Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Anko:-) wrote:Kava to ty pewnie byś zwróciła śniadanie jakbyś zobaczyła co mam w szafkach dla Hanki, pewnie power of pink tez nie w twoim typie.
Róż nie był również moim kolorem, ale co zrobić jak te małe gatki, śpioszki itp itd nawet nieźle w różu wyglądają!
Aż tak nie mam
Dajmy dziewczynkom w róże blade i intensywne się postroić choć trochę. -
roletka wrote:No i cudasne są te wasze brzuszki
Ja mam już tak poorany że hej, a smarowałam się i przed ciążą i w trakcie, ale u mnie to rodzinne poza tym od zawsze miałam tendencje do rozstępów, nie przejmuję się nimi a wręcz cieszę z każdego nowego bo wiem ze brzus rośnie czyli maluchy teżjedyny minus jak dla mnie to taki ze boli mnie skóra gdzie się rozstępy porobiły, mój m też na nie nie narzeka więc luzik
Justyna ty się zepnij i pogoń Młoda a nie w liczenie ruchów się bawiszmi to nawet takie bąble się porobily podskorne tam gdzie rostępiki swedzialo to nie milosiernie ale posmarowalam przez parę dni balsamem i znikły bąbelki
No rozmawiałam poważnie z Zośką ale ona tylko dupe wypięła i tyle było z rozmowykmb, mia6 lubią tę wiadomość
-
Viki26 wrote:Ja niby licze ale nie licze, ale jak jest inaczej niz zwykle to wlacza mi sie panika. A synek w koncu sie ruszyl, metoda troche drastyczna, ale klasnelam 2 razy przy brzuchu i teraz wije sie ze hej:)
Anko ty chyba masz sportowy stanik na fotce. Co?
Wiesz co, taki jakby sportowy ale kupiłam go w askocie do karmienia niby. Bo przesuwa się na boli ze pierś całą wychodzi. Ale taki super ze nie czuje go na piersiach .Viki26 lubi tę wiadomość
-
Mycha za ten 7 miesiąc
Ja kobitki witam się dalej w dwupakuZocha najwyraźniej zastrajkowała albo poprostu stwierdziła że będzie czekała aż ja lekarz sami wyjmą bo ona nie będzie się nadwyrężała
wczorajsze wieczorne i dzisiejsze ktg zero skurczy,wczoraj doktorowa coś pod nosme mamrotała o cc ale zobaczymy co oni wymyślą
-
Alincia wrote:A z czego jest bezowy kolor? Z ecoskorki czy material? Bo my tez polujemy na podobnego:)
Beżowy jest materiał brąz to ekoskóra. I rączka też beżowa ekoskóra. Koszyk ekoskóra. W spacerowce siedzisko ekoskóra ale jest wkład tego samego koloru ( brązu) z materiału a fotelik Budka i ochraniacz na nogi ekoskóra. Jak oglądałam to mi pasowało tak i fajnie razem wygląda. -
Anko:-) wrote:Wiesz co, taki jakby sportowy ale kupiłam go w askocie do karmienia niby. Bo przesuwa się na boli ze pierś całą wychodzi. Ale taki super ze nie czuje go na piersiach .
Anko:-) lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Justa ale ty nie jesteś anty cc jakby co prawda?
Wiec życzę Ci żebyś zobaczyła Zosie szybko, czy to przez porod SN czy CC.
Ja na początku miałam dziwne parcie na SN, teraz myślę sobie ze jak do 12.12 dziecko się nie urodzi to chyba posłucham lekarzy i nie będę rodzic dziecka okolo 4kg -szczerze odradzają. Poza tym chce w Wigilię cieszyć się mała i cala rodzina, a nie ledwo wyjść poturbowana ze szpitala:-)
A więc będzie co ma być.
Mój mąż mówi ze widzi porod na za tydzień. Ja liczę ze to się stanie za 2 tygodnie.
Potrzebuje jeszcze z 10 dni dla siebie- to chyba lekki przedporodowy stres.
Wczoraj mowie do niego KOCHANIE ALE CZEMU TY TAK MÓWISZ ZE ZA TYDZIEŃ!? CZEMU TAK SZYBKO?!
a ten z uśmiechem do mnie ANIA JAK SZYBKO? 9 MIESIĘCY!)))
justa1234, Viki26, Moniaa, Inska, Astra, mycha28, mia6, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Justa ale ty nie jesteś anty cc jakby co prawda?
Wiec życzę Ci żebyś zobaczyła Zosie szybko, czy to przez porod SN czy CC.
Ja na początku miałam dziwne parcie na SN, teraz myślę sobie ze jak do 12.12 dziecko się nie urodzi to chyba posłucham lekarzy i nie będę rodzic dziecka okolo 4kg -szczerze odradzają. Poza tym chce w Wigilię cieszyć się mała i cala rodzina, a nie ledwo wyjść poturbowana ze szpitala:-)
A więc będzie co ma być.
Mój mąż mówi ze widzi porod na za tydzień. Ja liczę ze to się stanie za 2 tygodnie.
Potrzebuje jeszcze z 10 dni dla siebie- to chyba lekki przedporodowy stres.
Wczoraj mowie do niego KOCHANIE ALE CZEMU TY TAK MÓWISZ ZE ZA TYDZIEŃ!? CZEMU TAK SZYBKO?!
a ten z uśmiechem do mnie ANIA JAK SZYBKO? 9 MIESIĘCY!)))
i też na początku miałam parcie na sn a teraz mi wszystko jedno
aby w końcu ujrzeć moja największa miłość
mój Jacek też już jest strasznie zniecierpliwiony
Po porannym obchodzie kazali mi być jutro naczczoma być jutro ordynator i podejmnie ostateczna decyzje
Inska, Astra, Viki26, Moniaa, mycha28, mia6 lubią tę wiadomość
-
A my dzis zaczynami 7 tydzien. Wiem, ze niewiele w porownaniu z innymi, ale kazdy tydzien razem cieszy
A juz w ten piatek pierwsze USG i dowiemy sie ile maluszkow pod serduszkiem
kmb, justa1234, Viki26, Anko:-), Moniaa, mycha28, agulas, mia6, pragnaca dzidziusia, Kava lubią tę wiadomość
-
Inska wrote:A my dzis zaczynami 7 tydzien. Wiem, ze niewiele w porownaniu z innymi, ale kazdy tydzien razem cieszy
pragnaca dzidziusia, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:
Po porannym obchodzie kazali mi być jutro naczczoma być jutro ordynator i podejmnie ostateczna decyzje
justa1234, Inska, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Inska wrote:A my dzis zaczynami 7 tydzien. Wiem, ze niewiele w porownaniu z innymi, ale kazdy tydzien razem cieszy
A to ile mialas podanych okruszkow? To w pt juz zobaczycie serduszka jak pikaja:)pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość