Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Justi Zosieńka jest po prostu boska
Dobrze, że mamusia czerwona kokardkę przypięła, bo zauroczyć takie śliczności łatwo
Takanijaka, o matko, a ja myślałam, że mój wymarzony wózek jest drogi, lecę mężowi powiedzieć, że nie ma tak ze mną źle
Ten Stokke, który nam się podoba na szczęście jest często wybierany przez Irlandki i jest ich sporo, do wyboru do koloru wręcz, także liczę, że uda nam się kupić używany, szczególnie gondolę, która posłuży nam max. 6 mieś.
Ja to powiem Wam, że czasami chciałabym być taka, jak moja mamusia, ona nigdy nie patrzyła praktycznie, byle było pięknie, bez względu na koszty. A ja cholera taka jakaś jestem pokręcona, że byle praktycznie. Podobnie z chustą. Koleżanka się mnie pyta czy będziemy kupować te chustę do wiązania dzieciątka do siebie. A ja że nie, że wolę takie nosidełko na klik, na klamerkę. Bo znowu cała ja: byle wygodnie i szybko. Znam siebie i choć chusty bardzo mi się podobają, ja wiem, że by mnie szlag trafił zanim bym to zawiązała.
justa1234 lubi tę wiadomość
-
Agulaś glukoza dobra
agulas, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Takanijaka wrote:Mogę ci przesłać moje wyniki na priv jak chcesz
ona tym jak wyjdzie ok tzn ze jest ok. Żadne badanie nie daje 100% pewności ale ponoć usg plus krew daje 95%
Jakbyś mogła to byłoby super. Tak dla porównania, żebym miała. Dziękuję ci bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 17:52
Takanijaka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInska mnie sie bardzo podoba ten stokke, ale u nas uzywki do 2000 zl sie nie spotka
podobaja mi sie tez quinny mood
) i tu juz mozna upolowac cos fajnego cenowo
A jak nie to mam jeszcze kilka innych typow
Roletka to ciesz sie, mnie ostatnio czesto atakujetyle dobrze, ze slyszalam ze opryszczka nie jest grozna w ciazy o ike nie wystepuje pierwszy raz w zyciu
Inska, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA to fura naszych babli
http://www.ebay.co.uk/itm/Triple-Triplets-Pram-Buggy-BabyActive-Trippy-2014-3-in-1-/111863113803?hash=item1a0b8fa84b:g:VokAAOSwjVVVtRNa
W UK sprzedaje je polski producentMy kupilismy bezposrednio od producenta i zaoszczedzilismy 1200 zl
Anatolka, sylwiaśta159, Takanijaka, Inska, Anuszka, tulipanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypragnaca dzidziusia wrote:A to fura naszych babli
http://www.ebay.co.uk/itm/Triple-Triplets-Pram-Buggy-BabyActive-Trippy-2014-3-in-1-/111863113803?hash=item1a0b8fa84b:g:VokAAOSwjVVVtRNa
W UK sprzedaje je polski producentMy kupilismy bezposrednio od producenta i zaoszczedzilismy 1200 zl
Matko, kazdy Twoj wpis czytam z zapartym tchemTwoje trojaczki to dla mnie cos takk.... kurcze tak niesamowitego, ze szok!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 18:31
pragnaca dzidziusia, Anuszka lubią tę wiadomość
-
Takanijaka wrote:Pragnąca ja mam nerwobole między zebrami... magnez magnezem ale nie wiem czy to nie jest kwestia potasu. Może warto by było to zbadać z krwi bo chyba nie ma w "standardowej" morfologii.
Mycha28 a marzę o Bugaboo Donkey Twinjuż go zmacałam w sklepie i jest poprostu dla mnie
A ty masz już jakiegoś faworyta?
Wózek marzenie dla bliźniąt! Naszego jeszczevnie przetestowałam, ale stoi w piwnicy i czeka aż Kokosie podrosną i mróz odpuściCena zabija - dosłownie, ale postawiłam na wygodę i łatwość prowadzenia!
Takanijaka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Az mi sie glupio zrobilo...
No taki tam wózek. Ładny tylko bardzo i ma chyba same zalety (no poza łamaną rączka). W sklepie będę negocjować cenę więc może zejdą do 6 tys. Zależy mi żeby były obok siebie. Mieszkam w mieście i nie chce się stresować że nie zmieszcze się w tramwaju czy autobusie. Samochód zabiera maz a ja zostanę sama z tym całym bałaganem
później sprzedam. Używki chodzą po ok 3.5 tys więc coś zawsze się zwróci.
Ciuchów nie kupuje, bo nie mam gdzie się stroić. Kosmetyków też nie bo mi się malować nie chce;) uzbieram na część
Inska zaproszenie wysłane, przyjmij to podeślę -
nick nieaktualnyKonwalia wrote:Justa - Zosia cudna. Jakby na perkusji grała tak łapkami wymachuje.
Pragnąca to trzeba będzie mieć niezłą krzepę, żeby taki powóz popychać
One wlasnie da najlzejsze jakie znalezlismy I zostaly produktem konsumenta 2014opinie bardzo dobre I sa na cala Europe rozprowadzane prosto z naszego pieknego kraju
Mam nadzieje, ze damy rade
niestety wyboru az tak ogromnego nie mamy, musimy polegac na opiniach innych trojaczych mam
Lilou1984, Konwalia, mia6 lubią tę wiadomość
-
pragnaca dzidziusia wrote:A to fura naszych babli
No to sie nazywa furapragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny poradzcie! Wracalam z pracy tramwajem i zemdlalam. Ocknelam sie dopiero na przystanku, jak jakas kobieta do mnie nadawala. Nie wiem ile to trwalo, ale mysle, ze max z minute bo dojezdzalam juz do swojego przystanku i nawet sie przysunelam do drzwi mowiac, ze wysiadam. Potem pamietam, ze zaczelo byc mi duszno, ze oczy zaszly mi plamkami czarnymi a potem juz bylam na przystanku, bo ta Pani mnie wyprowadzila. Doszlam w miare szybko do siebie, serducho mi tylko bardzo walilo i potem bylam cala zlana. Teraz jest juz ok. Nie krwawie, nie przewrocilam sie wiec tez w nic nie uderzylam. Czy ktorejs z Was sie takie omdlenie przytrafilo. Wyczytalam, ze sa one dosc czeste w ciazy z racji wiekszej ilosci krwi w organizmie matki. Czy powinnam jechac do lekarza? Doradzcie prosze...
-
nick nieaktualnyInska wrote:Dziewczyny poradzcie! Wracalam z pracy tramwajem i zemdlalam. Ocknelam sie dopiero na przystanku, jak jakas kobieta do mnie nadawala. Nie wiem ile to trwalo, ale mysle, ze max z minute bo dojezdzalam juz do swojego przystanku i nawet sie przysunelam do drzwi mowiac, ze wysiadam. Potem pamietam, ze zaczelo byc mi duszno, ze oczy zaszly mi plamkami czarnymi a potem juz bylam na przystanku, bo ta Pani mnie wyprowadzila. Doszlam w miare szybko do siebie, serducho mi tylko bardzo walilo i potem bylam cala zlana. Teraz jest juz ok. Nie krwawie, nie przewrocilam sie wiec tez w nic nie uderzylam. Czy ktorejs z Was sie takie omdlenie przytrafilo. Wyczytalam, ze sa one dosc czeste w ciazy z racji wiekszej ilosci krwi w organizmie matki. Czy powinnam jechac do lekarza? Doradzcie prosze...
Inska na wszelki wypadek jak sie martwisz to jedz, ja bym pojechala. Ja tez mialam omdlenie dwa razy gdzies tak w 10-12 tc. Ja akurat podczas wymiotow jak juz podnosilam sie z pozycji na wiszacej toalecie to zakrecilo mi sie w glowie. Pojechalam wowczas do lekarza bo uderzylam sie glowa o posadzke.
Z dzidziolkiem napewno wszystko dobrze, ale po co masz sie stresowac, lepiej sprawdzic.aszka lubi tę wiadomość