X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • Kava Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Kava to ty pewnie byś zwróciła śniadanie jakbyś zobaczyła co mam w szafkach dla Hanki, pewnie power of pink tez nie w twoim typie.
    Róż nie był również moim kolorem, ale co zrobić jak te małe gatki, śpioszki itp itd nawet nieźle w różu wyglądają!:-)

Aż tak nie mam ;)
    Dajmy dziewczynkom w róże blade i intensywne się postroić choć trochę.

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roletka wrote:
    No i cudasne są te wasze brzuszki :-)

Ja mam już tak poorany że hej, a smarowałam się i przed ciążą i w trakcie, ale u mnie to rodzinne poza tym od zawsze miałam tendencje do rozstępów, nie przejmuję się nimi a wręcz cieszę z każdego nowego bo wiem ze brzus rośnie czyli maluchy też :-) jedyny minus jak dla mnie to taki ze boli mnie skóra gdzie się rozstępy porobiły, mój m też na nie nie narzeka więc luzik :-)

Justyna ty się zepnij i pogoń Młoda a nie w liczenie ruchów się bawisz :-P
    Ja też mam rozstępy :-P mi to nawet takie bąble się porobily podskorne tam gdzie rostępiki swedzialo to nie milosiernie ale posmarowalam przez parę dni balsamem i znikły bąbelki ;-)

No rozmawiałam poważnie z Zośką ale ona tylko dupe wypięła i tyle było z rozmowy :-D :-D :-P

kmb, mia6 lubią tę wiadomość

• kmb Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA ciotki proszą weź już wylaz. Zlituj się bo doczekać się nie możemy :-P

justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość

• Alincia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmb wrote:
    1goffo.jpg

A to moja nowa bryka :-D

A z czego jest bezowy kolor? Z ecoskorki czy material? Bo my tez polujemy na podobnego:)

jigt0hs.png
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki26 wrote:
    Ja niby licze ale nie licze, ale jak jest inaczej niz zwykle to wlacza mi sie panika. A synek w koncu sie ruszyl, metoda troche drastyczna, ale klasnelam 2 razy przy brzuchu i teraz wije sie ze hej:)

Anko ty chyba masz sportowy stanik na fotce. Co?

Wiesz co, taki jakby sportowy ale kupiłam go w askocie do karmienia niby. Bo przesuwa się na boli ze pierś całą wychodzi. Ale taki super ze nie czuje go na piersiach .

Viki26 lubi tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana bo jakos spac juz nie moge :-/

Dzis zaczynamy 7 mieciac ciazy :-D

Justa Zocha juz jest ? :-P

Moniaa, Viki26, Anko:-), roletka, Inska, Kava, mia6, agulas lubią tę wiadomość

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha za ten 7 miesiącAlcooliques21.gif

Ja kobitki witam się dalej w dwupakuBisous28.gifZocha najwyraźniej zastrajkowała albo poprostu stwierdziła że będzie czekała aż ja lekarz sami wyjmą bo ona nie będzie się nadwyrężała :-P wczorajsze wieczorne i dzisiejsze ktg zero skurczy,wczoraj doktorowa coś pod nosme mamrotała o cc ale zobaczymy co oni wymyślą :-P

• kmb Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alincia wrote:
    A z czego jest bezowy kolor? Z ecoskorki czy material? Bo my tez polujemy na podobnego:)

Beżowy jest materiał brąz to ekoskóra. I rączka też beżowa ekoskóra. Koszyk ekoskóra. W spacerowce siedzisko ekoskóra ale jest wkład tego samego koloru ( brązu) z materiału a fotelik Budka i ochraniacz na nogi ekoskóra. Jak oglądałam to mi pasowało tak i fajnie razem wygląda.

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Zocha Zocha dasz Ty matce popalic jeszcze przed wyjsciem na swiat :-) to co bedzie pozniej :-P

justa1234 lubi tę wiadomość

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • kmb Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia byś odpuscila, już wszyscy wiedzą, że uparciuch z ciebie. :-D

justa1234 lubi tę wiadomość

• Viki26 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co, taki jakby sportowy ale kupiłam go w askocie do karmienia niby. Bo przesuwa się na boli ze pierś całą wychodzi. Ale taki super ze nie czuje go na piersiach .
    Ja mam typowo sportowy, moze nie taki ladny z koronka jak u ciebie :p ale no walsnie nie czuc go, a cyca tez da sie do karmienia wyciagnac :)

Anko:-) lubi tę wiadomość

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?

Wysłany: 29 listopada 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa ale ty nie jesteś anty cc jakby co prawda?
    Wiec życzę Ci żebyś zobaczyła Zosie szybko, czy to przez porod SN czy CC.
    Ja na początku miałam dziwne parcie na SN, teraz myślę sobie ze jak do 12.12 dziecko się nie urodzi to chyba posłucham lekarzy i nie będę rodzic dziecka okolo 4kg -szczerze odradzają. Poza tym chce w Wigilię cieszyć się mała i cala rodzina, a nie ledwo wyjść poturbowana ze szpitala:-)
    A więc będzie co ma być.
    Mój mąż mówi ze widzi porod na za tydzień. Ja liczę ze to się stanie za 2 tygodnie.
    Potrzebuje jeszcze z 10 dni dla siebie- to chyba lekki przedporodowy stres.
    Wczoraj mowie do niego KOCHANIE ALE CZEMU TY TAK MÓWISZ ZE ZA TYDZIEŃ!? CZEMU TAK SZYBKO?!
    a ten z uśmiechem do mnie ANIA JAK SZYBKO? 9 MIESIĘCY! :-))))

justa1234, Viki26, Moniaa, Inska, Astra, mycha28, mia6, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa ale ty nie jesteś anty cc jakby co prawda?
    Wiec życzę Ci żebyś zobaczyła Zosie szybko, czy to przez porod SN czy CC.
    Ja na początku miałam dziwne parcie na SN, teraz myślę sobie ze jak do 12.12 dziecko się nie urodzi to chyba posłucham lekarzy i nie będę rodzic dziecka okolo 4kg -szczerze odradzają. Poza tym chce w Wigilię cieszyć się mała i cala rodzina, a nie ledwo wyjść poturbowana ze szpitala:-)
    A więc będzie co ma być.
    Mój mąż mówi ze widzi porod na za tydzień. Ja liczę ze to się stanie za 2 tygodnie.
    Potrzebuje jeszcze z 10 dni dla siebie- to chyba lekki przedporodowy stres.
    Wczoraj mowie do niego KOCHANIE ALE CZEMU TY TAK MÓWISZ ZE ZA TYDZIEŃ!? CZEMU TAK SZYBKO?!
    a ten z uśmiechem do mnie ANIA JAK SZYBKO? 9 MIESIĘCY! :-))))
    Anko mam takie samo zdanie jak ty ;-) i też na początku miałam parcie na sn a teraz mi wszystko jedno :-D aby w końcu ujrzeć moja największa miłość <3 <3 mój Jacek też już jest strasznie zniecierpliwiony :-D

Po porannym obchodzie kazali mi być jutro naczczo ;-) ma być jutro ordynator i podejmnie ostateczna decyzje ;-)

Inska, Astra, Viki26, Moniaa, mycha28, mia6 lubią tę wiadomość

• Inska Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzis zaczynami 7 tydzien. Wiem, ze niewiele w porownaniu z innymi, ale kazdy tydzien razem cieszy :) A juz w ten piatek pierwsze USG i dowiemy sie ile maluszkow pod serduszkiem :)

kmb, justa1234, Viki26, Anko:-), Moniaa, mycha28, agulas, mia6, pragnaca dzidziusia, Kava lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • Kava Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ta nasza Zosia chyba jaja sobie z nas robi ;)
    Mały słodziak wie jak zrobić wielkie wejście...

justa1234, pragnaca dzidziusia, agulas, Inska lubią tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska wrote:
    A my dzis zaczynami 7 tydzien. Wiem, ze niewiele w porownaniu z innymi, ale kazdy tydzien razem cieszy :) A juz w ten piatek pierwsze USG i dowiemy sie ile maluszkow pod serduszkiem :)
    To chlup za 7 tydzieńAlcooliques28.gif

pragnaca dzidziusia, Inska lubią tę wiadomość

Wysłany: 29 listopada 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kava a ty czujesz zmiany w swoim organizmie?

Ej i czy wasze dzieci na koniec maja więcej czkawki niż zwykle. Hanka ma z 4 razy dziennie od kilku dni...

dfe01f0225.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:

Po porannym obchodzie kazali mi być jutro naczczo ;-) ma być jutro ordynator i podejmnie ostateczna decyzje ;-)
    to pewnie zrobia Ci cc jak tak postanowili, oby do poniedziałku a w poniedziałek juz bedzie po wszystkim :)

justa1234, Inska, Viki26 lubią tę wiadomość

• Alincia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska wrote:

A to ile mialas podanych okruszkow? To w pt juz zobaczycie serduszka jak pikaja:)

pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość

jigt0hs.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko moja już teraz wogóle nie ćwiczy oddychania, ale jeszcze ze dwa tygodnie temu to też po cztery razy dziennie cwiczyla ;-) ;-)

‹‹ 288 289 290 291 292 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ