Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Inska wrote:Ja wlasnie na odwrot, przed ciaza nigdy nie mialam wiekszych problemow z tradzikiem. Wlosy i tak mam liche ale przynajmniej nie wylatywaly. Teraz? wlosy wypadaja, cera jakbym przechodzila dojrzewanie powtornie
Ale za to czuje sie bardzo dobrze: zero hustawek nastrojow, boli glowy czy nudnosci. Cos za cos chyba
Inska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInska wrote:Dzieki Kava! Moze i nam sie w takim razie uda podejrzec co nie co w polowie stycznia
Jak tam Maluszek? Wysypiacie sie jakos?
Ja znam kilka osób, którym w 16. tygodniu lekarz powiedział, że chłopak, a miesiąc później okazało się, że to dziewczynka...justa1234, agulas, Inska, mia6 lubią tę wiadomość
-
Inska, dziękujemy
Jest dobrze. Modlę się co dzień by tak zostało i gorzej nie było, ale to pewnie nie możliwe
Wczoraj był mały kryzys bo od 3 dni zaczęłam czasami Małego dokarmiać mm. Wydawało mi się, ze mam na mało pokarmu. Przez to on się rozleniwił i nie chciało mu się za długo ssać piersi. Poza tym były nabrzmiałe od mleka i nie dał rady uchwycić brodawki.
Każde karmienie trwało do 2,5 h. Miałam wrażenie, ze nie robię nic innego tylko karmię i przewijam
Ale dziś przyszła położna i chyba zaradziła naszym problemom.
Podniosła mnie na duchu bo powiedziała, ze pokarmu mam dużo (strasznie dumna z tego powodu jestem i szczęśliwa) i pokazała jak karmić z kapturkami.
Od tego czasu już 3 karmienia przebiegły super sprawnie.
Tak więc cała rodzina szczęśliwajusta1234, pragnaca dzidziusia, Astra, Konwalia, Anko:-), Inska, Kamila8k, mia6, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Danae wrote:Ja znam kilka osób, którym w 16. tygodniu lekarz powiedział, że chłopak, a miesiąc później okazało się, że to dziewczynka...
justa1234, pragnaca dzidziusia, Inska, mia6, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
-
I masz wszelkie powody, zeby byc dumna i szczesliwa Kava! Tak sie ciesze slyszac, ze wszystko ok
Niesamowite, jak czas leci. Pamietam jakby to bylo wczoraj jak siedzialysmy na nalesnikkach, jak opowiadalas mi, jak to wszystko bylo z Wami, o swoim Maluszku, a teraz popatrz, juz jest po drugiej stronie, cudownie po prostu
Kava lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Witamy się poświątecznie czas szybko minął bo mieliśmy chrzest naszego syneczka i roboty było mnóstwo dodatkowo jeszcze Wigilia..dobrze że mam męża który dobrze gotuje ja zajmowałam się małym bo on taki mamusiowy najlepiej mu ze mną
Postaram się wrzucić fotkę jak nasze szczęście szybko rośnieAnko:-), justa1234, mia6 lubią tę wiadomość
-
A ja dzis idę do lekarza po 13 bo ponad połowę nocy nie przespałam i mało co nie wyplułam płuc wraz ze swoim dzieciakiem... masakra jakaś była. Malutka łapała bulwersa że ją tym kaszlem budzę i tak się rozpychała że otłukła mi żebra ze wzystkich stron. Domowe sposoby za bardzo nie pomagają wiem ze trzeba poczekać na rezultaty parę dni. Ale muszę asekuracyjne ie mieć wyjście awaryjne. Jutro sylwek. Masa ludzi do rodzinnego. Później 1 stycznia wolny, i weekend wiec przychodnia nieczynna a mi w razie co nie pasi się jechać na pogotowie i siedzieć później par godzin w kolejce.
-
nick nieaktualnyMoniaa wrote:A ja dzis idę do lekarza po 13 bo ponad połowę nocy nie przespałam i mało co nie wyplułam płuc wraz ze swoim dzieciakiem... masakra jakaś była. Malutka łapała bulwersa że ją tym kaszlem budzę i tak się rozpychała że otłukła mi żebra ze wzystkich stron. Domowe sposoby za bardzo nie pomagają wiem ze trzeba poczekać na rezultaty parę dni. Ale muszę asekuracyjne ie mieć wyjście awaryjne. Jutro sylwek. Masa ludzi do rodzinnego. Później 1 stycznia wolny, i weekend wiec przychodnia nieczynna a mi w razie co nie pasi się jechać na pogotowie i siedzieć później par godzin w kolejce.
Trzymaj sie Moniaa, oby chorobsko szybko puscilo -
Moniaa, dużo zdrówka w takim razie. Dobrze robisz idąc do lekarza. Lepiej dmuchać na zimne...
Marta, popatrzyłam właśnie na suwaczek i nie mogłam uwierzyć. Kubuś ma już prawie 2 miesiące!!! Ależ ten czas leci. -
nick nieaktualnyJa tez czekam na jutrzejsza wizyte jak na zbawienie
mam tyle pytan do lekarza ,ze zapisalam na kartce zeby nie zapomniec
najbardziej martwia mnie te silne bole brzucha, ani chodzic ani siedziec, nic a nic nie pomaga
Tak bardzo chcialabym przyspieszyc czas I byc juz po okresie przezywalnosci plodu , wtedy chyba dopiero odetchne z ulga ...Takanijaka lubi tę wiadomość
-
Moniaa, aszka, szałwia, sylwiaśta159, Kamila8k, Anko:-), mycha28, pragnaca dzidziusia, Astra, kmb, wiecznie, Kava, justa1234, Konwalia, mia6, agulas, Inska, Viki26, Idgie lubią tę wiadomość
-
Jej jaki Mikołajek
Pragnaca ty tak jak ja robisz sobie graniceJa tez czekałam na granice przezywalnosci a jak ja przekroczyła to chciałam żeby Dziubki miały przekroczony 1kg, teraz czekam na nowy rok a później na 1luty
dużo łatwiej jest mi jak czekam na coś co ma być za parę tygodni niż że świadomością że tyle miesięcy
będzie dobrze u ciebie wydaje mi się ze bóle brzucha są bardziej normalne niż w ciazy pojedynczej czy nawet bliźniaczej bo baaardzo szybko macica się rozrasta i tak samo mięśnie nie mają tyle czasu na rozciagniecie i przyzwyczajenie się do takiego tempa, mnie bardzo boki bolą jak się położę na boku i np m dotknie mnie tak jakby na wysokości biodra to jakby mnie ktoś znokautował
Monia szybkiego powrotu do zdrowia :-*
Sylwia dziękuję za komplement, pozostałym też ale to nie ja to moje Bąbelki
Czytałam że ostatnio znów się krwi trochę pojawiło po wymiotach, mi się wydaje ze to nie przez zmniejszenie dawki tylko właśnie wymioty zawinily, często wtedy się pojawia plamienie albo krwawienie tym bardziej jak wymioty są silne może poproś dr P żeby Ci coś na nie przepisała jak mi się nie zdaje to chyba są jakieś czopki ale pewna nie jestemMoniaa, Marta1986, sylwiaśta159, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość