Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Eliz wrote:Dziewczyny powiedzcie mi kiedy miną bezsenne noce ? Kiedyś wystarczyło żebym położyła się do wyrka,przytuliła do podusi i już mnie nie było, a teraz mogę być zmęczona i nie mogę zasnąć. Za to rano bym spała do 11.
I jeszcze ten denerwujący obok chrapiący chłop - masakra jakaś.
Eliz chciałam zacytowac- nie polubić. Kup sobie kochana w aptece stopery. Tylko takie jakby z modeliny. Dla mnie zbawienie na chrapanie chłopa. Az jestem zła na siebie, że wcześniej na to nie wpadłam. Odkąd je zakupiłam śpię całą noc. Rewelacja!
Inska, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Anko:-) wrote:Tak będę go molestowac częściej.
To jedyna mój pomysł. Plus spacery, herbata z liści malin i coś jeszcze?
Anko
podobno sex, malina i rycyna to niezawodne sposoby na wywołanie porodu. Ja akurat nie musiałam stosować, więc niestety nie potwierdzę Ci skuteczności
Hania nie męcz już tej mamy. Wyłaź! 
Hehe tak czytam o tych Waszych dolegliwościach ciążowych, wspominam i troszkę się uśmiecham pod nosem
Chciałam tylko napisać, że z dzidziusiem w domu nie będzie lepiej odnośnie odmóżdżenia. Ja coraz częściej zapominam słów, albo śmiesznie je przekręcam. Moja Lilcia tylko patrzy się na matkę i pewnie swoje myśli
sylwiaśta159, Anko:-), Idgie, pragnaca dzidziusia, justa1234 lubią tę wiadomość
-
wiesz wiadomo że jak podniesiesz ręce do góry to się nic nie stanie tutaj o takie "wyciągniecie" się chodzi ja np teraz nawet przeciągnąć się nie mogę bo ciągnie mnie w brzuchu właśnieMoniaa wrote:Roletko od dziś będę o tym pamiętać ☺
-
to później wszystkie będziemy z dziećmi się uczyć na nowoKonwalia wrote:Anko
podobno sex, malina i rycyna to niezawodne sposoby na wywołanie porodu. Ja akurat nie musiałam stosować, więc niestety nie potwierdzę Ci skuteczności
Hehe tak czytam o tych Waszych dolegliwościach ciążowych, wspominam i troszkę się uśmiecham pod nosem
Chciałam tylko napisać, że z dzidziusiem w domu nie będzie lepiej odnośnie odmóżdżenia. Ja coraz częściej zapominam słów, albo śmiesznie je przekręcam. Moja Lilcia tylko patrzy się na matkę i pewnie swoje myśli 
Konwalia lubi tę wiadomość
-
mycha28 wrote:Fistaszek super teraz to juz zleci szybciutko

Co do zgagi ....Zagaga to moje drugie imie, towarzyszy mi prawie kazdego dnia. I tak jak piszesz Kavapotrafi odebrac radosc zycia
Oj tak. Tylko sie pochwaliłam, że jej nie mam to cały dzień dzisiejszy umieram przez to cholerstwo
-
Konwalia wrote:Anko
Mamy baby co chcialysmy. Uwstecznienie:-)
Jestem gotowa na dalsze odmozdzanie:-)
Kava lubi tę wiadomość
-
hej Kobitki

My po wizycie kolejnej. Iga się prawidłowo rozwija.
mamy skończony 23 tydzień i 2 dni, a wg usg 2-2,5 tygodnia większa
wiec doktor powiedział że może mieć ponad 4 kg..... gulp!
(Tatuś ma 2 metry wzrostu, więc chyba wiem komu mam to zawdzięczać
)
będziemy badać crp, bo leukocyty podwyższone, ale czuję się bardzo dobrze, więc nie wiem o co chodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:43
Konwalia, mycha28, Inska, Idgie, Kava, Anko:-), Moniaa, pragnaca dzidziusia, sylwiaśta159, justa1234, wiecznie, Eliz, Takanijaka, mia6 lubią tę wiadomość

-
No a my dzis po wizycie jestesmy

Jeden synus 1007 gram drugi 876 gram
przekrecily sie i teraz znow sa poprzecznie, moze nie beda tak kopac teraz po pecherzu i szyjce matki 
Ogolnie wszystko dobrze. Wody w normie maja jeszcze duzo miejsca na harce
Szyjka trzyma 4 cm ale na wszelki wypadek w nastepnym tygodniu jak w posiewie nic nie wyjdzie zakladamy pessar zeby chlopaki sie bezpiecznie utrzymaly w brzuszku do 37 tygodnia. No i troche odviazy mi to dol brzucha bo juz mi ciezko sie robi.
Inska, Lilou1984, pragnaca dzidziusia, sylwiaśta159, justa1234, Konwalia, mia6 lubią tę wiadomość
-
O kurcze, a ja sie lubie rano w lozku tak mocno przeciagnac.roletka wrote:Monia nie wieszamy firan, tzn firany firanami ja bym nie mogła bo za niską jestem i bardzo ręce w górę muszę wyciągam a to niebezpieczne może być jak się za.bardzo wyciągamy bo może łożysko się odkleic co innego tak jak mój m ręce lekko podniesie i wiesza firanki
08.09 - transfer

-
Piekne 7 kgLilou1984 wrote:hej Kobitki

My po wizycie kolejnej. Iga się prawidłowo rozwija.
mamy skończony 23 tydzień i 2 dni, a wg usg 2-2,5 tygodnia większa
wiec doktor powiedział że może mieć ponad 4 kg..... gulp!
(Tatuś ma 2 metry wzrostu, więc chyba wiem komu mam to zawdzięczać
)
będziemy badać crp, bo leukocyty podwyższone, ale czuję się bardzo dobrze, więc nie wiem o co chodzi.
a oto ja i 7 kg "bagażu"
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9123755cc7f7.jpg
Lilou1984 lubi tę wiadomość
-
To super że chłopaki rosną jak na drożdżachmycha28 wrote:No a my dzis po wizycie jestesmy

Jeden synus 1007 gram drugi 876 gram
przekrecily sie i teraz znow sa poprzecznie, moze nie beda tak kopac teraz po pecherzu i szyjce matki 
Ogolnie wszystko dobrze. Wody w normie maja jeszcze duzo miejsca na harce
Szyjka trzyma 4 cm ale na wszelki wypadek w nastepnym tygodniu jak w posiewie nic nie wyjdzie zakladamy pessar zeby chlopaki sie bezpiecznie utrzymaly w brzuszku do 37 tygodnia. No i troche odviazy mi to dol brzucha bo juz mi ciezko sie robi.
mycha28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justa, jak ja patrzę na Twoją Zosię to mam taki napływ uczuć i emocji, że pozbierać się nie mogę.
Ciężko mi uwierzyć, że już wkrótce sama będę mamą
sylwiaśta159, Anko:-), Moniaa, justa1234, Konwalia, Lilou1984, Marta1986, Inska, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny