X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko a z tego Twojego określenia co do ręki w pipce to myślałam że popłaczę się ze śmiechu.

Anko:-) lubi tę wiadomość

• Madzia82 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 04:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, ja właśnie mam porę odciągania mleka. Zabawa niesamowita. Ale udało mi się rozbujać laktację, więc nie narzekam.
    Dziś możliwe, że zostanę wypisana ze szpitala.

Ala ma jakąś infekcje. Podają jej antybiotyk i w związku z tą infekcją, nie było próby odłączenia jej od respiratora. Otwiera obydwa oczka i mimo, że wiem, że jeszcze nic nie widzi, jakoś inaczej wygląda jej buźka. Wczorajsza waga to 720g.

agulas, Anko:-), sylwiaśta159, Moniaa, Astra, Alincia, mycha28, mia6, aszka, Lilou1984 lubią tę wiadomość

• agulas Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś coś mówił o problemach że snem? :) przed 6 się obudziłam i tylko się przekracam :) może podświadomie stresuje się jutrem. Chcę mieć to już za sobą. Czuje ze będzie dziewczynka:)

Madzia, świetne wieści :) oby tak dalej!! wciąż czekamy na informacje od Ciebie.

Sylwiasta, ja też zaczynałam ciąze z plamieniami. Trzeba odczekać swoje. Odpoczywaj. Postaraj się mocno nie stresować. Dziewczyny mają rację. Jeśli maleństwo rosnie to powinnaś być dobrej nadziei.

Justa mam nadzieję że dziś już ujrzysz swojego Skarba :)

Anko:-), sylwiaśta159, justa1234, mia6, Madzia82, aszka lubią tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulas czasami intuicja tak dobrze działa! :-)
    Ja do 14 tyg slyszalam ze chłopiec - mimo że to było prędko jakoś nie miałam przekonania. Cieszyłam się ale czulam lekki zawód ze zawsze wyobrażałam sobie mieć córkę...przy opcji ze będziemy mieć jedynaka lub pierwsza córkę a później synka.
    Czasami tak kobieta intuicjyjnie coś sobie wkręci i koniec:-)
    A prawdę mówiąc płeć jest i była mi obojetna-jedynie to ze tak właśnie to sobie wyobrażałam.

agulas, Kava, aszka lubią tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • agulas Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w rodzinie wszyscy twierdzą że będzie chłopiec :) a ja tak jakoś na przekór :)
    Chce tylko tego żeby dziecko było zdrowe. Myślę tak samo jak Ty! Będę kochać najmocniej bez względu na płeć :)

justa1234, kmb, mia6, aszka lubią tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png

Wysłany: 30 listopada 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też nie wiem czy nie padlo mi na głowę z tym myśleniem o córce dlatego ze kiedy ja ronilam ciążę za ciążę, mijały miesiące a u nas dziecka dalej nie było to całe moje otoczenie zdążyło zajsc w ciążę i urodzić synów. 4 chłopców w czasie gdy u nas nic...
    Może dlatego tak sobie wyobrażałam ze jak się uda to będzie najcudowniejsza córcia?
    Nie wiem, może gdzieś w głowie głęboko czulam smutek i żal o tych wszystkich kochanych chłopców?

dfe01f0225.png

Wysłany: 30 listopada 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulas ja bym wierzyła swojej intuicji.
    Trzymam kciuki za wizyte:-)
    Co nie bedzie- będzie pięknie.

agulas, Kava lubią tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulas wrote:
    U mnie w rodzinie wszyscy twierdzą że będzie chłopiec :) a ja tak jakoś na przekór :)
    Chce tylko tego żeby dziecko było zdrowe. Myślę tak samo jak Ty! Będę kochać najmocniej bez względu na płeć :)
    Ja też miałam na 100 procent pewność że będzie synek tak przeczówałam ;-) ale soe myliłam ;-) no ja czekam na obchód głodna jak diabli aż mi się ręce trzesa, mam nadzieję że coś postanowia w związku z moją i Zośki osoba :-) poranne ktg nic nie pokazało,skurczy brak :-)

agulas, Inska, aszka lubią tę wiadomość

Wysłany: 30 listopada 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to kochana trzymamy kciuki za CC! I za Zosie dziś! :-)

justa1234, agulas, Inska, sylwiaśta159, Kava lubią tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • kmb Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa mam nadzieję że wkoncu Zosia będzie dzisiaj. CC. Podobno nic strasznego. Bratowa miała i naturalny i Cc
    I twierdzi, że jak by coś się przydarzyło to tylko CC. Bo naturalny u niej to koszmar :-(

Trzymam kciuki za wizyty.

U mnie ja byłam przekonana, że córka będzie a mój stwierdził, że on plemniory tylko te męskie oddawał. I wyszło na jego. Ale fakt nie ważne co ważne by zdrowe. :-D

justa1234, agulas, mia6, Kava, aszka lubią tę wiadomość

• mia6 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa - kciuki zaciśnięte :)

Ja dzisiaj o 15 na badania prenatalne się udaje, więc bardzo proszę o kciuki :)
    My cały czas powtarzamy wszystkim, że jest nam obojętna płeć byleby tylko dziecko zdrowe było. Mężowi dwa razy córka się śniła, a mi trzy razy chłopak :D

Inska, sylwiaśta159, kmb, Kava, aszka, aszka, justa1234, roletka, Konwalia, agulas, Viki26, Lilou1984, Moniaa lubią tę wiadomość

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• Eliz Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was wszystkie :) ja też sobie uroiłam że na pewno to chłopiec, mówię do męża że to czuje hehe ;) gdzieś po cichu liczę że jutro na genetycznym pani doktor coś mi szepnie, wiadomo ze nie na 100% bo to będzie 12tc i 1d wiec chyba za wczesnie.
    Jestem poddenerwowana i zestresowana jutrzejszym badaniem, modlę się żeby mój krasnoludek był zdrowy.

Justa, kciuki za cc ;)

mia6, aszka, aszka, agulas, Viki26 lubią tę wiadomość

Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - Nadia :) Mój mały wielki cud, moja wielka miłość <3

• Inska Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa kciuki od rana za Ciebie, za Was zaciśniętę! Powodzenia Kochana!

mia6, kciuki mocne za wasze prenatalne: na pewno wszystko jest w porządku, zobaczysz :)

mia6, justa1234 lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • Madzia82 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa daj znać co wymyślili na obchodzie.

Ja jutro wychodzę do domu. Mają podawać mi jeszcze przez dobę antybiotyk i mnie wypisują.

Kava, mia6, Inska, aszka, justa1234, Konwalia, agulas, Viki26, Lilou1984 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia kciuki za prenatalne &&.

Madzia za wyniki &&.

Justa jak tam?

justa1234, mia6 lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A więc jutro spotkanie z Zosieńką <3 <3 z rana będzie cc ;-) nie ważne jak urodze, ważne że w końcu będę tuliła swoje najdrozsze szczęście, swój mały wielki cud <3 <3 <3

mia6, Inska, roletka, aszka, sylwiaśta159, kmb, Eliz, Marta1986, Kava, agniesia2569, agulas, Viki26, Lilou1984, myszaaa, Moniaa, Biała, Madzia82, Paula1991 lubią tę wiadomość

• Inska Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Justa! Koneicznie o zdjęcie poprosimy! Tak ku pokrzepieniu serc! :)

justa1234 lubi tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • Kava Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa, a jaka ładna data urodzenia będzie :)
    Powodzenia!!!

justa1234, Inska lubią tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • Eliz Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa no to kciuki za jutro :)
    Zosi na pewno się nie spodoba że już ją wyciągają, przecież jej tak dobrze tam było :-)

ja też się urodziłam w grudniu i uważam że dzieci urodzone w tym miesiącu są najlepsze <skromna> :D

justa1234, Inska lubią tę wiadomość

Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - Nadia :) Mój mały wielki cud, moja wielka miłość <3

• Fistaszek Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa, trzymam kciuki za jutro!!!

justa1234 lubi tę wiadomość

34bws65ga0j0xbs5.png
    relgio4pb80c7l0k.png
‹‹ 290 291 292 293 294 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ