Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rozumiem Cię Sylwia i bardzo jest mi przykro, że musiałaś przez to przejść, jesteś dzielna babka! I teraz zobaczysz wszystko będzie już pięknie
A w piątek zobaczysz maluszka ponownie
Ja też jestem przewrażliwiona, tym bardziej, że już za parę dni zobaczę czy w ogóle się maluszek we mnie rozwija. Nie mam żadnych mdłości ani nic i wkręcam sobie, że pewnie coś się złego stało. Wiem, że głupoty straszne gadam i że nie powinnam, bo grzeszę, ale chyba już taki nasz los, od momentu zobaczenia dwóch kresek już zawsze będziemy się martwić
-
nick nieaktualnyJa (może nie jestem najlepszym przykładem) tez nie mam żadnych objawów mdłości czy tym podobnych. Same kłucia i bóle. Niestety zdaje sobie sprawę z tego ze bóle miesiaczkowe + krwawienie / plamienie zazwyczaj = wiadomo co... Ale wiadomo, każdy ma nadzieję dlatego pytam o wasze doświadczenia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Ja (może nie jestem najlepszym przykładem) tez nie mam żadnych objawów mdłości czy tym podobnych. Same kłucia i bóle. Niestety zdaje sobie sprawę z tego ze bóle miesiaczkowe + krwawienie / plamienie zazwyczaj = wiadomo co... Ale wiadomo, każdy ma nadzieję dlatego pytam o wasze doświadczenia
Ja też plamię od tygodnia. Czasem mniej, czasem bardziej. Wczoraj byłam na wizycie i na usg powodu tego nie widać ale lekarz uspokajał, że na tym etapie to normalne i nie ma się czym przejmować, bo takie przejmowanie się może tylko zaszkodzić.
a poza tym chciałam się przywitać na forumwczoraj widziałam moje dwa bąbelki ale niestety serduszek jeszcze nie widać
agulas, pragnaca dzidziusia, sylwiaśta159, Takanijaka, Viki26, Kava, Moniaa, Madzia82, Idgie, mia6 lubią tę wiadomość
Obustronna niedrożność, endometrioza, PCOS, teratozoospermia
01.04.2015 - I IVF punkcja 03.04.2015 transfer 4A06.05.2015 transfer 4BB
18.09.2015 II IVF punkcja 10.11.2015 transfer 2x 4AA 7dpt 161,1 9dpt 610,80 13dpt 4442,00 mIU/ml -
nick nieaktualnyDziewczyny ja nosze 3 serduszka pid swoim I pierwsze objawy tj. Mdlosci I wymioty pojawily sie w polowie 6 tc a wczesniej to nawet boli @ nie mialam. Plamienie i krwawienie tez mialam, naczynka w macicy pekaja i krew sie saczy :/Takze nie martwcie sie , groszki sa silne I napewno wszystko z nimi dobrze
agulas, sylwiaśta159, Inska, Idgie lubią tę wiadomość
-
Sylwia nie wiem czy to Cie pocieszy..Ja też plamiłam i krwawiłam najpierw 5 tydzień potem 14..też miałam bóle i nospa była brana..
A w piątek synek będzie miał miesiąc więc główka do góry i myśl pozytywniepragnaca dzidziusia, sylwiaśta159, Inska, Anko:-), Viki26, Moniaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wpadłam na szybko Wam napisać jak wizyta!! Alicja!!!! Tak jak czułam
na przekór wszystkim będzie córeczka. Dziadki w szoku
najbardziej ucieszył się mój Tata
Kmb dopiszesz mi Alę?
Moja królewna ok, tylko kręciła się i lekarz nie widział dobrze serduszka. powiedział, że to co miał zobaczyć to zobaczył ale wolałby widzieć wyraźniej. Na kolejnej wizycie mamy podejrzeć znów o ile będzie chciała pokazać!! Sam lekarz powiedział, że jest niegrzeczna
Jedyne co nas martwi to łożysko. lekarz powiedział, żeby na razie się nie stresować, bo może się przesunąć. Jednak na chwilę obecną mam taki opis: ściana tylna, dolny biegun łożyska dochodzi do ujścia wewnętrznego.
Z tego wszystkiego zapomniałam... Viki, w ciąży ma być więcej śluzu i mamy się tym nie przejmować. U mnie też są potoki ,a płyn owodniowy ok.
Dziewczyny pytałam też dziś o bóle @. Lekarz powiedział, że macica pracuje i no stres. Za każdym razem o to pytam bo ja jestem panikara.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 12:03
sylwiaśta159, pragnaca dzidziusia, Takanijaka, Inska, Biała, Anatolka, Viki26, Konwalia, Idgie, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTylko czyli jednak dwa groszki! Gratuluje Ci
)
Aszka, Pragnaca Dzidziusia Tilka Marta Inska Anko oczywiście ze mnie to pocieszyć, gdyby nie wy i wasze wsparcie oszalalabym w tym łóżku tym bardziej ze nic nie robiąc tylko leżąc analizuje każdy ból, uklocie po prostu siła rzeczy myślę o tym... Dziękuję wam, każdy taki wpis daje mi wiarę ze mam szansę urodzić mojego okruszka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 12:03
Tilka, agulas, pragnaca dzidziusia, Inska, aszka, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgulas Gratuluje coreczki
to marzenie mojego meza, zeby chociaz jedna gwiazda byla
Tilka Gratuluje parki, zaraz uslyszysz serduszka
Sylwiasta159 ja CIE doskonale rozumiem, jak dostalam krwawienia , wsiadlam w samochod I chcialam jechac na pogotowie wpadlam w czarna rozpacz, nogi mialam jak z waty I nie moglam nawet samochodu prowadzic z tych nerwow. Suma sumarow musialam na meza zaczekac, bo sama to chyba rozbilabym sie na pierwszym drzewie. Ten strach ktory przezywasz jest normalny, ale musisz wierzyc w swojego groszka, jest wyczekany I napewno rosnie w sile
Justa czekamy jak na szpilkach na wiesci z porodowkisylwiaśta159, agulas, Inska, Tilka lubią tę wiadomość
-
Kobietki proszę trzymajcie kciuki dziś za mnie i mojego krasnoludka - usg genetyczne nadchodzi.
Dziękujesylwiaśta159, agulas, pragnaca dzidziusia, Inska, kmb, Anko:-), Viki26, Kava, Moniaa, Idgie, mia6 lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
nick nieaktualny
-
kciuki zaciśnięte Eliz!
agulas, ale fajowo, że będziesz miała córunię, no bajka po prostu
Sylwia, ja tam bardzo w Ciebie, w Was wierze. Jak napisałaś za pierwszym razem, że krwawisz, to tak się poryczałam, że mąż, który akurat dzwonił, nie wiedział, czy to z nami coś nie tak, czy co się dzieje. Także musi być dobrze! Urodzisz piękną córeczkę lub bardzo przystojnego synka, zobaczyszsylwiaśta159, agulas, pragnaca dzidziusia, Idgie lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Dziewczyny biorace no spe 3x1 forte- czy Was tez mimo brania no spy mecza bole miesiaczkowe?
Justa, czekamynie moge sie doczekac, zeby zobaczyc Zosie i szczesliwa mamusie
Jestem głęboko wzruszona widząc tyle znajomych "twarzy"mnie na początku bardzo meczyly takie bóle. Głównie wieczorem. Pomagała no spa max. Na szczęście nic złego się nie działo, a plamienia miałam 3 razy i doskonale wiem jak odbija się to na psychice. I z tego powodu kupiłam detektor tętna
badam raz w tygodniu dla mojego spokoju;)
sylwiaśta159, Inska, Viki26, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTakanijaka wrote:Jestem głęboko wzruszona widząc tyle znajomych "twarzy"
mnie na początku bardzo meczyly takie bóle. Głównie wieczorem. Pomagała no spa max. Na szczęście nic złego się nie działo, a plamienia miałam 3 razy i doskonale wiem jak odbija się to na psychice. I z tego powodu kupiłam detektor tętna
badam raz w tygodniu dla mojego spokoju;)
Jestes wytrwala, ja tez detektor kupilam I badam prawie codziennie, nieraz co 2 dnitaka niecierpliwa jestem
Inska, aszka, Takanijaka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny