X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • kmb Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak nic synowa będzie :-P

Justa ty się zlituj bo mój mały kopie jak ja widzę

Sanna, justa1234, mycha28, Inska lubią tę wiadomość

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękna ta nasza Zośka!
    Na prawdę!!!

justa1234 lubi tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Hanka dziś na usg pokazała pyzy i piękne pełne usta, będzie pulpet :-)

Kava, sylwiaśta159, Moniaa, justa1234, mycha28, Idgie, Inska, mia6 lubią tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    No wyzywaj ją dalej od pulpetow to do 41 tc nie wyjdzie na swiat! :P

Moniaa, justa1234, pragnaca dzidziusia, Eliz, Anko:-), Inska lubią tę wiadomość

• Astra Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa, już Ci pisałam że Zosia do schrupania jest. Mam podobnie jak Kava, takie uczucia ze ich sama nie ogarniam. Tak bardzo nie mogę się doczekać aż synek będzie z nami.

Musieliśmy dziś chomika uśpić, że też nowotwory takie małe u niewinne zwierzęta dotykają :'( kurde noo nie robi się w ciąży takich rzeczy :-( dobrze ze mam jeszcze pieseła do którego mogę się przytulić

justa1234, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

http://vitanonestperfecta.blogspot.com/
    11.02.2016 powitaliśmy nasz Cud 3290g 56cm
    ec8a5b5bf3.png
  • Takanijaka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:
    No a my dzis po wizycie jestesmy :-)
    Jeden synus 1007 gram drugi 876 gram :-) przekrecily sie i teraz znow sa poprzecznie, moze nie beda tak kopac teraz po pecherzu i szyjce matki ;-)
    Ogolnie wszystko dobrze. Wody w normie maja jeszcze duzo miejsca na harce :-)
    Szyjka trzyma 4 cm ale na wszelki wypadek w nastepnym tygodniu jak w posiewie nic nie wyjdzie zakladamy pessar zeby chlopaki sie bezpiecznie utrzymaly w brzuszku do 37 tygodnia. No i troche odviazy mi to dol brzucha bo juz mi ciezko sie robi.
    Ach pięknie pięknie! :) Ale zlękłam się że będziesz miała pessara przy tak pięknej szyjce.
    Muszę wziąć w ogień pytań mojego doktorka chyba:) też chcę dla moich dzieci jak najlepiej.

f2w3kw7ipvto76dt.png

Podwójna mama :)
  • Takanijaka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    20151203-131900.jpgmoje serce <3 mój skarb <3 Kocham ją tak aż mi brak tchu <3
    Czytam jak bardzo ją kochasz i aż się wzruszam. Wydaje mi że wiem co możesz czuć. Chociaż pewnie mam rację. ..Tylko mi się wydaje:)

f2w3kw7ipvto76dt.png

• Biała Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosieńka! Jaka śliczna <3
    Hania pucuś, będzie co całować :D
    Za to moje Kokoszki ściśnięte bardzo.Ważą: Ineczka 2378 g., a Oleńka 2445 g. - takie skrzydełka malusie, nie to co Wasze pulpeciki. Za to razem dają mamie popalić :/ Jedna grzebie przy pęcherzu, a druga próbuje zająć miejsce przepony :O Brzuch mi lekko opadł, Inga zeszła bardzo nisko, lekarz twierdzi, że nie dotrwam do 21.12. Zobaczymy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 20:30

justa1234, mycha28 lubią tę wiadomość

• aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa twoj skarb jest przecudny❤

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Haneczka będzie piękna modeleczka <3 ;-)

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kava wrote:
    Justa, jak ja patrzę na Twoją Zosię to mam taki napływ uczuć i emocji, że pozbierać się nie mogę.
    Ciężko mi uwierzyć, że już wkrótce sama będę mamą <3
    Ok tak masz rację takie maleństwa wywołują najpiękniejsze uczucia <3 człowiek mieknie od razu przy takim maluszku <3

Kava lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmb wrote:
    No jak nic synowa będzie :-P

Justa ty się zlituj bo mój mały kopie jak ja widzę
    Haha dobre :-D syn już w brzuchu wykazuje zainteresowanie płcią przeciwną :-D :-D

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astra wrote:
    Justa, już Ci pisałam że Zosia do schrupania jest. Mam podobnie jak Kava, takie uczucia ze ich sama nie ogarniam. Tak bardzo nie mogę się doczekać aż synek będzie z nami.

Musieliśmy dziś chomika uśpić, że też nowotwory takie małe u niewinne zwierzęta dotykają :'( kurde noo nie robi się w ciąży takich rzeczy :-( dobrze ze mam jeszcze pieseła do którego mogę się przytulić
    Pieseły to wspaniałe zwierzaki ;-) ;-) mam dwa które czekają na mnie z utęsknieniem :-D

pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takanijaka wrote:
    Czytam jak bardzo ją kochasz i aż się wzruszam. Wydaje mi że wiem co możesz czuć. Chociaż pewnie mam rację. ..Tylko mi się wydaje:)
    Kochana napewno wiesz co ja czuję mając Zosie przy sobie bo u ciebie w brzuniu też jest dzieciatko które bardzo kochasz tak jak ja swoje które już jest na siwiecie ;-) <3

Takanijaka lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała wrote:
    Za to moje Kokoszki ściśnięte bardzo.Ważą: Ineczka 2378 g., a Oleńka 2445 g. - takie skrzydełka malusie, nie to co Wasze pulpeciki. Za to razem dają mamie popalić :/ Jedna grzebie przy pęcherzu, a druga próbuje zająć miejsce przepony :O Brzuch mi lekko opadł, Inga zeszła bardzo nisko, lekarz twierdzi, że nie dotrwam do 21.12. Zobaczymy...
    Te Twoje kokoszki jeszcze podrosną :-D moja też wcale nie zapowiadała się taka dorodna a co innego wyszło hihi :-D ;-) kokoszki nawet jak się urodza nie takie dorodne to nadrobią momentalnie jak mamusia je nakarmi :-D <3

Biała lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 wrote:
    Justa twoj skarb jest przecudny❤
    Dziękuję :-* <3

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takanijaka wrote:
    Ach pięknie pięknie! :) Ale zlękłam się że będziesz miała pessara przy tak pięknej szyjce.
    Muszę wziąć w ogień pytań mojego doktorka chyba:) też chcę dla moich dzieci jak najlepiej.

Wiesz bralam to pod uwage bo jednak blizniacza ciaza ale jakos mnie to nie przeraza bardzo a wrecz bede sie czula bezpieczniej. Dla robaczkow wszystko :-)

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała wrote:

Ojej Biala to pieknie urosly te twoje dziewuszki :-) do porodu jeszcze troche je podtuczysz :-) oj moje mniejsze i wiem co znaczy grzebanie przy pecherzu az sie boje myslec co bede czula za pare tygodni :-/ ale my mamuski wytrzymamy nie ;-) niech dzieciaki zdrowo figluja :-)
    CC bedzie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 21:31

Biała lubi tę wiadomość

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • Takanijaka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:
    Wiesz bralam to pod uwage bo jednak blizniacza ciaza ale jakos mnie to nie przeraza bardzo a wrecz bede sie czula bezpieczniej. Dla robaczkow wszystko :-)
    Ale lekarz od początku mówił Ci o takiej możliwości? Bo wiesz ja też bliźniaki;) mnie przeraża tylko jak dzieje się coś złego. Niczego innego się nie boję :)

pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość

f2w3kw7ipvto76dt.png

• Eliz Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa twoja córcia jest do wycałowania na maxa. Jest super słodka i wygląda jak malusi różowy aniołek <3

Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - Nadia :) Mój mały wielki cud, moja wielka miłość <3

‹‹ 308 309 310 311 312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ