X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliza dawaj te dane bo u mnie stoi cała paka pampersów co prawda dwójek ale też Ci się przecież przydadzą ;-) ;-)

Kava, aszka, Lilou1984 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takich facetow t5.gif

pragnaca dzidziusia, Kava, Konwalia, justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość

• Kava Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliz, tak z coekawosci. Ty płacisz cały czas kredyt za mieszkanie? Mam nadzieje ze nie.
    Przy podziale majątku i tak nikt Ci tych pieniazkow nie zwróci więc szkoda kasy teraz na to. Oboje odpowuadacie za spłaty w tym samym stopniu. On nie płaci i Ty nie płac. Nawet jeśli bank uruchomi komornika to ma on prawo zając tylko cześć wynagrodzenia bo z czegoś żyć musisz.

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle wrote:
    Hej dziewczyny jestem pierwszy raz po tej stronie - fioletowej w koncu doczekalam sie upragnionych dwoch kreseczek :-) energia mnie rozpiera choc to dopiero poczatek wczorajsza beta mnie nakrecila jak wariatke :-) po za tym jestem szalona optymistka! Tak sie zastanawiam kiedy pochwalic sie najblizszym ze oczekujemy dzieciatka? Ja bym najchetniej juz sie pochwalila :-) chociaz do tej pory wszystko bylo w wielkiej konspiracji nikt nie wiedzial o procedurze ivf i nie mam zamiaru nikomu mowic poki co o in vitro! Aby o dzieciatku :-) jak to bylo u was czekalyscie na serduszko czy do konca 1 trymestru? Jak wspomne sobie moja mlodsza szwagierke to w piatm tygodniu juz sie pochwalila i wypieta chodzila he he!
    My powiedzieliśmy dość późno (nawet rodzicom), bo w 13 tygodniu ciąży (chwilę przed zaczęciem II trymestru). Woleliśmy poczekać.

Pola7, dużo zdrówka życzę. Jak dziś się czujesz?

Mycha, ale masz piękny brzuszek :D

Evelle lubi tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliz, czyli jednak bezprawnie komornik zajął te pieniądze!! Porażka. Ale dobrze, że będziecie działać dalej w tym kierunku. A pieniądze niech oddają! Nawet jak to potrwa trochę to później przeznaczysz te pieniążki na Wasze utrzymanie lub na wyprawkę dla córeczki. A mąż to powinien się wstydzić, bo co jak co, ale to też jego dziecko i ma obowiązek płacić alimenty. A teściówka to jakieś wredne babsko, że takie rzeczy robi innej kobiecie. Dobrze, że chociaż Twoi rodzice się ogarnęli i zrozumieli Twoją sytuację. Musi być dobrze :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 09:08

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • Pola7 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś trochę lepiej. Pozwolili mi jesc i zjadłam przepyszna bułkę z masłem! Pychotka! Bardzo boli mnie głowa, chyba to jednak jakiś wirus wstrętny. Mąż w domu w łóżku leży chory. Także chyba mam winowajce. .

pragnaca dzidziusia, Marta1986, agulas, Viki26, aszka lubią tę wiadomość

09.2015 - 1 ICSI :-)
    06.2016 -Mój Cud ❤

2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
    2018 - 3 ICSI
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola zdrowia :)

Pola7 lubi tę wiadomość

• Takanijaka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliz z tymi alimentami to nie jest tak ze może się wykręcić. Jak nie będzie płacić to przejmie to fundusz alimentacyjny a jemu będzie rósł dług. Więc głową do góry, Ty będziesz zabezpieczona :)

Mnie dawno na IP ni było.... dzisiaj wyladowalam na pogotowiu z ostrym bólem brzucha po lewej stronie. Zlękłam się, bo mimo iż czułam że to jelito jakoś zaczęło promieniować na cały brzuch. Ale jesteśmy już w domku cali i zdrowi :)

pragnaca dzidziusia, agulas, Viki26 lubią tę wiadomość

f2w3kw7ipvto76dt.png

Podwójna mama :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takanijaka wrote:
    Eliz z tymi alimentami to nie jest tak ze może się wykręcić. Jak nie będzie płacić to przejmie to fundusz alimentacyjny a jemu będzie rósł dług. Więc głową do góry, Ty będziesz zabezpieczona :)

Mnie dawno na IP ni było.... dzisiaj wyladowalam na pogotowiu z ostrym bólem brzucha po lewej stronie. Zlękłam się, bo mimo iż czułam że to jelito jakoś zaczęło promieniować na cały brzuch. Ale jesteśmy już w domku cali i zdrowi :)

Takanijaka I Pola zdrowka <3

Ja tez jestem za tym zeby sprawdzic jak cos boli I nie przejmuje sie, ze na doraznej jestem juz znana lekarzom I pielegniarkom :)

Takanijaka, agulas, aszka lubią tę wiadomość

• Biała Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2016, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowia Dziewczyny, trzymajcie się!

Wszystkiego najlepszego, cudownych Walentynek <3

A tak na marginesie, wiecie może co u Dużej i Fistaszka???

Viki26, pragnaca dzidziusia, aszka, Takanijaka, justa1234 lubią tę wiadomość

• Viki26 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 01:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki Udanych Walentynek <3

Tez jestem ciekawa co u Dużej i Fistaszka!

pragnaca dzidziusia, aszka, justa1234, Biała lubią tę wiadomość

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 01:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzajemnie :)

Viki26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 01:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze, ze nie tylko ja cierpie na bezsennosc :)
    Roletka tez sie odezwij.....

aszka, Viki26, Biała lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 01:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mała skończyła jeść :) i mi się spać odechcialo.

pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość

• agulas Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Walentynki <3 <3 dla Was, dzieci w brzuszkach i poza brzuszkami :D

justa1234, Moniaa, pragnaca dzidziusia, aszka, Biała, Lilou1984 lubią tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 z okazji Walentynek :-* :-*

Moniaa, pragnaca dzidziusia, agulas, aszka, Biała, Lilou1984 lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za bardzo nie obchodzę walentynek... ale tym co świętują życzę dużo miłości <3 <3 <3 <3

aszka, pragnaca dzidziusia, justa1234, agulas, Biała lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z mezem poznalismy sie w sylwestra I w nasze pierwsze walentynki dostalam od niego kartke z napisem : Bardzo cie lubie :) W kolejne juz byly wyznania milosci. Wlacznie z dzisiejsza mam juz 13 takich kartek I mam do kazdej sentyment :)
    Dzisiejsza zrobila na mnie najwiejsze wrazenie cytuje: " Kochana zono I dzieci kocham Was najbardziej na swiecie - maz I Tata " . Narysowal nawet 4 serduszka :) Jak tu go nie kochac :)
    Babelki jeszcze w lonie a juz dostaly swoja pierwsza walentynke <3 <3 <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 13:22

Takanijaka, Moniaa, renieczka, Anko:-), gaja13, justa1234, Viki26, Kava, aszka, aszka, wiecznie, Konwalia, agulas, Biała, Lilou1984, Anuszka, mia6 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się walentynkowo i ja :)
    Wywołana przez Pragnącą postanowiłam napisać kilka słów. Ale choć się nie odzywam, to zaglądam na forum regularnie, podczytuję, kibicuję.
    Gratuluję wszystkich nowych i starszych ciąż :) Wiem jak wszystkie są wyczekane i upragnione :)
    Jeszcze bardziej gratuluję mamusiom, które już cieszą się swoimi pociechami po tej stronie brzuszka :* Dużo zdrówka dla maluszków <3
    U nas ciąża przebiega w sumie bez większych problemów i oby tak do końca :) Pierwszy trymestr - nudności, senność i brak chęci na cokolwiek, ale maluch rósł sobie zdrowo, genetyczne wyszły dobre, a to przecież najważniejsze, reszta do przeżycia. Drugi trymestr jest super, lepiej się czuję, od jakiegoś czasu czuję już ruchy maleństwa to jestem spokojniejsza. Dziecko rośnie i rozwija się prawidłowo, coraz bliżej połówkowe, których się nie mogę doczekać, bo mam nadzieję, dowiemy się na kogo czekamy :) Tak więc wszystko ok. To chyba tyle.
    Postaram się zaglądać i udzielać od czasu do czasu, ale póki co jeszcze pracuję więc z tym czasem często kiepsko.
    Pozdrawiam was wszystkie i życzę wszystkiego dobrego :)

pragnaca dzidziusia, justa1234, Kava, Viki26, aszka, wiecznie, agulas, Biała, Lilou1984, mia6 lubią tę wiadomość

• Pola7 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem załamana. Mam podwyższone Crp i włączyli mi ampiciline. Jutro napewno nie wyjdę. . Leze w ttm szpitalu i wyje. Tak strasznie sie martwie..

09.2015 - 1 ICSI :-)
    06.2016 -Mój Cud ❤

2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
    2018 - 3 ICSI
‹‹ 438 439 440 441 442 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ