Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Aszka, Ty jesteś w szpitalu na Białołęce? Jeju. U Ciebie też Ala, prawda? Dzisiaj pomyślałam, że te Alicje szybko przychodzą na świat. U Madzi Alicja, u Ciebie. Już tłumaczę swojej w brzuchu, że ma stamtąd nie wychodzić do 37 tygodnia. Zakazalam jej
Marta, masz cudownego Mikołajka
Monia, życzę zdrówka! Mój mąż Też chory, ale ja się jeszcze jakoś trzymam. Wyemigrował spać do drugiego pokoju
Życzę miłego dnia, choć raczej będzie mroźny -
nick nieaktualnyZawsze przed kazda wizyta sie stresuje, ale dzisiaj przeszlam sama siebie
w nocy budzilam sie srednio co pol h
jakby zliczyc lacznie to spalam moze z 2 h
wstalam o 7 zeby maz jeszcze troche pospal, bo biedak przezemnie tez nie spal. Mecza mnie krwawiace dziasla I to nie sa jakies Tam lekkie krwawienia, z nich non stop sie saczy krew
budze sie, a tam buzia pelna krwi I biegne do lazienki wypluc
jem krwawia, pije krwawia, spie krwawia
musze dzisiaj wspomniec lekarzowi o tym, moze da sie cos z tym zrobic...
Trzymajcie kciuki dziewczyny, jade na 14mia6, Takanijaka lubią tę wiadomość
-
Mnie znowu rozłożyło. Byłam u laryngologa, bo po przeziębieniu została ropa na migdałach. Przepisał mi Duomox , biorę drugi dzień, a dziś jest gorzej niż wczoraj. Doszedł katar- nie wyłaze z łóżka. .. Wszystko przeżyję, tylko, żeby z maleństwem było ok...09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Ja na Nowy Rok życzę wszystkim mamusiom by dzieciaczki były zawsze wyspane, najedzone, nie marudzi i zdrowe były a dodatkowo ciężarówki by spokojnie ciążę zniosily, i donosily dzieciaczki do terminów oraz szybkich bezproblemowy porodów.
Aszka gratuluję. I szybkiego powrotu wam do domu życzę.
justa1234, mia6, Takanijaka, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Witamy się ostatni raz w tym roku, ale pierwszy raz nie mogę doczekać się kolejnego
Aszka przede wszystkim ogromne gratulacje! Cieszę się że znalazłyście się z córeczką pod dobrą opieką i wszystko skończyło się dla Was szczęśliwie. Niesamowite jak w ciągu kilku minut może się wszystko zmienić. Ale najważniejsze, że najgorsze już za Wami. Teraz życzę Wam szybkiego nabierania sił i powrotu do domku żebyście mogli się sobą nacieszyć.
Jak będziesz miała chwilkę to mam tylko pytanie czy miałaś wcześniej jakieś skoki ciśnienia czy coś, czy chociaż raz było nie w normie. Pytam bo moja siostra u lekarza ma zawsze powyżej 130-140 a w domu jak mierzy nawet po 3x dziennie to max 115.
Marta cudowny Mikołaj Was w tym roku odwiedziłChyba byliście baaardzo grzeczni.
Nam zostało równiutkie 6 tygodni. Jakoś nie wiem, nie dociera do mnie. Może jak zacznę prać i układać rzeczy synka wtedy stanie się to bardziej realne. Czy będę tęsknić za brzuszkiem... nie wiem, ciąża jest dla mnie trudna psychicznie. Pierwsze co robię jak się przebudzę, to ręce na brzuch i czekam. A jak Mały się nie rusza za długo to panika. Chciałabym jednak, żeby po urodzeniu dni leciały wolniej, tak żebym mogła zapamiętać jak najwięcej wspólnych chwil. I tego też dziewczyny Wam życzę. Każde z naszych dzieci bez wątpienia są cudem. Jest wyczekane, wymodlone, wypłakane. Życzę nam wszystkim aby nadchodzący rok wynagrodził nam wszystkie trudy lat ubiegłych. Żebyśmy umiały cieszyć się każdą chwilą, z nasze życie było przepełnione miłościąmia6, justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Czesc kobietki. Dwa dni temu przezylam stres jakiego jeszcze w zyciu nie mialam. Moj taki daleki znajomy napisal mi smsa,ze moj maz klei sie do jego kobiety. Kochane przezylam koszmar, zaraz przed oczami mialam nasza Elize. U mnie skonczylo sie to inaczej i wielkim nie porozumieniem! Maz wszystko mi wyjasnil a dziewczyna okazala sie zwykla puszczalska o co juz wczesniej ja podejrzewalam. Ale stres jaki mi zafundowali byl taki ze wczoraj caly dzien wymiotowalam i lezalam. Maz byl obok i plakal razem ze mna. Skonczylo sie dobrze ale ciagle w myslach mam to czy przez te 2 dni nic nie stalo sie mojemu malenstwu...? Chcialam isc dzis do lekarza ale niestety nie przyjmuje. Wizyte mam 5 stycznia. Czy myslicie ze stres mogl zaszkodzic malenstwu?
Zycze wam kochane i sobie rowniez duzo spokoju i duzo zdrowia w Nowym Roku. Oby byl jeszcze lepszy niz mijajacy
Czekamy na Mikołaja ❤ -
Aneczko, myślę, że z maleństwem wszystko w porządku, najwyżej też się postresowało. Współczuje przeżyć
Jak się bardzo niepokoisz, to zawsze możesz podjechać na IP i pościemniać, że plamisz i brzuch Cię boli. Też mam wizytę 5-go i nie dość, że strasznie mi się dłuży, to jeszcze się denerwuje czy wszystko w porządku, bo czuje się świetnie, jak nie w ciąży.
Z okazji kończącego się roku życzę Wam Dziewczyny przyjemnego wieczoru, bez względu na to jak go spędzacie (my w domku przed tv, a w Nowym Roku samych cudownych dni. Tym które mają już maluszki przy sobie, aby dni nie uciekały jak szalone, dzieciaczki pięknie i zdrowo rosły, a mamusie były w miarę wyspane i zawsze zadowolone. Tym, które są w ciąży życzę bezproblemowych porodów w terminie, cudownych chwil z brzuszkiem, mało stresu i dużo odpoczynku. Dużo miłości i szczęścia, niech nasze marzenia nadal się spełniają, a 2016 rok niech będzie niezapomniany!!
aneczka2015, Moniaa, justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Aneczko, to sie biedna strachu najadlas
Dzidziusiowi na pewno nic nie jest. Najważniejsze, ze sie wszystko wyjaśniło i możesz spać spokojnie.
Eliz odezwij sie jak u Ciebie? Trzymasz sie jakoś?
Wyobrażam sobie, ze nie jest lekko...
Aszka, gratuluje raz jeszcze. A co!!! Należy Ci sie
A swoją droga grudzień nam obrodzil w wysyp Dzidziusiow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 21:30
Moniaa, aneczka2015, mia6 lubią tę wiadomość
-
Aneczka no co ty mówisz? Mój mąż by chyba rozniosl tego kogoś kto by mi wysłał taka wiadomość dziecku na pewno nic nie jest. Nic się nie martw. Ta IP to nic miłego... a 5 stycznia już niebawem.
Ja też daje sobie granice do których odliczam. Najbliższa 11 stycznia a później 26 stycznia. Luty jest krótki-jakoś zleci a w marcu zaczynamy III trymestraneczka2015, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Moj maz tez zrobil porzadek, mam nadzieje ze dokonczy go juz w Nowym Roku. Oj kochane umarlam ptawie z rozpaczy, naszczescie byla obok moja przyjaciolka. Teraz jest ok ale bylo zle. Pozdrawiam i do uslyszenia w Nowym Roku
Takanijaka, Moniaa, mia6 lubią tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
aneczka2015 wrote:Moj maz tez zrobil porzadek, mam nadzieje ze dokonczy go juz w Nowym Roku. Oj kochane umarlam ptawie z rozpaczy, naszczescie byla obok moja przyjaciolka. Teraz jest ok ale bylo zle. Pozdrawiam i do uslyszenia w Nowym Roku
Trzymaj się i nie denerwuj. Pomysł ze jeszcze kilka godzin i będziemy mogły powiedziec: w tym roku przyjdą na świat nasze dzieciMoniaa, Kava, pragnaca dzidziusia, aneczka2015 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. ..
Wszystkim życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku
Aby każda doczekała się najpierw serduszka, potem pozytywnych wieści na usg prenatalnym.,połówkowe i 3 trymestru. Aby wszystkie doczekały terminów i rozwiązywały się terminowo, szybko i bezboleśnie... BUZIAKITakanijaka, mia6, Kava, Anko:-), pragnaca dzidziusia, justa1234, aneczka2015, Sanna, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Mile Panie
Podsumowujac mijajacy rok na poczatek chcialabym Wam podziekowac za wsparcie i cieple slowa w trudnych chwilach. Super z Was Dziewczyny.
W Nowym Roku zycze Wam i Waszym Babelkom duzo zdrowka, szczescia i spelnienia marzen.
Pozdrowienia
AMoniaa, mia6, Kava, Anko:-), justa1234, pragnaca dzidziusia, Takanijaka, Viki26 lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami