Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha. Jakiś czas temu mąż powiedział, że zamówił coś z ubranka dla Małej. To było w sumie zaraz po tym, jak się dowiedzieliśy, że będzie dziewuszka.
Dziś przyszła paczka a w niej:
Jak się domyślacie, tatuś pasjonat tatuaży
Edit: A w ogóle to dziś się zorientowałam, że rozpoczełyśmy 5 miesiąć, yay! Ależ ten czas leci, za szybko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:20
pragnaca dzidziusia, Moniaa, Lilou1984, Takanijaka, Kava, wiecznie, aszka, agulas, justa1234, Viki26, mia6, Biała lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzytam I nie wierze normalnie, ludzie to maja jednak " zryte banie". Przepraszam, za wyrazenie ale inaczej nie da sie tego skomentowac. U Feski tez jakas afeta, ze niby bujdy na resorach pisze w pamietniku. U Zelmy jest afera w komentarzach, wlacznie z osobami co znaja Feske osobiscie. Szczegolow nie znam, powiedziala mi dzisiaj rano dobra znajoma, ktora sledzila jej pamietnik, ja tego nie robilam, to sie nie wypowiadam.
Mychaa trzymamy kciuki kochana za Was
Takanijaka ja planuje wytrzymac do 18 kwietnia minimum a ty?aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny czy u którejś z was beta rosła ciut wolniej a potam było wszystko ok ?
Moja beta 7dpt 116
9dpt 222 czyli przyrost 81%, podwojenie po 2 dniach i 7 godzinach.
Bardzo się boję i denerwuję... jutro idę na kolejną betę...
I jeszcze jedno pytanie... oriętujecie się może czy badania zrobione w różnych labolatoriach mogą się różnić? -
nick nieaktualnyAnuszka wrote:Dziewczyny powiedzcie mi proszę czy mogę brać magnez np neomag (taki posiadam) czy muszę kupić jakiś specjalny dla ciężarnych ?
Ja biore magne B6 Chyba tu chodzi tylko o to, zeby sie dobrze wchlanial, jesli neomag na Ciebie dziala, to mozesz go przyjmowacWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:50
Anuszka, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyvella wrote:Witajcie dziewczyny czy u którejś z was beta rosła ciut wolniej a potam było wszystko ok ?
Moja beta 7dpt 116
I jeszcze jedno pytanie... oriętujecie się może czy badania zrobione w różnych labolatoriach mogą się różnić?
Beta powinna byc robiona w tym samym laboratorium, jesli byla robiona w innym stad te roznice w wartosciach moga byc. -
vella wrote:Witajcie dziewczyny czy u którejś z was beta rosła ciut wolniej a potam było wszystko ok ?
Moja beta 7dpt 116
I jeszcze jedno pytanie... oriętujecie się może czy badania zrobione w różnych labolatoriach mogą się różnić?
A nie równo rosła z tego co pamiętam to dla naszej Anko ... a teraz cieszy się śliczną dziewuszką -
Anuszka wrote:Vella przyrost jest w normie więc bez nerwów. Jak będziesz szła robić powtore idź do labo z 9 dpt łatwiej będzie obliczyć czy dobrze przyrasta
-
nick nieaktualnyKava wrote:Nocna afera na grudniówkach.
Pamiętacie Dżejzi, która udawała, ze jest w ciąży bliźniaczej i ukradła zdjęcie usg MałejMi83?
Tak wiec założycielka wątku grudniówek - Flakonik zrobiła to samo (jeśli to nie ta sama osoba) i całą "ciążę" oraz "po porodzie" kradła zdjęcia jakiejś dziewczyny z Holandii chyba wstawiała jako swoje.
Ktoś przypadkiem trafił na te fotki na instagramie i się delikatnie zdziwił.
Ku przestrodze tu jest link do tego profilu:
https://www.instagram.com/robydijk/
Na grudniówkach możecie sobie popatrzeć na fotki Flakonik i porównać. SZOK!!!Ona ma chorobe psychiczna, moze na jednym nicku jest ta "staraczka" co sie w ciaze nie udaje zajsc tyle lat a na drugim tworzy fikcyjne osoby zaciazone.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:57
-
Czesc, jestem po drugiej procedurze 18d po transferze beta 7876
Miło mi zagościć u Wasaneczka2015, Inska, Anuszka, aszka, agulas, sylwiaśta159, Moniaa, justa1234, arlenka, Takanijaka, Anatolka, Anko:-), Viki26, Konwalia, wiecznie, mia6, Madzia82 lubią tę wiadomość
-
ICD-9: L46 to jest kod badania nie metoda wykonania badania. U mnie napisane jest np że wykonano metodą elektrochemiluminescencji na aparacie Cobas. A wystarczy że laboratorium będzie miało trochę inne odczynniki i mogą wyjść przeboje z przyrostami. Trzymam kciuki i wierzę że będzie wszystko ok
Daj znać jutro jaki wynik!
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
adrenalina witamy, witamy...ogromne gratulacje! To teraz zapnij pasy, bo ani się obejrzysz a będzie połowa ciąży
vella, jest bardzo ładny pzryrost, więc nie ma się czym martwić. Ja pierwsze dwie bety robiłam w tym samym labie, trzecią w innym i wszystko jak widać jest okU Ciebie też będzie!
Pytanie drogie Panie, czy któraś miała nadpłytkowość? Bo mnie dziś pokazano wyniki badań krwi i mam za dużo płytek. Pobrali mi krew raz jeszcze ale jestem ciekawa czy może któraś z Was spotkała się z czymś podobnym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:13
adrenalina lubi tę wiadomość