Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
kmb wrote:
Mój taki uparty, że nawet na usg to pokazuje. Mina pod tytułem, ,,,,,, ku.... Znowu zdjęcia robią,,,,,,,,
No fota wybitna
Jeju taka szczuplutka jestes ale brzusio widac
Fajna ta brykakmb lubi tę wiadomość
-
Wiesz, ja ostatnio tzn od tygodnia czuje ich caly czas, zadko sie zdaza, zeby sie nie ruszali, ale w nocy sa spokojni, a ja spie.A wczesniej, jak dluzszy czas sie nie ruszali to zmianialam pozycje, jadlam cos, kombinowalam. Nnie licze ruchow.Wiem, gdzie jest jeden, a gdzie drugi. Wczesniej bardziej sie transportowali, ale od trzech tygodni jeden jest poprzecznia, a drugi miednicowo, wiec mniej wiecej wiem, ktore ruchy sa czyje
Biała, aszka lubią tę wiadomość
-
No moi tez sie ruszaja prawie caly czas, jeden jest miednicowo i tego czuje bardziej bo chyba tam nozkami non stop w dole przebiera
drugi byl glowkowo i tego troszke slabiej czuje ale czuje. Ja dostalam na szkole rodzenia taka karte do zapisywania ruchow.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 18:18
justa1234, aszka lubią tę wiadomość
-
Biala ale masz na nich sposob
Ja zauwazaylam ze czasem po niektorych posilkach ruszaja sie bardziej jakby im bardzo smakowalo i ciesza sie ze ich mamusia dobrze nakarmilaBiała, aszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny co do liczenia 10 ruchow/h. Kiedy i o której u was maluchy się najwięcej ruszają? o której liczycie ruchy?
Ja od wczoraj trochę schizuje, bo zwykle o 7 rano i po 20 przez godzinę czułam powyżej 10/h a od wczoraj raptem po 2-5 co kilka godzin. rano i wieczorem tez po 2-5 razy.
Kiedy należy się martwić?
Oprocz cytryny wg Bialej, co polecacie na pobudke? Jedzenie min. slodkiego mojego nie rusza. Jedynie pukanie w brzuch, ale tez sie boje aby czegos nie uszkodzicWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 19:43
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Wiki ja do 30 31 tyg tez swirowalam .
Moja wylaczala się na weekendy. Ledwo co czulam...później po 3 czy 4 weekendzie gdy zauważyłam ta zależność (może mój relaks i obecność męża miała wplyw) odpuscilam myślenie o brzuchu na te 2 dni w tygodniu.Viki26 lubi tę wiadomość
-
Maluchy są najbardziej aktywne między 24 a 28 tc, też mają gorsze dni, działa na nich ciśnienie tak jak i na nas
ja ruchów nie liczę bo na razie co chwile buszuja
Mycha jak ty potrafisz rozróżnić maluchy, moje zmieniają pozycje kiedy im sie podopa i z częstotliwością co parę dni że ja sama nie nadążam, wiem kiedy Zuzia kopie bo ona ma łożysko na przedniej ścianie ale za chiny nie mam pojęcia kiedy Tomuś daje czadu, nie czuję żadnego kopania w plecy w boki jak kopie któryś Szalej to nie wiem którywe poniedziałek i wtorek były glowkami do góry kopaly niemiłosiernie po szyjce, pecherzu i trzecim oczku
a w środę już się obrócić musieli bo kopie Zuz Po górze brzucha a Tomcia jak zwykle nie czuję
justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Ja ruchów wogóle nie liczyłam,dopiero teraz w szpitalu dostałam taka kartkę że o danych porach mam liczyć ale to też pic na wodę bo akurat w czasie liczenia mnie gdzieś zabierają i po liczeniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 21:04
Viki26 lubi tę wiadomość
-
No i cudasne są te wasze brzuszki
Ja mam już tak poorany że hej, a smarowałam się i przed ciążą i w trakcie, ale u mnie to rodzinne poza tym od zawsze miałam tendencje do rozstępów, nie przejmuję się nimi a wręcz cieszę z każdego nowego bo wiem ze brzus rośnie czyli maluchy teżjedyny minus jak dla mnie to taki ze boli mnie skóra gdzie się rozstępy porobiły, mój m też na nie nie narzeka więc luzik
Justyna ty się zepnij i pogoń Młoda a nie w liczenie ruchów się bawiszWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 21:15
Kava, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Roletka ja polecam bio oil. Tylko musisz tak dzień w dzień ze dwa miesiące. Mi bardzo pomógł na biodra po operacji blizny i szramy po ranach co po wypadku zostały. Bardzo ale to bardzo mało widoczne się zrobily i w ciąży też go stosuje. Fakt brzucha nie mam ale blizny się na początku bardzo uwidocznily a teraz już wróciło do niewidocznych prawie.
roletka lubi tę wiadomość
-
Roletka ja czuje je najbardziej w dole brzucha, przy pecherzu czesto tez niestety bo az zaboli czasem.
Czesciej czuje tego po lewej stronie jak uderza w bok czasem widac
Ten z lozyskiem na tylnej scianie uderza delikatniej i w prawy bok te pikniecia sa delikatniejsze ale sawiec tak mi sie wydaje ze czuje obu
roletka, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Kmb i tak i tak zbledną rozstępy, najważniejsze maluchy
Mycha ja mam Tomka za Zuzią i jak ona kopie czy się wierci to cały brzuch mi tańcuję nawet mam filmiki nagrane to wygląda jakby mi przez brzuch próbowała się przebićczasem czuje że obrywają moje jelita to wtedy wiem że Tomcio ale tak po bokach to nie wiem gdzie się jedno łożysko kończy a drugie zaczyna
justa1234 lubi tę wiadomość
-
Ja niby licze ale nie licze, ale jak jest inaczej niz zwykle to wlacza mi sie panika. A synek w koncu sie ruszyl, metoda troche drastyczna, ale klasnelam 2 razy przy brzuchu i teraz wije sie ze hej:)
Anko ty chyba masz sportowy stanik na fotce. Co?
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?