Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale fajowe brzuchy
Ja się pochwalę, pozwolicie. Dostałam wynik piatkowej bety = 1609!
I. poniedziałek = 257
II. środa = 609
III. piątek = 1609
Ale się cieszę! Teraz byle to 4/12, naszej pierwszej wizyty!Sanna, mia6, Anatolka, Kava, Alincia, agulas, aszka, Eliz, sylwiaśta159, Moniaa, justa1234, Viki26, Lilou1984, Poziomkaa lubią tę wiadomość
-
Nadrabiam zaległości, najpierw widze brzunio i chce pochwalić. A tu Zaraz czytam że coś zaczyna się dziać!!! Justa czekamy z niecierpliwością na informacje!!!!
Jak dobrze pójdzie, to w ciągu tygodnia zostaniemy dwukrotnie ciotkami!!! Justa i Madziaaszka, Kava, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Justa już pewnie Zosie przytula. Tego jej życzę. Kurcze już doczekać się nie mogę.
Co do krwi pepowinowej, widziałam jak to robią. I wcale nie uważam, że krzywdzi to dziecko czy matkę. Owszem jeśli oddajemy ja to ilość jaka pobierają nie starczy dla dawcy. Nie twierdzę też, że powinniśmy to robić wszyscy. Ale mimo wszystko jestem za. Znam przypadek kiedy dostał ja mój znajomy od 4 różnych osób ( porodów) i po roku walki zwyciężył. Więc pomaga. Ja bez żadnego ale podjęłam decyzję i podpisalam zgodę by poprostu oddać. Jeśli komuś choć trochę to pomoże.aszka, Kava, justa1234 lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Marta a opisz jeszcze jak dostałas znieczulenie to tylko ciepło w nogach czułas czy cos jeszcze? A kiedy kazali Ci wstawac?
Nie nic więcej nie czułam tylko takie błogie ciepłoJa wstałam na drugi dzień rano
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInska wrote:
Inska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagulas wrote:Nadrabiam zaległości, najpierw widze brzunio i chce pochwalić. A tu Zaraz czytam że coś zaczyna się dziać!!! Justa czekamy z niecierpliwością na informacje!!!!
Jak dobrze pójdzie, to w ciągu tygodnia zostaniemy dwukrotnie ciotkami!!! Justa i Madzia -
Inska no i super
Justa chyba mogę już powiedzieć GRATULACJE i wypić wasze zdrowie owocową herbatąaszka, Inska, justa1234 lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
nick nieaktualnyInska superowe wyniki
mnie tez kusilo zeby zobaczyc jeszcze jedna bo wasze bety zaczynaly sie pd ladnych liczb
a moja pierwsza 13,82 i trzecia dopiero 141
a wy tu juz w tysiacach
inska Twoja pierwsza beta w ktorym dpt byla robiona?
Inska, justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:Inska superowe wyniki
mnie tez kusilo zeby zobaczyc jeszcze jedna bo wasze bety zaczynaly sie pd ladnych liczb
a wy tu juz w tysiacach
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Inska superowe wyniki
a wy tu juz w tysiacach
Pierwszą betę robiłam w 11dpt.
Broń boże nie porównuj Sylwia. Twoja beta też jest piękna. Nie ważne wartości, ważny przyrost a Ty masz przepiękny! Dzieciaczek ślicznie się rozwija! Byle do przyszłego piątku Kochana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 11:56
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Astra wrote:Duża była ok 2tyg przede mną czyli teraz coś 30-31tc byłby chyba.
Brzuszki macie śliczne i już takie pokaźnemój dopiero zaczął być widoczny.
Marta dzięki za opis, a jeszcze mam pytanie ile czasu leżałaś na pooperacyjnej i czy np nie było opcji żeby wszedł mąż i żeby Ci małego przynieśli troszkę wcześniej?
Ja się smaruję palmersem. używałam jeszcze bio-oil ale trochę drogi jest jednak. Może jak się pojawią rozstępy to wtedy po niego sięgnę. Póki co rozstępów ciążowych brak.
I jeszcze smutna widomość... przeczytałam w pamiętnikach że maluszki magic1 przestały się rozwijać ;(
Leżałam dwa dni ponieważ byłam jako jedyna po CC to miałam ten komfort że leżałam samaMałego sami przywozili na karmienie tylko bo i tak nie byłabym wstanie zająć się nim bo znieczulenie musiało puścić i jeszcze kroplówki zastrzyki musieli mnie najpierw do ładu doprowadzić
-
nick nieaktualnyInska wrote:Pierwszą betę robiłam w 11dpt.
Broń boże nie porównuj Sylwia. Twoja beta też jest piękna. Nie ważne wartości, ważny przyrost a Ty masz przepiękny! Dzieciaczek ślicznie się rozwija! Byle do przyszłego piątku Kochana!pbie mamy przyrosty ponad 200% to chyba nie ma sie co martwic
Justa czy Ty sie juz rozpakowalas!? Trzymamy kciuki!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 12:30
justa1234 lubi tę wiadomość