Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
adrenalina wrote:Juz nie mogę sie doczekać
Coś w tym jestMi się wydaje że niedawno sikałam na test a tutaj zanim się obejrzę przywita mnie drugi trymestr
Szok najlepsze jest to że dalej to do mnie nie dociera
agulas, Inska, pragnaca dzidziusia, adrenalina, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Anuszka wrote:Coś w tym jest
Mi się wydaje że niedawno sikałam na test a tutaj zanim się obejrzę przywita mnie drugi trymestr
Szok najlepsze jest to że dalej to do mnie nie dociera
Ha! Pamiętam, jak witałyśmy Drużynę A na fioletowej stronie. To już drugi trymestr?! Ale czas zasuwa! Cudownie! Gratulacje Anuszka!pragnaca dzidziusia, Anuszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdrenalina witamy
Ja niedlugo zaczynam 3 trymestrnie moge sie doczekac
moja ciaza jest akurat ciezka I b.problemowa ,wiec chcialabym zeby czas lecial jeszcze szybciej...
Najbardziej jednak fascynuja mnie ruchy dzieci, to jest uczycie ktore nie jestem w stanie opisac, uwielbiam jak Tam sobie baraszkuja I brzuszek falujetego napewno bedzie mi brakowalo.
adrenalina, Inska, agulas, Viki26, sylwiaśta159, Biała, mia6, Lilou1984, Madzia82 lubią tę wiadomość
-
Kurcze ogladalyscie dziś może rozmowy w toku?
tam były piecioraczki
normalnie byłam w szoku jak je zobaczyłam
a ci najlepsze njapierw miały być bliźniaki później,trojaczki a dopiero,kolejne usg czworaczki a przy porodzid okazało się że piecioraczki i na dodatek pięć dziewczynek hihihihij
ojciec się wypowiadał że chce jeszcze syna
hahah gorzej jak znowu trafią siw piecioraczki
agulas, pragnaca dzidziusia, Viki26, sylwiaśta159, mia6 lubią tę wiadomość
-
Kava wrote:Nocna afera na grudniówkach.
Pamiętacie Dżejzi, która udawała, ze jest w ciąży bliźniaczej i ukradła zdjęcie usg MałejMi83?
Tak wiec założycielka wątku grudniówek - Flakonik zrobiła to samo (jeśli to nie ta sama osoba) i całą "ciążę" oraz "po porodzie" kradła zdjęcia jakiejś dziewczyny z Holandii chyba wstawiała jako swoje.
Ktoś przypadkiem trafił na te fotki na instagramie i się delikatnie zdziwił.
Ku przestrodze tu jest link do tego profilu:
https://www.instagram.com/robydijk/
Na grudniówkach możecie sobie popatrzeć na fotki Flakonik i porównać. SZOK!!!
Link mi nie działa.
O kurwa a ja z nią na priv parę razy rozmawialam!!! Szok!!!
I polewalysmy razem z innego forum! -
Inska wrote:Ha! Pamiętam, jak witałyśmy Drużynę A na fioletowej stronie. To już drugi trymestr?! Ale czas zasuwa! Cudownie! Gratulacje Anuszka!
I pamiętam jak Ty testowałas A to już prawie połówkapragnaca dzidziusia, Inska, agulas lubią tę wiadomość
-
vella wrote:Witajcie dziewczyny czy u którejś z was beta rosła ciut wolniej a potam było wszystko ok ?
Moja beta 7dpt 116
9dpt 222 czyli przyrost 81%, podwojenie po 2 dniach i 7 godzinach.
Bardzo się boję i denerwuję... jutro idę na kolejną betę...
I jeszcze jedno pytanie... oriętujecie się może czy badania zrobione w różnych labolatoriach mogą się różnić?
Spokojnie i wykonaj badanie jeszcze z 2 dwa razy co dwa dni.
Dziś mam zdrowa piękna córkę.
pragnaca dzidziusia, agulas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:Kurcze ogladalyscie dziś może rozmowy w toku?
tam były piecioraczki
normalnie byłam w szoku jak je zobaczyłam
a ci najlepsze njapierw miały być bliźniaki później,trojaczki a dopiero,kolejne usg czworaczki a przy porodzid okazało się że piecioraczki i na dodatek pięć dziewczynek hihihihij
ojciec się wypowiadał że chce jeszcze syna
hahah gorzej jak znowu trafią siw piecioraczki
Ja ogladalam
Ciezko ma moj mozg to ogarnac
A te dziewczynki takie slodkie bylyjusta1234 lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:dla mnie to w ogole jest jedna laska co kupe czasu siedzi na forum i nie moze zajsc. Ale nie bede pisac ktora to, bo to tylko moje podejrzenie a stad mi sie nasunelo ze przy daaawnej historii dzejzi to pisala do niej na forum ze sie spotykały itd, wiec skoro laska cała historie zmysliła to jak sie mogły spotykac?
Ona ma chorobe psychiczna, moze na jednym nicku jest ta "staraczka" co sie w ciaze nie udaje zajsc tyle lat a na drugim tworzy fikcyjne osoby zaciazone.
Myślisz o dziewczynie na literę M?
Czy się mylę?
-
nick nieaktualny
-
Moniaa wrote:Ja spokojnie jeszcze siedzę... przede mną w kolejce jest jeszcze Viki ☺
do TP zostało mi 5 dni!
w tym tygodniu jeszcze ostatnia wizyta u mojego ginekologa i mam nadzieję że będę się rozpakowywać jak nie w weekend, to do 28, a przynajmniej oby nie 29 ;P
Monia jak u ciebie jest ze snem? Ja już miejsca znaleźć sobie nie mogę, mimo że całe łóżko od 4 nocy jest dla mnie, bo mojego przetransportowałam do salonu;psylwiaśta159, Anko:-), agulas, pragnaca dzidziusia, Kava, Lilou1984 lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Hej dziewczyny!
Jestem tutaj nowa, z moim M. staramy się o dziecko od ponad roku. Mój M. ma słabe nasienie, ja brak jednego jajnika, AMH- 1,62 brak owulacji; jesteśmy po jednej nie udaj inseminacji. Pod koniec stycznia zdecydowaliśmy na in vitro w Klinice Gyncentrum. Dziś ma 1dc, od jutra tzn. 2dc mam zacząć się stymulować Gonalem F. 75ml i Menopurem 75ml i w sobotę 6dc mam jechać na kontrolne USG. Napiszcie mi dziewczyny jak u Was wyglądała cała procedura in vitro? za którym razem Wam się udało? My z moim M. jesteśmy w Programie 2+1 w Gyncentrum. Czekam na nasze opinie. Pozdrawiam. -
jowita198600 wrote:Hej dziewczyny!
Jestem tutaj nowa, z moim M. staramy się o dziecko od ponad roku. Mój M. ma słabe nasienie, ja brak jednego jajnika, AMH- 1,62 brak owulacji; jesteśmy po jednej nie udaj inseminacji. Pod koniec stycznia zdecydowaliśmy na in vitro w Klinice Gyncentrum. Dziś ma 1dc, od jutra tzn. 2dc mam zacząć się stymulować Gonalem F. 75ml i Menopurem 75ml i w sobotę 6dc mam jechać na kontrolne USG. Napiszcie mi dziewczyny jak u Was wyglądała cała procedura in vitro? za którym razem Wam się udało? My z moim M. jesteśmy w Programie 2+1 w Gyncentrum. Czekam na nasze opinie. Pozdrawiam.
Trafiłaś prawie dobrzeale więcej w temacie znajdziesz po różowej stronie tutaj:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/gyncentrum-katowice-in-vitro,9519.html
Lub
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/ivf,60,2948.html
Skopiuj tam swój post i na pewno dziewczyny pomogąMoniaa, agulas, Inska lubią tę wiadomość
-
Jowita ... zapraszam na forum na różową stronę ...
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/ivf,60,1.html
Tam teraz dziewczyny na bieżąco opisują jak wyglądają procedury u nich. Są ogromną mennica wiedzy!!!agulas, Inska lubią tę wiadomość
-
Viki26 wrote:Monia jak u ciebie jest ze snem? Ja już miejsca znaleźć sobie nie mogę, mimo że całe łóżko od 4 nocy jest dla mnie, bo mojego przetransportowałam do salonu;p
A dziś cały dzień brzucho twardy jak kamień... aż dziwne bo nigdy tak nie było. Mała oczywiście trzyma pięty w żołądku a mnie zalewa MOC KWASU ŻOŁĄDKOWEGO
Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny