X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • Kamila8k Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska wrote:
    Ja wlasnie na odwrot, przed ciaza nigdy nie mialam wiekszych problemow z tradzikiem. Wlosy i tak mam liche ale przynajmniej nie wylatywaly. Teraz? wlosy wypadaja, cera jakbym przechodzila dojrzewanie powtornie ;) Ale za to czuje sie bardzo dobrze: zero hustawek nastrojow, boli glowy czy nudnosci. Cos za cos chyba ;)
    O widzisz! Mi pięknie włosy urosły- ogólnie ładnie ponoć wyglądałam.

Inska lubi tę wiadomość

klz9df9h204986rx.png
    w57vlbet2okrugwn.png
  • Kamila8k Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to my:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a34fbb6de17.jpg

Kava, justa1234, agulas, Takanijaka, Inska, roletka, mia6, wiecznie, Viki26 lubią tę wiadomość

klz9df9h204986rx.png
    w57vlbet2okrugwn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska wrote:
    Dzieki Kava! Moze i nam sie w takim razie uda podejrzec co nie co w polowie stycznia ;) Jak tam Maluszek? Wysypiacie sie jakos?

Ja znam kilka osób, którym w 16. tygodniu lekarz powiedział, że chłopak, a miesiąc później okazało się, że to dziewczynka...

justa1234, agulas, Inska, mia6 lubią tę wiadomość

• Konwalia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko zgadzam się z Tobą w każdym słowie z ostatniego posta. Na brzuszek można zaradzić ;) Idź po mrozaczka :D

Kava, justa1234, pragnaca dzidziusia, Anko:-), Inska, mia6 lubią tę wiadomość

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesia2569 wrote:
    polecam linomag bobo a+e

Ja też polecam tą maść. A poza tym to polecam wodę a nie husteczki nawilzane.

justa1234, mia6, Viki26 lubią tę wiadomość

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • Kava Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danae wrote:
    Ja znam kilka osób, którym w 16. tygodniu lekarz powiedział, że chłopak, a miesiąc później okazało się, że to dziewczynka...

No właśnie to się wcale tak rzadko nie zdarza więc jest ryzyko...

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • Kava Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska, dziękujemy :)
    Jest dobrze. Modlę się co dzień by tak zostało i gorzej nie było, ale to pewnie nie możliwe :P
    Wczoraj był mały kryzys bo od 3 dni zaczęłam czasami Małego dokarmiać mm. Wydawało mi się, ze mam na mało pokarmu. Przez to on się rozleniwił i nie chciało mu się za długo ssać piersi. Poza tym były nabrzmiałe od mleka i nie dał rady uchwycić brodawki.
    Każde karmienie trwało do 2,5 h. Miałam wrażenie, ze nie robię nic innego tylko karmię i przewijam ;)
    Ale dziś przyszła położna i chyba zaradziła naszym problemom.
    Podniosła mnie na duchu bo powiedziała, ze pokarmu mam dużo (strasznie dumna z tego powodu jestem i szczęśliwa :D ) i pokazała jak karmić z kapturkami.
    Od tego czasu już 3 karmienia przebiegły super sprawnie.
    Tak więc cała rodzina szczęśliwa <3

justa1234, pragnaca dzidziusia, Astra, Konwalia, Anko:-), Inska, Kamila8k, mia6, Viki26 lubią tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • Kamila8k Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danae wrote:
    Nasza mała do 19 tc była Jasiem, a w 20 tc pokazała się Zuzanna.

justa1234, pragnaca dzidziusia, Inska, mia6, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość

klz9df9h204986rx.png
    w57vlbet2okrugwn.png
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:
    Anko zgadzam się z Tobą w każdym słowie z ostatniego posta. Na brzuszek można zaradzić ;) Idź po mrozaczka :D

Myślę że wrócę, ale najpierw chce nacieszyć sie moja córcia:-)

agulas, justa1234, Inska, mia6, Konwalia lubią tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • Inska Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I masz wszelkie powody, zeby byc dumna i szczesliwa Kava! Tak sie ciesze slyszac, ze wszystko ok :)
    Niesamowite, jak czas leci. Pamietam jakby to bylo wczoraj jak siedzialysmy na nalesnikkach, jak opowiadalas mi, jak to wszystko bylo z Wami, o swoim Maluszku, a teraz popatrz, juz jest po drugiej stronie, cudownie po prostu :)

Kava lubi tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • Marta1986 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) Witamy się poświątecznie czas szybko minął bo mieliśmy chrzest naszego syneczka i roboty było mnóstwo dodatkowo jeszcze Wigilia..dobrze że mam męża który dobrze gotuje ja zajmowałam się małym bo on taki mamusiowy najlepiej mu ze mną :)
    Postaram się wrzucić fotkę jak nasze szczęście szybko rośnie :D

Anko:-), justa1234, mia6 lubią tę wiadomość

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis idę do lekarza po 13 bo ponad połowę nocy nie przespałam i mało co nie wyplułam płuc wraz ze swoim dzieciakiem... masakra jakaś była. Malutka łapała bulwersa że ją tym kaszlem budzę i tak się rozpychała że otłukła mi żebra ze wzystkich stron. Domowe sposoby za bardzo nie pomagają wiem ze trzeba poczekać na rezultaty parę dni. Ale muszę asekuracyjne ie mieć wyjście awaryjne. Jutro sylwek. Masa ludzi do rodzinnego. Później 1 stycznia wolny, i weekend wiec przychodnia nieczynna a mi w razie co nie pasi się jechać na pogotowie i siedzieć później par godzin w kolejce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    A ja dzis idę do lekarza po 13 bo ponad połowę nocy nie przespałam i mało co nie wyplułam płuc wraz ze swoim dzieciakiem... masakra jakaś była. Malutka łapała bulwersa że ją tym kaszlem budzę i tak się rozpychała że otłukła mi żebra ze wzystkich stron. Domowe sposoby za bardzo nie pomagają wiem ze trzeba poczekać na rezultaty parę dni. Ale muszę asekuracyjne ie mieć wyjście awaryjne. Jutro sylwek. Masa ludzi do rodzinnego. Później 1 stycznia wolny, i weekend wiec przychodnia nieczynna a mi w razie co nie pasi się jechać na pogotowie i siedzieć później par godzin w kolejce.

Trzymaj sie Moniaa, oby chorobsko szybko puscilo <3

• Kava Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa, dużo zdrówka w takim razie. Dobrze robisz idąc do lekarza. Lepiej dmuchać na zimne...

Marta, popatrzyłam właśnie na suwaczek i nie mogłam uwierzyć. Kubuś ma już prawie 2 miesiące!!! Ależ ten czas leci.

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • Fistaszek Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednym cza szybko leci, innym sie ciagnie ;-) Mi kazdy dizen teraz bardzo sie dluzy...Oby do sobotniej wizyty, bede wiedziec, czy zostajemy juz w szpitalu, czy jeszcze kilka dni w domku

34bws65ga0j0xbs5.png
    relgio4pb80c7l0k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez czekam na jutrzejsza wizyte jak na zbawienie :) mam tyle pytan do lekarza ,ze zapisalam na kartce zeby nie zapomniec :) najbardziej martwia mnie te silne bole brzucha, ani chodzic ani siedziec, nic a nic nie pomaga :(
    Tak bardzo chcialabym przyspieszyc czas I byc juz po okresie przezywalnosci plodu , wtedy chyba dopiero odetchne z ulga ...

Takanijaka lubi tę wiadomość

• Marta1986 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz świąteczny Mikołajek kochany <3

56244eded1b622damed.jpg

Moniaa, aszka, szałwia, sylwiaśta159, Kamila8k, Anko:-), mycha28, pragnaca dzidziusia, Astra, kmb, wiecznie, Kava, justa1234, Konwalia, mia6, agulas, Inska, Viki26, Idgie lubią tę wiadomość

Marta

1usa3e5eu6pimed4.png

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuś jaki cudny Mikołajek !!!

Marta1986 lubi tę wiadomość

• Marta1986 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kava to prawda ciężko w to uwierzyć :) Czas leci niesamowicie szybko i Kubuś się zmienia z dnia na dzień :)

Marta

1usa3e5eu6pimed4.png

• roletka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej jaki Mikołajek <3

Pragnaca ty tak jak ja robisz sobie granice ;-) Ja tez czekałam na granice przezywalnosci a jak ja przekroczyła to chciałam żeby Dziubki miały przekroczony 1kg, teraz czekam na nowy rok a później na 1luty ;-) dużo łatwiej jest mi jak czekam na coś co ma być za parę tygodni niż że świadomością że tyle miesięcy :-) będzie dobrze u ciebie wydaje mi się ze bóle brzucha są bardziej normalne niż w ciazy pojedynczej czy nawet bliźniaczej bo baaardzo szybko macica się rozrasta i tak samo mięśnie nie mają tyle czasu na rozciagniecie i przyzwyczajenie się do takiego tempa, mnie bardzo boki bolą jak się położę na boku i np m dotknie mnie tak jakby na wysokości biodra to jakby mnie ktoś znokautował :-)

Monia szybkiego powrotu do zdrowia :-*

Sylwia dziękuję za komplement, pozostałym też ale to nie ja to moje Bąbelki <3
    Czytałam że ostatnio znów się krwi trochę pojawiło po wymiotach, mi się wydaje ze to nie przez zmniejszenie dawki tylko właśnie wymioty zawinily, często wtedy się pojawia plamienie albo krwawienie tym bardziej jak wymioty są silne może poproś dr P żeby Ci coś na nie przepisała jak mi się nie zdaje to chyba są jakieś czopki ale pewna nie jestem

Moniaa, Marta1986, sylwiaśta159, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

Styczeń2015 IMSI ET 2x 4A :( > lutyKET 1x blastAA :( > marzecKET 2x blastAB :( > Czerwiec2015 IMSI II ET 2x 8AA > 9dpt beta 92,23 11dpt beta 279,3 > 4xŚnieżki > 05.02.16 34t5d Pszczółki są z Nami <3 961l2n0aael72r9g.png
‹‹ 364 365 366 367 368 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ