Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwiaśta159 wrote:A czyli 11 dpt + 5 dniowa blastka to jakby 16 dpo a ja robilam pierwsza 10 dpo <gÓpek>
pbie mamy przyrosty ponad 200 % to chyba nie ma sie co martwic
Justa czy Ty sie juz rozpakowalas!?
Wow, to Ty naprawde bardzo wcześnie zrobiłaś! No dokłądnie, nie ma znaczenia liczba, ale jak przyrasta a u nas, jak sama mówisz, ponad 200%, naprawdę super
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
Marta1986 wrote:Leżałam dwa dni ponieważ byłam jako jedyna po CC to miałam ten komfort że leżałam sama
Małego sami przywozili na karmienie tylko bo i tak nie byłabym wstanie zająć się nim bo znieczulenie musiało puścić i jeszcze kroplówki zastrzyki musieli mnie najpierw do ładu doprowadzić
tego jedynie właśnie się trochę obawiam. bo ja to bym chciał małego mieć już na drugi dzień cały czas ze sobą, zwłaszcza, że mąż będzie też to jakby co pomoże. po znieczuleniach zwykle bardzo szybko dochodzę do siebie, ale takiego jeszcze nie miałam, więc reakcja może być różna. no nic. zobaczymy jak to będzieViki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
La-mia wrote:Dzień dobry.
Czytałam, ze pytałyscie o duzą - ostatni kontakt miałam z nią po moich prenatalnych, tj 13.11 i wtedy na bank wszystko było ok!
Mysle ze nadal jest! Czasem ze sobą piszemy, wiele jej zawdzięczam - pewnie gdyby nie ona, nie byłoby mnie z Wami, albo wcale albo po prostu dołączyłbym pozniej...
W każdym razie, przekaże, zeby sie odezwała w wolnej chwili bo sie martwicie.
No i prosze dzis o kciuki, bo wieczorem mam wizytkę
Justa - tez czekam na niusy z zaciśniętymi kciukami!
Miłego dnia!!!Inska lubi tę wiadomość
-
Inska wrote:
-
nick nieaktualny
-
A więc witajcie kobietki
na wstępie dziękuję za tyle serca i ciepła od was
narazie jestem jeszcze w domu,ale coś mi się wydaje że lada moment będę jechała do szpitala
jeśli będę już w szpitalu to napewno dam wam znać
w nocy tak mnie brało że już miałam budzić chłopa żeby mnie wiózł ale zrezygnowałam bo stwierdziłam że chyba to jeszcze nie czas, w sumie to nigdy nie rodzilam to tak naprawdę niewiem jak to się czuje
no ale jeśli dziś w nocy tak mnie będzie brało to jak nic pruje na szpital
Zosia tak nisko siedzi główka że mam problemy z chodzeniem i pachwiny mnie bolą :-(jakby co to napewno dam wam znać co i jak
jeszcze raz dziękuję za mega duże wpsarcie
sylwiaśta159, kmb, Inska, pragnaca dzidziusia, Konwalia, mia6, Anko:-), Kava, La-mia, Marta1986, Viki26, Lilou1984, Mała Mi 1, agulas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was dziewczynki.Mieszknko moich trzech bąbelków 13+5 według belly, a według USG 14+2 tc
kmb, Eliz, Inska, mia6, Kava, roletka, Marta1986, Viki26, mycha28, sylwiaśta159, Lilou1984, Konwalia, aszka, agulas, Sanna, justa1234, myszaaa lubią tę wiadomość
-
Justa a ja już myślałam, ze Ty może akurat na porodówce wygibasy robisz.
Tak czy owak to już za chwilkę
Pragnąca - brzunio się pokazuje
Po następnym usg musisz koniecznie zdjęcie wstawić do pamiętnika. Te bąble tak cudnie wyglądają razem że ja chcę więcej i więcej!!!
pragnaca dzidziusia, justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny