Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
veronica wrote:cześć ja jestem na początku drogi, powiedzcie mi czy w ciąży wykonywałyście ćwiczenia fizyczne ? Mówię o umiarkowanej aktywności np basen, pilates czy coś w tym stylu? Oczywiście jeżeli ciąża przebiega spokojnie czy jednak na wszelki wypadek nie za bardzo.
Też mi brakuje ćwiczeń no ale trudno za 6 miesięcy nadrobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 12:10
-
sylwiaśta159 wrote:Bylam dzis na wizycie bo jutro moj nie pojechalby ze mna...
Po USG pecherzyk przez 6 dni urosl 10 mm jest ladny okragly regularny jest cialko zolte juz spore dr mowi ze gdyby nie te krwawienia to nie mialaby sie do czego przyczepic. Za tydzien kontrola i wtedy powinno juz byc widac zarodek bo to bedzie 6t3d i sie okaze czy bedzie czy nie. Narazie nie wyglada jej to na poronienie no ale ze skads te krwawienie jest to bedziemy obserwowac
Aha i duphaston mam brac 3x2, dostalam recepte.
Teraz trzymam kciukacy za przyszłotygodniowego malucha i serduchoInska, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eliz wrote:Dziewczyny powiedzcie mi kiedy miną bezsenne noce ? Kiedyś wystarczyło żebym położyła się do wyrka,przytuliła do podusi i już mnie nie było, a teraz mogę być zmęczona i nie mogę zasnąć. Za to rano bym spała do 11.
I jeszcze ten denerwujący obok chrapiący chłop - masakra jakaś.
Dziewczyny może Wy się orintujecie, czy to nadal dużo czy dobra cena. Od dziś jest promocja "kup 1 za 21,99 zł, a 2 za grosz" na płyny i proszki Lovela (proszek 1,8 kg lub płyn do prania 1,5 l). Mi na oko wydaje się to zachęcające
-
sylwiaśta159 wrote:dziękuję Wam dziewczyny... dziękuję.
Inska, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, to będzie Twój najpiękniejszy z dotychczasownych dni
milego dnia dziewczyny
Dzięki Sylwia! Odliczam już nie godziny a minuty, tak bardzo już chcę zobaczyć swojego Erosa
Trzymaj się tam Kochana. Wyobrażam sobie jak trudno ci musi być z tym krwawieniem, ale widzisz, że maluszek pięknie walczy, także ani się obejrzysz a będziesz tulić go do piersi
Aha, nie znikaj tak!sylwiaśta159, Moniaa, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Inska kciuki za Twoją wizytke i spotkanie z Eroskiem
przygotuj się na wzruszający moment, ja za każdym razem jak idę na badanie to mi się płakać chce jak widzę ten cudowny obraz... nawet jak widziałam tylko pęcherzyk to też mnie wzruszało
Takanijaka za Ciebie i jutrzejszą wizyte też trzymam kciuki, na pewno będzie wszystko w porządku
Sylwia super wiadomości, mi akurat duphaston pomógł jak krwawiłam przez to odklejenie się kosmówki i miałam tą samą dawke co Ty. Najważniejsze że ciałko jest, na kolejnej wizycie powinno już serduszko się pokazaćBędzie dobrze zobaczysz
Inska, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
Dzięki Eliz! Oj, ja to płakałam, jak moje 4 pęcherzyki w końcu zaczęły rosnąć po tych 14 dniach stymulacji, potem jak w dniu transferu embriolog powiedział, że mamy dwie blastki, potem w trakcie transferu, jak lekarz pokazał mi dwa maluchy w mojej macicy, więc teraz to chyba zapłaczę cały gabinet
agulas, sylwiaśta159, aszka lubią tę wiadomość
-
Inska wrote:
To co to będzie jak pójdziesz na usg w późniejszym etapie i zobaczysz jak dzidziuś fikołki robi w Twoim brzuszku ?!ja na ostatnim usg to się śmiałam widząc tego małego bąbla takiego rozbrykanego, ona się tak szybko przewracała z boku na bok że ja nie mogłam opanować tego usg, co chwile w innej pozie, nie nadążałam za nią
ale radość niesamowita i oczywiście wzruszenie.
agulas, sylwiaśta159, Inska lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
nick nieaktualnySylwiasta super wieści
Dzidziulek jest silny i niedługo uslyszysz serduszko
Ja tez mam zakaz basenu, nawet do najbardziej sterylnego w mieście bym nie poszła, bo my jesteśmy narażone na infekcje dużo szybciej niz normalne kobietyzapytałam lekarza z ciekawości, a ten popatrzył jak na wariatke i kategorycznie zabronił.
sylwiaśta159, Inska, aszka lubią tę wiadomość
-
Kurde szyjka długa......na dniach raczej nie rodze:/
Nie wiem do kiedy dać sobie czas na porod SN a kiedy zacząć myśleć o CC.
Kurde chce na święta być w domu. Zalamka....
Może dam sobie czas do 17go? A najwyżej 19 położę się na cc?
Juz nie mam pomysłu. Co sądzicie? -
nick nieaktualnyInska placz! Wszystkie emocje sa uzasadnione
ja beczalam jak zobaczylam
Ja chcialabym wam jeszcze pokazac ten moj pecherzyk z dzisiaj. Dwa dni temu mial rzekomo 9 mm i byl jakis trojkatny a dwa dni pozniej na dobrym USG wygladal tak i mial 15,6 mm wiec wniosek taki ze w szpitalu raz ze dziwny obraz a dwa zle pomiary...
Juz nie truje, chcialam tylko podzielic sie swoja szczesliwa nowina i uciekam dalej lezec w walce o groszka.
Inska bede czekala na jutrzejsze info
Jeszze raz dziekuje za cieple slowa rady i zrozumienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 14:42
Anko:-), Inska, Moniaa, wiecznie, aszka, pragnaca dzidziusia, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiecznie wrote:
Dziewczyny może Wy się orintujecie, czy to nadal dużo czy dobra cena. Od dziś jest promocja "kup 1 za 21,99 zł, a 2 za grosz" na płyny i proszki Lovela (proszek 1,8 kg lub płyn do prania 1,5 l). Mi na oko wydaje się to zachęcające
Fistaszek mi sie napina. Do 5 razy dziennie podobno moze tak byc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 15:18
-
nick nieaktualnyagniesia2569 wrote:Justa gratuluje , Zocha slicznosci
Milo sie czyta o waszych "stekaniach" tyle na nie czekalysmy
My lezakujemy w szpitalu, jutro zrobia mi badania potrzebne do cc i bedziemy czekac, szczerze to mam dosc, tak zle sie czujemysle nad poproszeni o wczesniejsza cesarke, Amelci kuz te pare dni nie powinno robic roznicy, a mi tak.
-
Monia nie wieszamy firan, tzn firany firanami ja bym nie mogła bo za niską jestem i bardzo ręce w górę muszę wyciągam a to niebezpieczne może być jak się za.bardzo wyciągamy bo może łożysko się odkleic co innego tak jak mój m ręce lekko podniesie i wiesza firanki
Anko u ciebie z.dnia na dzień może się coś zadziactrzymam kciuki coby mała ruszyła swoją dupke
a ty masuj sutki i jak nie ma innego sposobu to rób sobie dobrze