Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
pragnaca dzidziusia wrote:Ja uzywam bio oil ale mozna go uzywac dopiero od drugiego trymestru. MA fajna konsystencje I tez wygladza skore
moj brzuszek juz jest duzzzyyy jak na poczatek 2 trymestru I za 2 MSc pewnie przestane juz widziec wlasne stopy
aszka lubi tę wiadomość
-
Na dzień dzisiejszy wyglądamy sobie tak z Zosią i jej apartamentowcem
a w tle moja piłka do skakania
http://static.pokazywarka.pl/i/6173346/666042/p1030457.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 21:23
Astra, aszka, mycha28, sylwiaśta159, pragnaca dzidziusia, mia6, kmb, Lilou1984, Viki26, Inska, agulas, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWracajac do tematu krwi pepowinowej raczej ja sie nie decyduje, chociaz zapytam lekarza co on o tym sadzi, poniewaz dzis sie natknełam na przekonujace mnie informacje...m.in połoznej ze pobierana krew jest zabierana dziecku i moze miec niedobre konsekwencje, poza tym powinna byc w stosunku do masy ciała noworodka pobierana krew w znacznie mniejszej ilosci niz proponuja banki krwi. Zainteresowało mnie to i wygooglałam nastepujacy artykuł/blog wklejam linka: http://rodzicielstworadosci.com/ciaza-i-porod/zanim-pozwolisz-pobrac-krew-pepowinowa/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 21:35
Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ustalony termin cc na 21.12. To dzień urodzin mojego mężusia
niestety obawiam się, że nie dotrwam
Już jestem prawdziwą foką, a co dopiero za miesiąc
Mąż złożył dzisiaj łóżeczka, popłakałam się...
Nie mam siły pisać, ale cały czas jestem z Wami :*pragnaca dzidziusia, mycha28, sylwiaśta159, aszka, Kava, Lilou1984, Viki26, Inska, agulas, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny dodam jutro fotke obiecuje
musze oczywiscie po- googlowac, bo zapomnialam jak to sie robi na forum
Justa Zosienka strasznie uparta
Biala, ciesze sie, ze sie odezwalasMysle o Tobie I twoich kokoszkach nieustannnie
Biała, aszka lubią tę wiadomość
-
Biała wrote:Ustalony termin cc na 21.12. To dzień urodzin mojego mężusia
niestety obawiam się, że nie dotrwam
Już jestem prawdziwą foką, a co dopiero za miesiąc
Mąż złożył dzisiaj łóżeczka, popłakałam się...
Nie mam siły pisać, ale cały czas jestem z Wami :*będzie dobrze a jak nie dotrwasz do tego terminu to zrobią Ci wcześniej cc:-) tym bardziej że maleństwa już na tym etapie ładnie sobie poradzą
Biała, aszka, Viki26 lubią tę wiadomość
-
pragnaca dzidziusia wrote:Dziewczyny dodam jutro fotke obiecuje
musze oczywiscie po- googlowac, bo zapomnialam jak to sie robi na forum
Justa Zosienka strasznie uparta
Biala, ciesze sie, ze sie odezwalasMysle o Tobie I twoich kokoszkach nieustannnie
aszka, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Wracajac do tematu krwi pepowinowej raczej ja sie nie decyduje, chociaz zapytam lekarza co on o tym sadzi, poniewaz dzis sie natknełam na przekonujace mnie informacje...m.in połoznej ze pobierana krew jest zabierana dziecku i moze miec niedobre konsekwencje, poza tym powinna byc w stosunku do masy ciała noworodka pobierana krew w znacznie mniejszej ilosci niz proponuja banki krwi. Zainteresowało mnie to i wygooglałam nastepujacy artykuł/blog wklejam linka: http://rodzicielstworadosci.com/ciaza-i-porod/zanim-pozwolisz-pobrac-krew-pepowinowa/
Kurcze jakoś w ogóle nie myślalam ze to tak działa. Myślałam że jest to całkowicie bez konsekwencji dla dziecka hmmm ja się cały czas biję z myślami. Zwłaszcza że więcej dzieci pewnie nie urodzę. Ech same ciężkie decyzje.
Justa śliczny brzuszek. Już ostatnie dni. Kurcze ale to leci. Zaraz będziesz miała Zosie w ramionach. Już tez najchętniej bym chciała tulic synka, ale jeszcze pewnie z 9tygodni będę musiała poczekaćViki26, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Astra wrote:Kurcze jakoś w ogóle nie myślalam ze to tak działa. Myślałam że jest to całkowicie bez konsekwencji dla dziecka hmmm ja się cały czas biję z myślami. Zwłaszcza że więcej dzieci pewnie nie urodzę. Ech same ciężkie decyzje.
Justa śliczny brzuszek. Już ostatnie dni. Kurcze ale to leci. Zaraz będziesz miała Zosie w ramionach. Już tez najchętniej bym chciała tulic synka, ale jeszcze pewnie z 9tygodni będę musiała poczekać
Aszka ale ja mam wspólna przyjaciółkę z laska która pracuje od lat właśnie w firmie zajmującej się pobieraniem krwi i każda z nas ma pobrana lub pobiera. Nie ma to żadnych konsekwencji dla dziecka. Krew jest pobierana nie od maluszka...strasznie dziwna opinia. Popytajcie lekarzy i na prawdę zaufanym osób zanim się wkrecicie.