WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pragnaca czekam na fotke domku dla trzech robaczkow :-)

Ja uzywam tylko oliwki Johnson po kapaniu i nic wiecej. Jak narazie zadnego rozstepu a brzuszek gladki ;-)

pragnaca dzidziusia, Inska lubią tę wiadomość

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • mia6 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilou - Twój sen zdecydowanie przebija mój :D

aszka lubi tę wiadomość

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pragnaca dzidziusia wrote:
    Ja uzywam bio oil ale mozna go uzywac dopiero od drugiego trymestru. MA fajna konsystencje I tez wygladza skore :) moj brzuszek juz jest duzzzyyy jak na poczatek 2 trymestru I za 2 MSc pewnie przestane juz widziec wlasne stopy :)
    Ja czekam na te zdjęcie Twojego brzunia z mega niecierpliwością pinkglassesf.gif

aszka lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na dzień dzisiejszy wyglądamy sobie tak z Zosią i jej apartamentowcem serducha_1.gif a w tle moja piłka do skakania
    http://static.pokazywarka.pl/i/6173346/666042/p1030457.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 21:23

Astra, aszka, mycha28, sylwiaśta159, pragnaca dzidziusia, mia6, kmb, Lilou1984, Viki26, Inska, agulas, Marta1986 lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i widać piękne zebrowate rozstępiki :-) i nogi najdroższego :-)

aszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracajac do tematu krwi pepowinowej raczej ja sie nie decyduje, chociaz zapytam lekarza co on o tym sadzi, poniewaz dzis sie natknełam na przekonujace mnie informacje...m.in połoznej ze pobierana krew jest zabierana dziecku i moze miec niedobre konsekwencje, poza tym powinna byc w stosunku do masy ciała noworodka pobierana krew w znacznie mniejszej ilosci niz proponuja banki krwi. Zainteresowało mnie to i wygooglałam nastepujacy artykuł/blog wklejam linka: http://rodzicielstworadosci.com/ciaza-i-porod/zanim-pozwolisz-pobrac-krew-pepowinowa/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 21:35

Viki26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    No i widać piękne zebrowate rozstępiki :-) i nogi najdroższego :-)
    hihi brzuszek masz cudny, co tam zebrowate cos -zniknie :)

justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa pileczka piekna. Ta na pierwszym planie oczywiscie :-D

justa1234, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

201602151781.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa- cudny brzunio :))

Pragnaca na Ciebie tez czekamy :))

justa1234, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kobietki flircik.gif

mycha28, pragnaca dzidziusia, Inska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa Ty pisz od razu jakby cos sie działo :)

justa1234, pragnaca dzidziusia, Viki26 lubią tę wiadomość

• Biała Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ustalony termin cc na 21.12. To dzień urodzin mojego mężusia :) niestety obawiam się, że nie dotrwam :( Już jestem prawdziwą foką, a co dopiero za miesiąc :O
    Mąż złożył dzisiaj łóżeczka, popłakałam się...
    Nie mam siły pisać, ale cały czas jestem z Wami :*

pragnaca dzidziusia, mycha28, sylwiaśta159, aszka, Kava, Lilou1984, Viki26, Inska, agulas, Marta1986 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dodam jutro fotke obiecuje :) musze oczywiscie po- googlowac, bo zapomnialam jak to sie robi na forum :/
    Justa Zosienka strasznie uparta :)
    Biala, ciesze sie, ze sie odezwalas :) Mysle o Tobie I twoich kokoszkach nieustannnie :)

Biała, aszka lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała wrote:
    Ustalony termin cc na 21.12. To dzień urodzin mojego mężusia :) niestety obawiam się, że nie dotrwam :( Już jestem prawdziwą foką, a co dopiero za miesiąc :O
    Mąż złożył dzisiaj łóżeczka, popłakałam się...
    Nie mam siły pisać, ale cały czas jestem z Wami :*
    Kochana Ty jesteś Foka a ja Wielorybicą shocked.gif będzie dobrze a jak nie dotrwasz do tego terminu to zrobią Ci wcześniej cc:-) tym bardziej że maleństwa już na tym etapie ładnie sobie poradzą Bisous04.gif

Biała, aszka, Viki26 lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pragnaca dzidziusia wrote:
    Dziewczyny dodam jutro fotke obiecuje :) musze oczywiscie po- googlowac, bo zapomnialam jak to sie robi na forum :/
    Justa Zosienka strasznie uparta :)
    Biala, ciesze sie, ze sie odezwalas :) Mysle o Tobie I twoich kokoszkach nieustannnie :)
    no ja mam nadzieję że dotrwam do tej fotki hiihhihi 2963.gif

aszka, Inska lubią tę wiadomość

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biala kciuki zeby maluszki spokojnie poczekaly do terminu cc <3
    To pod choinke dzieciaczki beda w domku :-)

justa1234, pragnaca dzidziusia, aszka lubią tę wiadomość

201602151781.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Justa Ty pisz od razu jakby cos sie działo :)
    Coś się tam powoli zaczyna dziać chyba :-) divers2344.gif ale kiedy na dobre się to rozkręci to nie mam pojęcia :-) tratatata1.gif

pragnaca dzidziusia, kmb, aszka, Kava, Viki26, basiurka, mia6 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Coś się tam powoli zaczyna dziać chyba :-) divers2344.gif ale kiedy na dobre się to rozkręci to nie mam pojęcia :-) tratatata1.gif

O kurka .... Ciekawe czy to juz to :) czekam na rozwoj wydarzen :)

aszka, Anko:-), justa1234 lubią tę wiadomość

• Astra Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Wracajac do tematu krwi pepowinowej raczej ja sie nie decyduje, chociaz zapytam lekarza co on o tym sadzi, poniewaz dzis sie natknełam na przekonujace mnie informacje...m.in połoznej ze pobierana krew jest zabierana dziecku i moze miec niedobre konsekwencje, poza tym powinna byc w stosunku do masy ciała noworodka pobierana krew w znacznie mniejszej ilosci niz proponuja banki krwi. Zainteresowało mnie to i wygooglałam nastepujacy artykuł/blog wklejam linka: http://rodzicielstworadosci.com/ciaza-i-porod/zanim-pozwolisz-pobrac-krew-pepowinowa/

Kurcze jakoś w ogóle nie myślalam ze to tak działa. Myślałam że jest to całkowicie bez konsekwencji dla dziecka hmmm ja się cały czas biję z myślami. Zwłaszcza że więcej dzieci pewnie nie urodzę. Ech same ciężkie decyzje.

Justa śliczny brzuszek. Już ostatnie dni. Kurcze ale to leci. Zaraz będziesz miała Zosie w ramionach. Już tez najchętniej bym chciała tulic synka, ale jeszcze pewnie z 9tygodni będę musiała poczekać ;-)

Viki26, justa1234 lubią tę wiadomość

http://vitanonestperfecta.blogspot.com/
    11.02.2016 powitaliśmy nasz Cud 3290g 56cm
    ec8a5b5bf3.png
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astra wrote:
    Kurcze jakoś w ogóle nie myślalam ze to tak działa. Myślałam że jest to całkowicie bez konsekwencji dla dziecka hmmm ja się cały czas biję z myślami. Zwłaszcza że więcej dzieci pewnie nie urodzę. Ech same ciężkie decyzje.

Justa śliczny brzuszek. Już ostatnie dni. Kurcze ale to leci. Zaraz będziesz miała Zosie w ramionach. Już tez najchętniej bym chciała tulic synka, ale jeszcze pewnie z 9tygodni będę musiała poczekać ;-)

Aszka ale ja mam wspólna przyjaciółkę z laska która pracuje od lat właśnie w firmie zajmującej się pobieraniem krwi i każda z nas ma pobrana lub pobiera. Nie ma to żadnych konsekwencji dla dziecka. Krew jest pobierana nie od maluszka...strasznie dziwna opinia. Popytajcie lekarzy i na prawdę zaufanym osób zanim się wkrecicie.

dfe01f0225.png
‹‹ 272 273 274 275 276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ