Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Justa, już Ci pisałam że Zosia do schrupania jest. Mam podobnie jak Kava, takie uczucia ze ich sama nie ogarniam. Tak bardzo nie mogę się doczekać aż synek będzie z nami.
Musieliśmy dziś chomika uśpić, że też nowotwory takie małe u niewinne zwierzęta dotykają :'( kurde noo nie robi się w ciąży takich rzeczydobrze ze mam jeszcze pieseła do którego mogę się przytulić
justa1234, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
mycha28 wrote:No a my dzis po wizycie jestesmy
Jeden synus 1007 gram drugi 876 gramprzekrecily sie i teraz znow sa poprzecznie, moze nie beda tak kopac teraz po pecherzu i szyjce matki
Ogolnie wszystko dobrze. Wody w normie maja jeszcze duzo miejsca na harce
Szyjka trzyma 4 cm ale na wszelki wypadek w nastepnym tygodniu jak w posiewie nic nie wyjdzie zakladamy pessar zeby chlopaki sie bezpiecznie utrzymaly w brzuszku do 37 tygodnia. No i troche odviazy mi to dol brzucha bo juz mi ciezko sie robi.Ale zlękłam się że będziesz miała pessara przy tak pięknej szyjce.
Muszę wziąć w ogień pytań mojego doktorka chyba:) też chcę dla moich dzieci jak najlepiej. -
Zosieńka! Jaka śliczna
Hania pucuś, będzie co całować
Za to moje Kokoszki ściśnięte bardzo.Ważą: Ineczka 2378 g., a Oleńka 2445 g. - takie skrzydełka malusie, nie to co Wasze pulpeciki. Za to razem dają mamie popalićJedna grzebie przy pęcherzu, a druga próbuje zająć miejsce przepony
Brzuch mi lekko opadł, Inga zeszła bardzo nisko, lekarz twierdzi, że nie dotrwam do 21.12. Zobaczymy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 20:30
justa1234, mycha28 lubią tę wiadomość
-
Kava wrote:Justa, jak ja patrzę na Twoją Zosię to mam taki napływ uczuć i emocji, że pozbierać się nie mogę.
Ciężko mi uwierzyć, że już wkrótce sama będę mamączłowiek mieknie od razu przy takim maluszku
Kava lubi tę wiadomość
-
Astra wrote:Justa, już Ci pisałam że Zosia do schrupania jest. Mam podobnie jak Kava, takie uczucia ze ich sama nie ogarniam. Tak bardzo nie mogę się doczekać aż synek będzie z nami.
Musieliśmy dziś chomika uśpić, że też nowotwory takie małe u niewinne zwierzęta dotykają :'( kurde noo nie robi się w ciąży takich rzeczydobrze ze mam jeszcze pieseła do którego mogę się przytulić
mam dwa które czekają na mnie z utęsknieniem
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
Takanijaka wrote:Czytam jak bardzo ją kochasz i aż się wzruszam. Wydaje mi że wiem co możesz czuć. Chociaż pewnie mam rację. ..Tylko mi się wydaje:)
Takanijaka lubi tę wiadomość
-
Biała wrote:Zosieńka! Jaka śliczna
Za to moje Kokoszki ściśnięte bardzo.Ważą: Ineczka 2378 g., a Oleńka 2445 g. - takie skrzydełka malusie, nie to co Wasze pulpeciki. Za to razem dają mamie popalićJedna grzebie przy pęcherzu, a druga próbuje zająć miejsce przepony
Brzuch mi lekko opadł, Inga zeszła bardzo nisko, lekarz twierdzi, że nie dotrwam do 21.12. Zobaczymy...
moja też wcale nie zapowiadała się taka dorodna a co innego wyszło hihi
kokoszki nawet jak się urodza nie takie dorodne to nadrobią momentalnie jak mamusia je nakarmi
Biała lubi tę wiadomość
-
Takanijaka wrote:Ach pięknie pięknie!
Ale zlękłam się że będziesz miała pessara przy tak pięknej szyjce.
Muszę wziąć w ogień pytań mojego doktorka chyba:) też chcę dla moich dzieci jak najlepiej.
Wiesz bralam to pod uwage bo jednak blizniacza ciaza ale jakos mnie to nie przeraza bardzo a wrecz bede sie czula bezpieczniej. Dla robaczkow wszystko -
Biała wrote:Zosieńka! Jaka śliczna
Ojej Biala to pieknie urosly te twoje dziewuszkido porodu jeszcze troche je podtuczysz
oj moje mniejsze i wiem co znaczy grzebanie przy pecherzu az sie boje myslec co bede czula za pare tygodni
ale my mamuski wytrzymamy nie
niech dzieciaki zdrowo figluja
CC bedzie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 21:31
Biała lubi tę wiadomość
-
mycha28 wrote:Wiesz bralam to pod uwage bo jednak blizniacza ciaza ale jakos mnie to nie przeraza bardzo a wrecz bede sie czula bezpieczniej. Dla robaczkow wszystko
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość