X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • Kava Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 05:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    Kava skarbie ja u siebie w pracy mogę brać taka nieoprocentowaną ... malutka kwota bo tyko 3000 na jakieś tam cele mieszkaniowe. A wzięłam se na obiektyw do aparatu hehe ... no ale idąc do sedna. Mój mąż musiał podpisać zgodę.
    W takim razie cieszę sie bo to ogromna szansa dla Eliz :)
    Szkoda tylko że biedna musi walczyć o wszystko :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 10:15

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • Kava Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 05:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty sie Eliz absolutnie nie krępuj, ok?
    Jeśli nie chcesz przyjąć pieniazkow to wspomozemy w inny sposób. Każda z nas wie co jest potrzebne przy noworodku.
    Kosmetyki, ubranka itp są drogie a Wam sie na pewno przydadzą.
    Podaj może Moni Swoje dane tak by nie pisać ich tu na forum a reszta zajmiemy sie My ;)
    Może być tez adres Teojej mamy czy przyjaciółki. Najważniejsze, zeby finalnie przesyłki trafiły do Ciebie.

Ja juz zaczynam pakować :)

agulas, Inska, Lilou1984 lubią tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • Pola7 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to wyladowalam na ocp. Jak nie.urok to sraczka. ..

09.2015 - 1 ICSI :-)
    06.2016 -Mój Cud ❤

2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
    2018 - 3 ICSI
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kava wrote:
    A Ty sie Eliz absolutnie nie krępuj, ok?
    Jeśli nie chcesz przyjąć pieniazkow to wspomozemy w inny sposób. Każda z nas wie co jest potrzebne przy noworodku.
    Kosmetyki, ubranka itp są drogie a Wam sie na pewno przydadzą.
    Podaj może Moni Swoje dane tak by nie pisać ich tu na forum a reszta zajmiemy sie My ;)
    Może być tez adres Teojej mamy czy przyjaciółki. Najważniejsze, zeby finalnie przesyłki trafiły do Ciebie.

Ja juz zaczynam pakować :)

Dokładnie czy ubranka czy pielęgnacja, czy jakaś kaska na coś dla małej. Podaj Moni na priv a ona z nami ogarnie.

Trzymaj się dzielnie!

Kava lubi tę wiadomość

dfe01f0225.png

Wysłany: 12 lutego 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliz wrote:
    Dziękuje wam dziewczyny za pomoc jaką od was mam, jeśli chodzi o kwestie pieniędzy to nie mogę ich przyjąć, po prostu mi głupio.
    Postanowiłam że jutro przejdę się do mopsu i zapytam o ewentualną pomoc, w końcu tyle osób korzysta i czasem aż za bardzo nadużywają tej pomocy więc dlaczego ja mam nie spróbować.
    Zadzwonię jutro też do swojego adwokata który pisał mi pozew i zapytam jak to jest z tym komornikiem, ja słyszałam kiedyś że jak są długi a nie mogą ściągnąć z jednej osoby to sprawdzają zdolności pieniężne współmałżonka. Powiem wam że kamień z serca by mi spadł gdybym wiedziała że to zajęcie jest bezprawne w związku z tym że ja nic o tej pożyczce nie wiedziałam i że była ona wzięta za moimi plecami. Ale cóż dzisiaj się słyszy różne historie z udziałem komorników, miałam styczność i wiem jacy to są ludzie.

Koniecznie przyjmij od nas chociaż prezenty.
    Proszę!
    Pamiętaj ze to nie ty masz się czego wstydzić a twój (niebawem) ex mąż! Ciebie możemy tylko podziwiać za odwage sile i klasę.

justa1234, Viki26, wiecznie, agulas, Kava, Inska, gaja13, Lilou1984 lubią tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak jak piszą dziewczyny. Eliz, jeśli nie chcesz pieniążków to przyjmij prezenty od e-ciotek :). Jakieś ciuszki, pampersy, chusteczki czy coś z kosmetyków zawsze się Wam przydadzą ;)

Anko:-), Kava lubią tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3

Wysłany: 12 lutego 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny!
    Jesteście super. Ciesze się ze każda podlapala pomysl!
    Pomyślcie ze możemy na siebie liczyć w razie potrzeby. Zresztą to co ty dajesz, to do Ciebie wraca. Ja wierzę w karme.

Monika proszę ty od Eliz weź dane i każdej z nas która chętna do pomocy prześlij dobrze?

justa1234, agulas, Kava, Moniaa, Inska lubią tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • Kava Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliz, dziewczyny - Anko dobrze pisze.
    Możemy na siebie liczyć i to jest najważniejsze.
    A Ty Eliz, możesz śmiało chodzić z wysoko podniesioną głową bo jesteś tak dzielna jak ja jestem z Ciebie dumna.
    Powiem Ci, że Twoja córka ma najlepszą mamę na świecie.
    Malutka nie wie jakie ma szczęście <3

Inska lubi tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • basiurka Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram pomysł pomocy :)

Astra gratulacje. :)

Pola napisz co się dzieje.

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale sie wzruszylam! przepraszam ze sie wtracam, ale przywrocilyscie mi wiare w dobroc ludzi!

Eliz bardzo Ci wspolczuje zaistnialej sytuacji i mysle, ze powinnas przyjac pomoc, chociaz te ciuszki, w szczegolnosci ze nie zawinilas niczym w tej sytuacji!

Duzo zdrowia dla Was wszystkich!

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram pomysł pomocy dla Eliz!!!! Eliz podaj nr konta i dane do przelewu. Kazda z nas przeleje ci parę złoty, dla nas to nie wiele, dla ciebie bardzo duzo. Teraz my pomożemy tobie, kiedyś moze ty pomozesz komus innemu. A dobro wraca ze zdzwojona siła! Trzymaj sie dzielnie

Kava, gaja13 lubią tę wiadomość

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliz, odezwij sie tez do mnie. :*

• Pola7 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiurka wrote:
    Popieram pomysł pomocy :)

Astra gratulacje. :)

Pola napisz co się dzieje.

Cala noc wymiotow. Nawadniają mnie. Super. Weekend w szpitalu...

Oczywiście Eliz ja też jestem za.

09.2015 - 1 ICSI :-)
    06.2016 -Mój Cud ❤

2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
    2018 - 3 ICSI
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliz tez sie odezwij do mnie, ja mam kilka nowych rzeczy moge wyslac bez problemu.

• Evelle Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jestem pierwszy raz po tej stronie - fioletowej w koncu doczekalam sie upragnionych dwoch kreseczek :-) energia mnie rozpiera choc to dopiero poczatek wczorajsza beta mnie nakrecila jak wariatke :-) po za tym jestem szalona optymistka! Tak sie zastanawiam kiedy pochwalic sie najblizszym ze oczekujemy dzieciatka? Ja bym najchetniej juz sie pochwalila :-) chociaz do tej pory wszystko bylo w wielkiej konspiracji nikt nie wiedzial o procedurze ivf i nie mam zamiaru nikomu mowic poki co o in vitro! Aby o dzieciatku :-) jak to bylo u was czekalyscie na serduszko czy do konca 1 trymestru? Jak wspomne sobie moja mlodsza szwagierke to w piatm tygodniu juz sie pochwalila i wypieta chodzila he he!

Anko:-), Moniaa, agulas, Lilou1984, Asienka1184, Konwalia, arlenka, aszka, wiecznie, Anuszka, mia6 lubią tę wiadomość

atdc9vvjtiub4xrf.png
  • aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle wrote:
    Hej dziewczyny jestem pierwszy raz po tej stronie - fioletowej w koncu doczekalam sie upragnionych dwoch kreseczek :-) energia mnie rozpiera choc to dopiero poczatek wczorajsza beta mnie nakrecila jak wariatke :-) po za tym jestem szalona optymistka! Tak sie zastanawiam kiedy pochwalic sie najblizszym ze oczekujemy dzieciatka? Ja bym najchetniej juz sie pochwalila :-) chociaz do tej pory wszystko bylo w wielkiej konspiracji nikt nie wiedzial o procedurze ivf i nie mam zamiaru nikomu mowic poki co o in vitro! Aby o dzieciatku :-) jak to bylo u was czekalyscie na serduszko czy do konca 1 trymestru? Jak wspomne sobie moja mlodsza szwagierke to w piatm tygodniu juz sie pochwalila i wypieta chodzila he he!

Ja sie pochwaliłam od razu. Nie wytrzymalam:)

Evelle lubi tę wiadomość

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • Evelle Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 wrote:
    Ja sie pochwaliłam od razu. Nie wytrzymalam:)
    Tez mnie korci tyle lat juz sie naczekalam :-D

atdc9vvjtiub4xrf.png
  • Kava Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle, ja w pierwszej ciąży poczekałam na serduszko. W drugiej czekałam do 9 tc.
    Obie ciąże skończyły się niestety poronieniem :(
    W ostatniej czekałam do II trymestru nauczona doświadczeniem.
    ale tak szczerze to się wcale nie dziwię, że chciałabyś pochwalić się od razu :)

Evelle lubi tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017

Wysłany: 12 lutego 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się ogółu społeczeństwu pochwalilam dopiero gdy każdy widział brzuch:-)
    Od razu i o ivf wiedzieli tylko rodzice i teście plus 2 czy 3 pary bliskich nam małżeństw.

Evelle lubi tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi rodzice wiedzieli od razu (po 2 becie). Tesciowie i siostra meza jak zaczął się 2 trymestr (mąż chciał mieć spokój jak najdłużej) a znajomi najbliżsi jak przyszli na urodziny męża - mój 19tc, więc było widać brzuszek. Innym nie widzimy potrzeby specjalnie tego komunikowac - zobaczą mnie z brzuszkiem to się dowiedzą. Cenimy sobie spokój, oszczędzamy w ten sposób "dobrych" rad ;-)

Evelle, aszka, Madzia82 lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
‹‹ 436 437 438 439 440 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ