Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie, ja właśnie mam porę odciągania mleka. Zabawa niesamowita. Ale udało mi się rozbujać laktację, więc nie narzekam.
Dziś możliwe, że zostanę wypisana ze szpitala.
Ala ma jakąś infekcje. Podają jej antybiotyk i w związku z tą infekcją, nie było próby odłączenia jej od respiratora. Otwiera obydwa oczka i mimo, że wiem, że jeszcze nic nie widzi, jakoś inaczej wygląda jej buźka. Wczorajsza waga to 720g.agulas, Anko:-), sylwiaśta159, Moniaa, Astra, Alincia, mycha28, mia6, aszka, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Ktoś coś mówił o problemach że snem?
przed 6 się obudziłam i tylko się przekracam
może podświadomie stresuje się jutrem. Chcę mieć to już za sobą. Czuje ze będzie dziewczynka:)
Madzia, świetne wieścioby tak dalej!! wciąż czekamy na informacje od Ciebie.
Sylwiasta, ja też zaczynałam ciąze z plamieniami. Trzeba odczekać swoje. Odpoczywaj. Postaraj się mocno nie stresować. Dziewczyny mają rację. Jeśli maleństwo rosnie to powinnaś być dobrej nadziei.
Justa mam nadzieję że dziś już ujrzysz swojego SkarbaAnko:-), sylwiaśta159, justa1234, mia6, Madzia82, aszka lubią tę wiadomość
-
Agulas czasami intuicja tak dobrze działa!
Ja do 14 tyg slyszalam ze chłopiec - mimo że to było prędko jakoś nie miałam przekonania. Cieszyłam się ale czulam lekki zawód ze zawsze wyobrażałam sobie mieć córkę...przy opcji ze będziemy mieć jedynaka lub pierwsza córkę a później synka.
Czasami tak kobieta intuicjyjnie coś sobie wkręci i koniec:-)
A prawdę mówiąc płeć jest i była mi obojetna-jedynie to ze tak właśnie to sobie wyobrażałam.agulas, Kava, aszka lubią tę wiadomość
-
U mnie też nie wiem czy nie padlo mi na głowę z tym myśleniem o córce dlatego ze kiedy ja ronilam ciążę za ciążę, mijały miesiące a u nas dziecka dalej nie było to całe moje otoczenie zdążyło zajsc w ciążę i urodzić synów. 4 chłopców w czasie gdy u nas nic...
Może dlatego tak sobie wyobrażałam ze jak się uda to będzie najcudowniejsza córcia?
Nie wiem, może gdzieś w głowie głęboko czulam smutek i żal o tych wszystkich kochanych chłopców? -
agulas wrote:U mnie w rodzinie wszyscy twierdzą że będzie chłopiec
a ja tak jakoś na przekór
Chce tylko tego żeby dziecko było zdrowe. Myślę tak samo jak Ty! Będę kochać najmocniej bez względu na płećale soe myliłam
no ja czekam na obchód głodna jak diabli aż mi się ręce trzesa, mam nadzieję że coś postanowia w związku z moją i Zośki osoba
poranne ktg nic nie pokazało,skurczy brak
agulas, Inska, aszka lubią tę wiadomość
-
Justa mam nadzieję że wkoncu Zosia będzie dzisiaj. CC. Podobno nic strasznego. Bratowa miała i naturalny i Cc
I twierdzi, że jak by coś się przydarzyło to tylko CC. Bo naturalny u niej to koszmar
Trzymam kciuki za wizyty.
U mnie ja byłam przekonana, że córka będzie a mój stwierdził, że on plemniory tylko te męskie oddawał. I wyszło na jego. Ale fakt nie ważne co ważne by zdrowe.justa1234, agulas, mia6, Kava, aszka lubią tę wiadomość
-
Justa - kciuki zaciśnięte
Ja dzisiaj o 15 na badania prenatalne się udaje, więc bardzo proszę o kciuki
My cały czas powtarzamy wszystkim, że jest nam obojętna płeć byleby tylko dziecko zdrowe było. Mężowi dwa razy córka się śniła, a mi trzy razy chłopakInska, sylwiaśta159, kmb, Kava, aszka, aszka, justa1234, roletka, Konwalia, agulas, Viki26, Lilou1984, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Witam was wszystkie
ja też sobie uroiłam że na pewno to chłopiec, mówię do męża że to czuje hehe
gdzieś po cichu liczę że jutro na genetycznym pani doktor coś mi szepnie, wiadomo ze nie na 100% bo to będzie 12tc i 1d wiec chyba za wczesnie.
Jestem poddenerwowana i zestresowana jutrzejszym badaniem, modlę się żeby mój krasnoludek był zdrowy.
Justa, kciuki za ccmia6, aszka, aszka, agulas, Viki26 lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
nick nieaktualny
-
A więc jutro spotkanie z Zosieńką
z rana będzie cc
nie ważne jak urodze, ważne że w końcu będę tuliła swoje najdrozsze szczęście, swój mały wielki cud
mia6, Inska, roletka, aszka, sylwiaśta159, kmb, Eliz, Marta1986, Kava, agniesia2569, agulas, Viki26, Lilou1984, myszaaa, Moniaa, Biała, Madzia82, Paula1991 lubią tę wiadomość
-
Justa no to kciuki za jutro
Zosi na pewno się nie spodoba że już ją wyciągają, przecież jej tak dobrze tam było
ja też się urodziłam w grudniu i uważam że dzieci urodzone w tym miesiącu są najlepsze <skromna>
justa1234, Inska lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość