Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello.
Lecę zaraz na wizytę przed wakacyjna. Czuje się dobrze i mam nadzieje ze te złe ciężkie chwile juz za mną.
Dam znać po wizycie. Trzymajcie kciuki.
Justa miałaś juz polowkowe? Ja mam za 3 tygodnie i zrobi tez echo serduszka bo na miejscu u mojej ginekolog jest świetna kardiolog od serduszek maleństw.
A pogoda u mnie kiepska. Wrocław szary:)agga1984, Kava lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam właśnie z glukozy. Powiem wam dobrze ze była moja klientka bo u nas nie wolno cytryny i juz miałam zwymiotywac:( zlitowala się nade mną i dała trochę cytryny;) dałam radę ale teraz mi niedobrze:( fuj:(
Dziewczyny Powodzenia na wizytach;)
Anko:-), Viki26 lubią tę wiadomość
-
Ledwo pochwaliłam pogodę a ona się popsuła
Kciukam za wizyty &&&&&& -
Anko:-) wrote:Hello.
Lecę zaraz na wizytę przed wakacyjna. Czuje się dobrze i mam nadzieje ze te złe ciężkie chwile juz za mną.
Justa miałaś juz polowkowe? Ja mam za 3 tygodnie i zrobi tez echo serduszka bo na miejscu u mojej ginekolog jest świetna kardiolog od serduszek maleństw.
A pogoda u mnie kiepska. Wrocław szary:) -
Anko:-) wrote:Hello.
A pogoda u mnie kiepska. Wrocław szary:)Pułtusk też szary i ponury akysz zła pogodo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agga super!
A u mnie szok. Dziewczyna!
Hahaha było mi to obojetne ale w szpitalu mówili o chłopcu. A moja lekarka ostrzegała ze do 14 15 tygodnia cipeczki są szpiczaste.
Mega radość lecz teraz to ciężko mi w coś uwierzyć. Na 100% uwierzę jak się urodzi.
Ładnie rośnie. Jest o tydzień większe. Waga 225gram i piękna buzia. Zostanę kolekcjonerka jej filmów chyba;-)agniesia2569, Moniaa, agga1984, justa1234, Ginger84, Danae, duza, Viki26, Marta1986, aszka, Biała, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Agga super!
A u mnie szok. Dziewczyna!
Hahaha było mi to obojetne ale w szpitalu mówili o chłopcu. A moja lekarka ostrzegała ze do 14 15 tygodnia cipeczki są szpiczaste.
Mega radość lecz teraz to ciężko mi w coś uwierzyć. Na 100% uwierzę jak się urodzi.
Ładnie rośnie. Jest o tydzień większe. Waga 225gram i piękna buzia. Zostanę kolekcjonerka jej filmów chyba;-)No to teraz czas na zasłużony wypoczynek