Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Eliz wrote:Dziewczyny powiedzcie mi kiedy miną bezsenne noce ? Kiedyś wystarczyło żebym położyła się do wyrka,przytuliła do podusi i już mnie nie było, a teraz mogę być zmęczona i nie mogę zasnąć. Za to rano bym spała do 11.
I jeszcze ten denerwujący obok chrapiący chłop - masakra jakaś.
Eliz chciałam zacytowac- nie polubić. Kup sobie kochana w aptece stopery. Tylko takie jakby z modeliny. Dla mnie zbawienie na chrapanie chłopa. Az jestem zła na siebie, że wcześniej na to nie wpadłam. Odkąd je zakupiłam śpię całą noc. Rewelacja!Inska, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Anko:-) wrote:Tak będę go molestowac częściej.
To jedyna mój pomysł. Plus spacery, herbata z liści malin i coś jeszcze?
Ankopodobno sex, malina i rycyna to niezawodne sposoby na wywołanie porodu. Ja akurat nie musiałam stosować, więc niestety nie potwierdzę Ci skuteczności
Hania nie męcz już tej mamy. Wyłaź!
Hehe tak czytam o tych Waszych dolegliwościach ciążowych, wspominam i troszkę się uśmiecham pod nosemChciałam tylko napisać, że z dzidziusiem w domu nie będzie lepiej odnośnie odmóżdżenia. Ja coraz częściej zapominam słów, albo śmiesznie je przekręcam. Moja Lilcia tylko patrzy się na matkę i pewnie swoje myśli
sylwiaśta159, Anko:-), Idgie, pragnaca dzidziusia, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Moniaa wrote:Roletko od dziś będę o tym pamiętać ☺
-
Konwalia wrote:Anko
podobno sex, malina i rycyna to niezawodne sposoby na wywołanie porodu. Ja akurat nie musiałam stosować, więc niestety nie potwierdzę Ci skuteczności
Hehe tak czytam o tych Waszych dolegliwościach ciążowych, wspominam i troszkę się uśmiecham pod nosemChciałam tylko napisać, że z dzidziusiem w domu nie będzie lepiej odnośnie odmóżdżenia. Ja coraz częściej zapominam słów, albo śmiesznie je przekręcam. Moja Lilcia tylko patrzy się na matkę i pewnie swoje myśli
Konwalia lubi tę wiadomość
-
mycha28 wrote:Fistaszek super teraz to juz zleci szybciutko
Co do zgagi ....Zagaga to moje drugie imie, towarzyszy mi prawie kazdego dnia. I tak jak piszesz Kavapotrafi odebrac radosc zycia
Oj tak. Tylko sie pochwaliłam, że jej nie mam to cały dzień dzisiejszy umieram przez to cholerstwo -
Konwalia wrote:Anko
podobno sex, malina i rycyna to niezawodne sposoby na wywołanie porodu. Ja akurat nie musiałam stosować, więc niestety nie potwierdzę Ci skuteczności
Mamy baby co chcialysmy. Uwstecznienie:-)
Jestem gotowa na dalsze odmozdzanie:-)
Kava lubi tę wiadomość
-
hej Kobitki
My po wizycie kolejnej. Iga się prawidłowo rozwija.
mamy skończony 23 tydzień i 2 dni, a wg usg 2-2,5 tygodnia większa
wiec doktor powiedział że może mieć ponad 4 kg..... gulp!
(Tatuś ma 2 metry wzrostu, więc chyba wiem komu mam to zawdzięczać)
będziemy badać crp, bo leukocyty podwyższone, ale czuję się bardzo dobrze, więc nie wiem o co chodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:43
Konwalia, mycha28, Inska, Idgie, Kava, Anko:-), Moniaa, pragnaca dzidziusia, sylwiaśta159, justa1234, wiecznie, Eliz, Takanijaka, mia6 lubią tę wiadomość
-
No a my dzis po wizycie jestesmy
Jeden synus 1007 gram drugi 876 gramprzekrecily sie i teraz znow sa poprzecznie, moze nie beda tak kopac teraz po pecherzu i szyjce matki
Ogolnie wszystko dobrze. Wody w normie maja jeszcze duzo miejsca na harce
Szyjka trzyma 4 cm ale na wszelki wypadek w nastepnym tygodniu jak w posiewie nic nie wyjdzie zakladamy pessar zeby chlopaki sie bezpiecznie utrzymaly w brzuszku do 37 tygodnia. No i troche odviazy mi to dol brzucha bo juz mi ciezko sie robi.Inska, Lilou1984, pragnaca dzidziusia, sylwiaśta159, justa1234, Konwalia, mia6 lubią tę wiadomość
-
roletka wrote:Monia nie wieszamy firan, tzn firany firanami ja bym nie mogła bo za niską jestem i bardzo ręce w górę muszę wyciągam a to niebezpieczne może być jak się za.bardzo wyciągamy bo może łożysko się odkleic co innego tak jak mój m ręce lekko podniesie i wiesza firanki08.09 - transfer
-
Lilou1984 wrote:hej Kobitki
My po wizycie kolejnej. Iga się prawidłowo rozwija.
mamy skończony 23 tydzień i 2 dni, a wg usg 2-2,5 tygodnia większa
wiec doktor powiedział że może mieć ponad 4 kg..... gulp!
(Tatuś ma 2 metry wzrostu, więc chyba wiem komu mam to zawdzięczać)
będziemy badać crp, bo leukocyty podwyższone, ale czuję się bardzo dobrze, więc nie wiem o co chodzi.
a oto ja i 7 kg "bagażu"
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9123755cc7f7.jpgLilou1984 lubi tę wiadomość
-
mycha28 wrote:No a my dzis po wizycie jestesmy
Jeden synus 1007 gram drugi 876 gramprzekrecily sie i teraz znow sa poprzecznie, moze nie beda tak kopac teraz po pecherzu i szyjce matki
Ogolnie wszystko dobrze. Wody w normie maja jeszcze duzo miejsca na harce
Szyjka trzyma 4 cm ale na wszelki wypadek w nastepnym tygodniu jak w posiewie nic nie wyjdzie zakladamy pessar zeby chlopaki sie bezpiecznie utrzymaly w brzuszku do 37 tygodnia. No i troche odviazy mi to dol brzucha bo juz mi ciezko sie robi.mycha28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justa, jak ja patrzę na Twoją Zosię to mam taki napływ uczuć i emocji, że pozbierać się nie mogę.
Ciężko mi uwierzyć, że już wkrótce sama będę mamąsylwiaśta159, Anko:-), Moniaa, justa1234, Konwalia, Lilou1984, Marta1986, Inska, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny