Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia w sumie to jest jakieś wyjście z tym czosnkiem... A taka kanapka to zjadliwa jest?
Edit: Zjadłam, nawet niezła, tylko szczypie w językWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 11:46
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
nick nieaktualny
-
Arlenko ja kiedyś jadłam nie soloną i taka sobie była. A jednak jak się trochę doda soli to taka bardziej zjadliwa ☺ o i zawsze na 1 kromkę chleba daję 1 duży ząbek czosnku. I pamiętaj tylko raz dziennie bo to jednaj naturalny antybiotyk. Z nimi tez trzeba uważać.
arlenka lubi tę wiadomość
-
Roletka gratulacje
Też melduję, że już urodziłam córcię. U mnie ciągle były plamienia i zdecydowali o wcześniejszym rozwiązaniu w styczniu, bo stwierdzili po ktg że już mam rozpoczętą akcję porodową a ja nic nie czułam. Miałam cc, szybko poszło w sumie też szybko wstałam. Jesteśmy w domu i wdrażam się do opieki nad małą. Alinka ważyła 2700 po urodzeniu.Kava, kmb, gaja13, sylwiaśta159, aneczka2015, arlenka, mycha28, Moniaa, Astra, Viki26, pragnaca dzidziusia, agulas, Anatolka, justa1234, Danae, Anko:-), Inska, Lilou1984, mia6, La-mia lubią tę wiadomość
-
basiurka wrote:Roletka gratulacje
Też melduję, że już urodziłam córcię. U mnie ciągle były plamienia i zdecydowali o wcześniejszym rozwiązaniu w styczniu, bo stwierdzili po ktg że już mam rozpoczętą akcję porodową a ja nic nie czułam. Miałam cc, szybko poszło w sumie też szybko wstałam. Jesteśmy w domu i wdrażam się do opieki nad małą. Alinka ważyła 2700 po urodzeniu.
Gratulacje Mamusiu
Jak się czujecie? Wszystko ok? -
Kava super się czujemy, dziś zaliczyliśmy spacer. Mała ma troche problemów z kupką tzn. za twarde ale pewnie to kwestia mleka bo karmię i piersią i mlekiem. Jestem szczęśliwa bo już w domu, a jak wiadomo w domu najlepiej
Viki26, pragnaca dzidziusia, agulas, Kava, Pola7, gaja13, Takanijaka, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
basiurka wrote:Roletka gratulacje
Też melduję, że już urodziłam córcię. U mnie ciągle były plamienia i zdecydowali o wcześniejszym rozwiązaniu w styczniu, bo stwierdzili po ktg że już mam rozpoczętą akcję porodową a ja nic nie czułam. Miałam cc, szybko poszło w sumie też szybko wstałam. Jesteśmy w domu i wdrażam się do opieki nad małą. Alinka ważyła 2700 po urodzeniu. -
Agulas, może i ja dziwna jest ale absolutnie żadnego stresu nie mam. Bardzo się cieszę, że już niedługo zobaczę synka. Ta cała radość chyba mi stres zabija. Nawet nie mam żadnych obaw związanych z cc a to operacja przecież. Ale u mnie to chyba tak już jest, bo przed ślubem tez ani grama stresu nie miałam. Byłam niesamowicie szczęśliwa i nawet przez chwilkę nie czułam zdenerwowania w przeciwieństwie do mego męża
pewnie teraz tez on się denerwuję za nas oboje
zwłaszcza ze na początku on będzie musiał się zająć maluszkiem zanim ją wstanę.
agulas lubi tę wiadomość
-
agulas wrote:U mnie pojawia się stresik za każdym razem jak dziewczyny z kwietniówek piszą, że mają rozwarcie
Kochana Ty się nie stresuj ... u mnie na lutówkach dziewczyny z 1cm rozwqrcia i zgładzoną szyjka śmigają juz po 3 tygodnie. A też się nastawiały na szybkie porody lada dzień. Na to nie ma reguły.
A Ty nastawiasz się na cc czy SN?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 11:31
Anko:-), agulas lubią tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Monia u ciebie lada dzień!
Czad. A Hania za 2dni 2 miesiace!
I powiedzcie mi kiedy to zlecialo?Anko:-) lubi tę wiadomość
-
Basiurka gratulacje! Cudowna poniedziałkowa wiadomość!
Anko, już dwa miesiące - ależ ten czas zasuwa! Normalnie pamiętam jak dopiero co do szpitala jechałaś, jak tu kciuki trzymałyśmy...
Arlenko zdrowiej tam!
Edit: Muszę się Wam pochwalić bo cały weekend z uśmiechem na twarzy chodzę. Kupiłam Małej Matyldzie pierwsze ubranko: lekką kurteczkę, w sam raz na to Irlandzkie latoSłodziak, co? Nie mogłam się oprzeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 13:40
sylwiaśta159, wiecznie, Kava, justa1234, agulas, arlenka, pragnaca dzidziusia, Konwalia, Viki26, Anko:-), mia6 lubią tę wiadomość