Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Ginger jak już jesteś napisz mi czy na pierwszą wizytę po pozytywnej becie do kliniki wchodziłaś od razu z m czy robią usg dopochwowe i m wejść nie może?
-
a byłaś przykryta czymś? bo mój małżon bardzo się skrępował taką wiadomością
no i gdzie ci nasi mężczyźni tam stoją?
-
nick nieaktualny
-
Wpadłam na chwilkę, zasypiam;p
Jestem po usg, maluch ma 19mm:)pika
I tez mam juz skierowanie na prenatalne.
Aaaaa i dr pozwolil nam sie juz delikatnie seksic;) ale troche sie boimy i chyba jeszcze poczekamy z miesiac.hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 22:39
Moniaa, agga1984, mycha28, Marta1986 lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Agga no właśnie myślałam żeby ubrać jakąś tonikę ale nawet do słowa dojść mi nie dał baran jeden, mam focha a co
Viki super że ok na wizycieja się już doczekać nie mogę piewszej wizyty
Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie nie chodził ze mną, i tak pójdzie przecież ja się kułam, cierpiałam po punkcji a on wielce poszkodowany bo na pierwszą wizytę chce go zabrać
Agi83 lubi tę wiadomość
-
Roletka nie byłam niczym przykryta. My chodziliśmy razem od samego początku i nie mieliśmy z tym problemu. W klinice mąż zawsze siedzial przy biurku wiec może głowę odwrócić jeśli aż tak go to rusza. Ale wydaje mi się ze ma patrzeć na ekran usg i zobaczyć jak rośnie wasze szczęście;)
Ehh te chlopy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mojej gin jest tak fajnie, że ja naprzeciwko leżanki mam na ścianie wielki monitor i tam sobie oglądam wszystko. Babka siedzi obok mnie i patrzy w swój monitorek, a mąż gdzieś ustawia sobie krzesło i też patrzy na ten wielki
agga1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny