Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoje krasnale maja 260, 250 I 210 g. Wszystko wyglada dobrze I nie MA powodow do niepokoj.
Krwawiace dziasla to efekt progesteron, mam udac sie do dentysty bo sa bardzo rozpulchnione I pewnie dostane plyn do plykanie zeby czasem parodontoza sie nie wdala :0
A bole brzucha to wiezadla
Zycze Wam dziewczyny wspaniakego 2016 rokuroletka, Kava, justa1234, Takanijaka, mycha28, mia6, Anuszka, sylwiaśta159, wiecznie, aneczka2015, Sanna, Tilka, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszystkiego najlepszego w nowym roku
Agulas nie, ja leze w brodnowskim.
Kava faktycznie mała, ale ja juz sie jakos przywyczaiłam,dla mnie juz jest ok,po poczatkowym szoku. Mam nadzieje ze szybko nabierze wagi.
Astra ja mialam jakos kilka dn wstecz cisnienie do 150 ale nie cały dzien tylko np. raz dziennie co kilka dni,wiec sie to nie kwalifikowało jakos do leczenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 21:34
-
nick nieaktualny
-
Dla Was wszystkich, moje Drogie Mqmusie, spokojnych ciąż, szczęśliwych roziązań, zdrowia dla Was i Waszych Maluszków, tych w brzusiach i tych z nami
Dużo miłości i spokoju, samych słonecznychi beztroskich dni, aby 2016 rok niósł ze sobą tylko spełnienie marzeń...
sylwiaśta159, justa1234, pragnaca dzidziusia, Moniaa, mia6, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Wiatam się w nowym roku dziewczeta
. Niech ten rok będzie dla kazdej wyjątkowy. Niech zdrówko dopisuje nam i dzieciaczkom. Mamusiom życzę dużo snu i grzecznych maluchów, a nam ciężarówkom bezproblemowych porodów w terminach
. Szczęśliwego nowego roku
Pragnąca, duze dzieciaczki juz z tych twoich chłopcówsylwiaśta159, justa1234, pragnaca dzidziusia, Moniaa, mia6, Viki26, Biała lubią tę wiadomość
-
Dwa dni mnie nie bylo a tu sie tyle wydarzylo, szalone jestescie kobiety!
Przede wszystkim witam na swiecie kolejnego skarba! Aszka tak sie ciesze, ze wszystko dobrze sie skonczylo. Gratulacje Kochana! Przed Wami cudowny rok! ❤️
Aneczko, niech nie powiem co strzeli tego znajomego, zero pojecia, zeby kobiecie w ciazy takie bzdury pisac. Jak ma problem z zonka, niech pierze brudy w domu. Ciesze sie bardzo, ze sie wszystko wyjasnilo!
Pragnaca, ale chlopaki juz fajne sa, cudownie mamusiu!
Pozostale kobiety forum, zycze Wam, zeby ten 2016 byl pelen milosci, takiej jakiej jeszcze nie znamy, pelen radosci rozpierajacej serducha i zdrowia, bo jak doskonale wiemy, jest ono najwazniejsze! Usciskow moc!aneczka2015, pragnaca dzidziusia, justa1234, justa1234, mia6, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny na taki przepis dzis sie natknelam;
Miód w połączeniu z lawendą pomoże pozbyć się zaparć. Jeśli chcesz pobudzić do pracy jelito grube, pij lemoniadę ciepłą, tuż przed pierwszym posiłkiem.
Do przygotowania wybornej lemoniady lawendowej potrzebujesz:
* 250 ml miodu,
* 2,5 l wody naturalnej,
* 1 łyżkę wysuszonej, organicznej lawendy lub jedną kroplę olejku lawendowego,
* soku z 6 cytryn,
* gałązki lawendy do dekoracji.
Wystarczy, że zagotujesz wodę i dodasz do niej wszystkie składniki. Zdejmij z ognia. Po minimum 20 minutach napój jest gotowy – wystarczy, że ostygnie. Jeśli sięgniesz po olejek lawendowy, pamiętaj, żeby na początek wymieszać go z sokiem z cytryny – olejek nie rozpuści się w wodzie. Wybieraj wyłącznie olejki przeznaczone do terapeutycznego, spożywczego zastosowania. W przeciwnym razie lemoniada będzie smakować jak perfumy.
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
Kochane wiem ze nie zaglądam i nie jestem na bieżąco ale wpadłam wam życzyć wszystkiego co najlepsze w nowym roku. Wytrwałości przede wszystkim dużo zdrówka dla was i naszych skarbów a tym które jeszcze są nie rozpakowane szczęśliwych i lekkich porodów;)
U nas wszystko w porządku Marcel juz prawie 6kg waży pomału wskakuje w rozm 68;) zaraz wam jakaś fotkę wstawie
pragnaca dzidziusia, Inska, justa1234, Biała, mia6 lubią tę wiadomość
-
To i ja się chwale moim Mikołajkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 00:10
roletka, agulas, pragnaca dzidziusia, Konwalia, Inska, Takanijaka, Moniaa, wiecznie, Marta1986, justa1234, Viki26, Biała, mycha28, Lilou1984, mia6, Sanna, Idgie, myszaaa, aneczka2015 lubią tę wiadomość
-
Mamusie grudniowych maluszkow ogromne gratulacje;)
Teraz już tulicie swoje skarby;) leci ten czas więc trzeba się cieszyć każdym dniem bo nasze dzieci tak szybko rosną..pragnaca dzidziusia, Konwalia, Marta1986, justa1234, Biała, agniesia2569 lubią tę wiadomość
-
Gonger, rozkoszny ten Twój Synus. Do schrupania :*
Inska - szybko czas leci, prawda? Tak jak ostatnio pisalaś... Jeszcze niedawno siedzialysmy w kawiarni i plotkowalysmy sobie. Ty byłaś w trakcie procedury a tu juz 12 tc!!!
Wielkie gratulacje
Monia, zajadaj ten antybiotyk. Myśle, ze nie ma na co czekać a tak za kilka dni poczujesz się jak nowo narodzona.
Zdrówka życzęInska lubi tę wiadomość