Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze Was nie nadrobiłam. Jestem około tydzień do tyłu co u Was. Ale weszłam tu zobaczyć czy Justa już urodziła. I widzę, że nie. Zlituj się kochana choćby nade mną. Marsz na porodówkę!!! Najwyższy czas tulić już Zosię w ramionach.
Anko odpiszę Ci wieczorem.
Justa a ta dziewczyna to w którym tc jest?aszka, pragnaca dzidziusia, agulas lubią tę wiadomość
-
Madzia82 wrote:Jeszcze Was nie nadrobiłam. Jestem około tydzień do tyłu co u Was. Ale weszłam tu zobaczyć czy Justa już urodziła. I widzę, że nie. Zlituj się kochana choćby nade mną. Marsz na porodówkę!!! Najwyższy czas tulić już Zosię w ramionach.
Anko odpiszę Ci wieczorem.
Justa a ta dziewczyna to w którym tc jest?
A ta dziewczyna jest w 9 tygodniu ciąży. -
Justa kciuki moze Zofia sie wkoncu zlituje
Anko super wygladaszja 2 tyg przed terminem to bede jak slon chyba
Monia brzusio super ale ten cyyycach
Madzia przytulasy dla Ciebie i Alusijusta1234, Moniaa, aszka, pragnaca dzidziusia, Madzia82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
znam Twój problem heheh
odnalazłam Twoje foto ... i po prawej masz wybór :
Link / BBCode / HTML
to musisz wybrać BBCode... ja kliknęłam na link wyświetlany tuż pod tym BBCode ,cały się zaznaczył skopiowałam i wkleiłam Twoje fotoCudnie się prezentowało... ale że to Twoje to usunęłam ze swojego postu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 13:52
Anko:-), aszka lubią tę wiadomość
-
A ja dziś od rana testuje mój wyczekiwany wózek. Testy obsługi już przeszłam, nawet bazę i fotelik w samochodzie sprawdzałam jak będzie wyglądać
Justa byś się zlitowala i z Zosia pogadala niech już wychodzi.
Brzuszki super. Mój taki skromny przy was.
justa1234, aszka lubią tę wiadomość