Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane wszystkiego najlepszego w nowym roku
Dużo zdrówka dla maluszków szczęśliwych rozwiązań i spokojnych ciąż
My ostatni dzień starego roku spędziliśmy przez większość dnia u pediatry potem w szpitalu na badaniach bo Kubuś pokasływał i katarku załapał na szczęście badania nie wykazały nic groźnego i wróciliśmy do domku..
Czas bardzo szybko leci my w poniedziałek będziemy mieli już dwa miesiąceMoniaa, Inska, justa1234, mia6, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Marta1986 wrote:Kochane wszystkiego najlepszego w nowym roku
Dużo zdrówka dla maluszków szczęśliwych rozwiązań i spokojnych ciąż
My ostatni dzień starego roku spędziliśmy przez większość dnia u pediatry potem w szpitalu na badaniach bo Kubuś pokasływał i katarku załapał na szczęście badania nie wykazały nic groźnego i wróciliśmy do domku..
Czas bardzo szybko leci my w poniedziałek będziemy mieli już dwa miesiąceInska lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny i ja zaczynam 12tc mdłości juz tylko wieczorami ale nadal trudno mi wytrzymać do 21 senność nie daje za wygraną, poczytaj ale trudno mi uczestniczyć Życzę w Nowym Roku zdrowia i szczęśliwych rozwiązań pozdrawiam
pragnaca dzidziusia, justa1234, mia6, Inska lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:mała dobrze, maz mnie zwozi wozkiem na oddzial dla wczesniakow. Sama je, nie lezała w inkubatorze, w sumie lezy w pokoju dla tzw zdrowych wczesniaków. W zwiazku z tym ze lezymy w szpitalu o wysokim, najwyzszym stopniu referencyjnosci to codziennie dzieci sa badane kompleksowo, tzn od a do zet. Opieka jest wspaniała, a moj szpital na forach wypadał słabo, jednak co opinia ludzka to jedna drugiej nierowna.
O matko, Aszka, niezle sie przestraszylam.
Nawet, gdy wyniki sa ok, to nie mozna byc pewnym, ze wszystko jest ok
Mega gratuluje dzidziusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 09:19
08.09 - transfer
-
Dziewczyny, w necie piszą, żeby unikać lawendy w ciąży.
Inska wrote:Dziewczyny na taki przepis dzis sie natknelam;
Miód w połączeniu z lawendą pomoże pozbyć się zaparć. Jeśli chcesz pobudzić do pracy jelito grube, pij lemoniadę ciepłą, tuż przed pierwszym posiłkiem.
Do przygotowania wybornej lemoniady lawendowej potrzebujesz:
* 250 ml miodu,
* 2,5 l wody naturalnej,
* 1 łyżkę wysuszonej, organicznej lawendy lub jedną kroplę olejku lawendowego,
* soku z 6 cytryn,
* gałązki lawendy do dekoracji.
Wystarczy, że zagotujesz wodę i dodasz do niej wszystkie składniki. Zdejmij z ognia. Po minimum 20 minutach napój jest gotowy – wystarczy, że ostygnie. Jeśli sięgniesz po olejek lawendowy, pamiętaj, żeby na początek wymieszać go z sokiem z cytryny – olejek nie rozpuści się w wodzie. Wybieraj wyłącznie olejki przeznaczone do terapeutycznego, spożywczego zastosowania. W przeciwnym razie lemoniada będzie smakować jak perfumy.08.09 - transfer
-
nick nieaktualnyIdgie sa rozne przypadki, nie ma co nad tym rozmyslac. Ja sie napatrzylam na tregedie, bo nas kwalifikowali wg stanu itd. do sal. Dlatego trzeba sie cieszyc kazdym dniem
w zyciu, bo niewiadomo co kogo czeka.
pragnaca dzidziusia, justa1234, mia6, Idgie lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Idgie sa rozne przypadki, nie ma co nad tym rozmyslac. Ja sie napatrzylam na tregedie, bo nas kwalifikowali wg stanu itd. do sal. Dlatego trzeba sie cieszyc kazdym dniem
w zyciu, bo niewiadomo co kogo czeka.
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa od paru dni tez czuje lekkie stukanie, najczesciej wieczorem jak leze na plecach I sie nie ruszam. Sa one bardzo delikatne jak narazie
za to czuje jak sie wypinaja I to tez jest fajne uczucie
Niedlugo beda nas kopac na calego dziewczynymia6, aneczka2015, mycha28, justa1234, agulas, Takanijaka, sylwiaśta159, Ewik lubią tę wiadomość
-
Ja też jeszcze nie czuje ruchów i już się doczekać nie mogę
ale pewnie jeszcze z 2-3 tyg. będę musiała wytrzymać
Przymierzamy się do kupna wózka i jak dla mnie to jest kosmos... za dużo tego wszystkiego. Kuzynka doradzała, żeby kupić używany, a później nową kompaktową spacerówkę, bo z niej się najdłużej korzysta, ale póki co nie znalazłam nic co by mnie satysfakcjonowało... Też miałyście/ macie taki problem?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny nie martwcie się w 17 tyg ze nie czujecie ruchów. to sprawa indywidualna i zależy też od położenia łożyska i ilości tluszczyku:)
ja mimo że nie mam nadwagi poczulam ruchy ok 19 tyg.(łożysko na przedniej ścianie) wcześniej było to tak jak pisalyscie smyranie i nie byłam pewna czy to dzidzia czy w jelitach mi coś bulgocze;)
także cierpliwosci:)
teraz to już są takie harce ze zasnąć czasem trudno;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 20:36
mia6 lubi tę wiadomość