherz
do usg miała cztery podejścia bo za
pierwszym i drugim za mało płynu a za trzeci dzidzia niechciala współpracowaćdopiero za czwartym razem się pokazała
Ja nie musiałam mieć pełnego. Zawsze raczej babka się pytała czy pusty. -
nick nieaktualnyAnko:-) wrote:Agga super!
A u mnie szok. Dziewczyna!
Hahaha było mi to obojetne ale w szpitalu mówili o chłopcu. A moja lekarka ostrzegała ze do 14 15 tygodnia cipeczki są szpiczaste.
Mega radość lecz teraz to ciężko mi w coś uwierzyć. Na 100% uwierzę jak się urodzi.
Ładnie rośnie. Jest o tydzień większe. Waga 225gram i piękna buzia. Zostanę kolekcjonerka jej filmów chyba;-)
Gratulacje!
Na innym forum też kilka chłopców stało się dziewczynkami na połówkowymJa płeć poznałam dopiero na połówkowym, bo moja gin mówiła, że wcześniej są często pomyłki i ona mi wcześniej nie powie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anko no to będzie mała akrobatka
Agga gratuluje dwóch serduszekAnko:-) lubi tę wiadomość
-
Anko super ze poznalas płeć juz nie takiej zmowu kruszynki:p
Agga gratuluje dwoch maluszkow i lekko zazdroszcze:)
My dzis idziemy na Usg,moze w koncu uda sie karte ciazy zalozyc, jakby niepatrzec to juz 9tc:) polozne sa u mnie jakies dziwne. I tez skierowanie na prenatalne na nas czeka.
Anko:-) lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:No u mnie wymagali pełnego pecherze i podejścia do usg trwały jakieś 3godz,ze względu pustego pęcherza a później dzidzia niechciala się pokazać
Co lekarz to obyczaj. Ważne żeby wszystko udało się sprawdzićU mnie bym problem przy połówkowym, bo dzieć sie źle ułożył i istniało ryzyko czegoś z żołądkiem. Babka się jeszcze konsultowała z innym lekarzem i też nie był pewny. I musiałam dwa tygodnie żyć w stresie czy mam zdrowe dziecko
Dzisiaj mega dzień leniaA miałam zamówić wanienkę i przewijak, bo wszystko inne już jest.
-
nick nieaktualny
-
Ogólnie Pappa bywa zawodne.
Potrafi się mylić na niekorzyść. Zdrowym dzieciom wychodzi czasami źle.
Dlatego się bałam. Stwierdziłam ze najpierw pappa a później jak coś nimfy. No ale skoro wyszło ładnie to olalam dalsze stresujące badania.
Im mniej tym zdrowiej. To na pewno. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViki26 wrote:Anko super ze poznalas płeć juz nie takiej zmowu kruszynki:p
Agga gratuluje dwoch maluszkow i lekko zazdroszcze:)
My dzis idziemy na Usg,moze w koncu uda sie karte ciazy zalozyc, jakby niepatrzec to juz 9tc:) polozne sa u mnie jakies dziwne. I tez skierowanie na prenatalne na nas czeka. -
Ją właśnie jestem przykładem że pappa potrafi namieszac. Jutro z tego powodu jadę oddać krew na Nifty
Ginger mam pytanie bo Ty jesteś z GynC, czy miałas na pierwsze prenatalne skierowanie i robilas je bezpłatnie? Jeśli tak to czy połówkowe również w takim wypadku jest na NFZ?Bliźniaki są z nami :*