Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Eliz, tak z coekawosci. Ty płacisz cały czas kredyt za mieszkanie? Mam nadzieje ze nie.
Przy podziale majątku i tak nikt Ci tych pieniazkow nie zwróci więc szkoda kasy teraz na to. Oboje odpowuadacie za spłaty w tym samym stopniu. On nie płaci i Ty nie płac. Nawet jeśli bank uruchomi komornika to ma on prawo zając tylko cześć wynagrodzenia bo z czegoś żyć musisz. -
Evelle wrote:Hej dziewczyny jestem pierwszy raz po tej stronie - fioletowej w koncu doczekalam sie upragnionych dwoch kreseczek
energia mnie rozpiera choc to dopiero poczatek wczorajsza beta mnie nakrecila jak wariatke
po za tym jestem szalona optymistka! Tak sie zastanawiam kiedy pochwalic sie najblizszym ze oczekujemy dzieciatka? Ja bym najchetniej juz sie pochwalila
chociaz do tej pory wszystko bylo w wielkiej konspiracji nikt nie wiedzial o procedurze ivf i nie mam zamiaru nikomu mowic poki co o in vitro! Aby o dzieciatku
jak to bylo u was czekalyscie na serduszko czy do konca 1 trymestru? Jak wspomne sobie moja mlodsza szwagierke to w piatm tygodniu juz sie pochwalila i wypieta chodzila he he!
Pola7, dużo zdrówka życzę. Jak dziś się czujesz?
Mycha, ale masz piękny brzuszekEvelle lubi tę wiadomość
-
Eliz, czyli jednak bezprawnie komornik zajął te pieniądze!! Porażka. Ale dobrze, że będziecie działać dalej w tym kierunku. A pieniądze niech oddają! Nawet jak to potrwa trochę to później przeznaczysz te pieniążki na Wasze utrzymanie lub na wyprawkę dla córeczki. A mąż to powinien się wstydzić, bo co jak co, ale to też jego dziecko i ma obowiązek płacić alimenty. A teściówka to jakieś wredne babsko, że takie rzeczy robi innej kobiecie. Dobrze, że chociaż Twoi rodzice się ogarnęli i zrozumieli Twoją sytuację. Musi być dobrze :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 09:08
-
Dziś trochę lepiej. Pozwolili mi jesc i zjadłam przepyszna bułkę z masłem! Pychotka! Bardzo boli mnie głowa, chyba to jednak jakiś wirus wstrętny. Mąż w domu w łóżku leży chory. Także chyba mam winowajce. .
pragnaca dzidziusia, Marta1986, agulas, Viki26, aszka lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
nick nieaktualny
-
Eliz z tymi alimentami to nie jest tak ze może się wykręcić. Jak nie będzie płacić to przejmie to fundusz alimentacyjny a jemu będzie rósł dług. Więc głową do góry, Ty będziesz zabezpieczona
Mnie dawno na IP ni było.... dzisiaj wyladowalam na pogotowiu z ostrym bólem brzucha po lewej stronie. Zlękłam się, bo mimo iż czułam że to jelito jakoś zaczęło promieniować na cały brzuch. Ale jesteśmy już w domku cali i zdrowipragnaca dzidziusia, agulas, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTakanijaka wrote:Eliz z tymi alimentami to nie jest tak ze może się wykręcić. Jak nie będzie płacić to przejmie to fundusz alimentacyjny a jemu będzie rósł dług. Więc głową do góry, Ty będziesz zabezpieczona
Mnie dawno na IP ni było.... dzisiaj wyladowalam na pogotowiu z ostrym bólem brzucha po lewej stronie. Zlękłam się, bo mimo iż czułam że to jelito jakoś zaczęło promieniować na cały brzuch. Ale jesteśmy już w domku cali i zdrowi
Takanijaka I Pola zdrowka
Ja tez jestem za tym zeby sprawdzic jak cos boli I nie przejmuje sie, ze na doraznej jestem juz znana lekarzom I pielegniarkomTakanijaka, agulas, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy z mezem poznalismy sie w sylwestra I w nasze pierwsze walentynki dostalam od niego kartke z napisem : Bardzo cie lubie
W kolejne juz byly wyznania milosci. Wlacznie z dzisiejsza mam juz 13 takich kartek I mam do kazdej sentyment
Dzisiejsza zrobila na mnie najwiejsze wrazenie cytuje: " Kochana zono I dzieci kocham Was najbardziej na swiecie - maz I Tata " . Narysowal nawet 4 serduszkaJak tu go nie kochac
Babelki jeszcze w lonie a juz dostaly swoja pierwsza walentynkeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 13:22
Takanijaka, Moniaa, renieczka, Anko:-), gaja13, justa1234, Viki26, Kava, aszka, aszka, wiecznie, Konwalia, agulas, Biała, Lilou1984, Anuszka, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się walentynkowo i ja
Wywołana przez Pragnącą postanowiłam napisać kilka słów. Ale choć się nie odzywam, to zaglądam na forum regularnie, podczytuję, kibicuję.
Gratuluję wszystkich nowych i starszych ciążWiem jak wszystkie są wyczekane i upragnione
Jeszcze bardziej gratuluję mamusiom, które już cieszą się swoimi pociechami po tej stronie brzuszka :* Dużo zdrówka dla maluszków
U nas ciąża przebiega w sumie bez większych problemów i oby tak do końcaPierwszy trymestr - nudności, senność i brak chęci na cokolwiek, ale maluch rósł sobie zdrowo, genetyczne wyszły dobre, a to przecież najważniejsze, reszta do przeżycia. Drugi trymestr jest super, lepiej się czuję, od jakiegoś czasu czuję już ruchy maleństwa to jestem spokojniejsza. Dziecko rośnie i rozwija się prawidłowo, coraz bliżej połówkowe, których się nie mogę doczekać, bo mam nadzieję, dowiemy się na kogo czekamy
Tak więc wszystko ok. To chyba tyle.
Postaram się zaglądać i udzielać od czasu do czasu, ale póki co jeszcze pracuję więc z tym czasem często kiepsko.
Pozdrawiam was wszystkie i życzę wszystkiego dobrego
pragnaca dzidziusia, justa1234, Kava, Viki26, aszka, wiecznie, agulas, Biała, Lilou1984, mia6 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem załamana. Mam podwyższone Crp i włączyli mi ampiciline. Jutro napewno nie wyjdę. . Leze w ttm szpitalu i wyje. Tak strasznie sie martwie..09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI