Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Takanijaka pewnie i tak częściej Ty będziesz się prezentować z wózkiem, więc powinnaś mieć większy udział w wyborze
Ja sobie siedzę w laboratorium. Pierwsza krew pobrana, glukoza wypita i czekam... To wcale nie jest takie strasznetylko czekanie jest nudne
U nas dziś -15 stopni...Takanijaka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny powiedzcie mi prosze, czy was tez mecza/ meczyly silne skurcze lydek? Myslalam, ze samo przejdzie, ale wstaje w nocy do lazienki a ja chodzic nie moge w doslownym znaczeniu tego slowa. Nogi mi sie uginaja same, bol jest tak intensywny ze juz nie moge wstrzymac. Cwiczylam, rozgrzewalam co jeszcze moge zrobic???
-
Pragnaca ja teraz tez sie mecze ze skurczami
biore magnez 2 razy dziennie po 1 tbletce ale chyba zwieksze. W nocy z piatku na sobote taki silny mnie zlapal ze cala sobote i jeszcze wczoraj rano mnie lydka bolala.
Takanijaka a jaki wozeczek ci sie marzy?
Agulas tez mysle ze glukoza to przezyciakciukam za dobre wyniki
Takanijaka, Pragnaca gratuluje pierwszych " smyran" maluszkowagulas, Takanijaka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
justa1234 wrote:To dobrze że u Kubusia nic złego się nie rozwinęło. Ale polecialo twój synuś 2 m a moja Zocha wczoraj skończyła miesiąc
Całe szczęście że na strachu się skończyło..
Tak dzisiaj mamy dwa miesiąceCzas leci jak szalony..
mycha28, mia6, justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Pragnąca ja mam nerwobole między zebrami... magnez magnezem ale nie wiem czy to nie jest kwestia potasu. Może warto by było to zbadać z krwi bo chyba nie ma w "standardowej" morfologii.
Mycha28 a marzę o Bugaboo Donkey Twinjuż go zmacałam w sklepie i jest poprostu dla mnie
A ty masz już jakiegoś faworyta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 11:17
pragnaca dzidziusia, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mia6 wrote:Ja też jeszcze nie czuje ruchów i już się doczekać nie mogę
ale pewnie jeszcze z 2-3 tyg. będę musiała wytrzymać
Przymierzamy się do kupna wózka i jak dla mnie to jest kosmos... za dużo tego wszystkiego. Kuzynka doradzała, żeby kupić używany, a później nową kompaktową spacerówkę, bo z niej się najdłużej korzysta, ale póki co nie znalazłam nic co by mnie satysfakcjonowało... Też miałyście/ macie taki problem?
Na szczescie poszlam z kolezanka na spacer i wozilam jej coreczke.
Maja super fajny wozek i taki sobie kupie.
Okazalo sie jeszcze, ze kolezanka bedzie go sprzedawac na poczatku marca, wiec jestesmy juz umowione.
Baby Design Lupo Comfort - mega latwo sie prowadzi, bardzo zwrotny. Duzo fajnych bajerow.mia6, Lilou1984 lubią tę wiadomość
08.09 - transfer
-
nick nieaktualny
-
Takanijaka my kupilusmy ABC Design Zoom
skusila mnie jego waga i latwosc w skladaniu i rozkladaniu. Ogolnie chcialam zeby byl waski wiec jeden za drugim .
Pragnaca poloz sie i podloz poduszki pod nogi. Mi troche pomaga. Staraj sie tez pic duzo wody. Ja zauwazylam ze jak mniej pije to wtedy mam silne te skurczepragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mycha28 naprawdę ładny wózek. Fajnie ze gondole są jedną za drugą a nie jedna na drugiej.
Mnie też przekonuje waga bo tylko 15 kg i to że można zrobić z niego pojedynczy. Plus fakt że ma tylko chyba 74 cm szerokościbędziesz pierwsza, więc będę czekała na recenzje twojego wózka
Inska, mycha28 lubią tę wiadomość
-
Marta1986 wrote:Całe szczęście że na strachu się skończyło..
Tak dzisiaj mamy dwa miesiąceCzas leci jak szalony..
No to gratulujemy sędziwego wieku
U nas za to dziś równo 2 tygodnie zycia małego smyka :*Inska, mia6, agulas, pragnaca dzidziusia, Lilou1984, wiecznie lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Pierwszy dzień w pracy, ble
Na dodatek przyszłam tylko ja i jeden kolega, reszta okazuje się, że wzięła wolne do jutra. Cisza aż makiem zasiał.
Mam za to zajęcie, bo myślę cały czas o naszym badaniu przezierności karku za tydzień we wtorek. Jutro kazano mi przyjść na pobranie krwi, i w przyszły wtorek na podstawie tego badania krwi i scanu, dowiemy się, czy wszystko ok.
Wierzę oczywiście, że tak, ale na wszelki wypadek spytam, może wiecie jakie wartości są tymi dobrymi na 12t3d? Z tego co wyczytałam ta sama wartość w 12 tygodniu a w 13 może być albo normą albo sygnałem bardziej niekojącym.
-
No to i my się pochwalimy. Lilcia ma dziś 6 miesięcy. Gaworzy, wcina jedzonko jak szalona z łyżeczki i jest bardzo ciekawa świata. Aktualnie najchętniej bawi się własnymi stopami i jest straszną wiercipieta.
Anatolka, mia6, Inska, Anko:-), agulas, pragnaca dzidziusia, mycha28, Takanijaka, Lilou1984, Kava, Viki26, agniesia2569, wiecznie lubią tę wiadomość