X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • Biała Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha ogromne gratulacje!!! Wiem, że jest Ci ciężko, ale pamiętaj dasz radę! Czasem wydaje się, że braknie sił, ale to nieprawda! Dla mnie i tak najtrudniejszy był zastój pokarmu w obu piersiach...a teraz zwyczjnie brak snu :/ Trzymam za Was kciuki &&

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:02

pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość

• Kava Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha - wielkie gratulacje!!!
    Dużo siły, zdrowia i cierpliwości. Na pewno dacie radę :*

Sylwia, nie ma sprawy :)

Biała, a co u Was? Jsk sobie radzicie z 2 szkrabami?
    Cudownie sie dzieci zmieniają, prawda? Są coraz bardziej kontaktowe :)

Właśnie, Eliz odzywaj sie do Moni bo moja paczuszka do Ciebie tez czeka ;)

pragnaca dzidziusia, _cherryLady, Inska lubią tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od Eliz zero wieści ... ni widu ni słychu.
    Myślę że może po prostu chce pozostać anonimowa. A jak coś napisze to dam znać od razu.

pragnaca dzidziusia, Kava, Inska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychaa gratulacje :) dzielna Mama wytrwala tak daleko :) Dasz rade, cc to operacja, musi minac pare dob zeby bylo lzej ....

Sylwia ale tajemniczy nick :)

Powiem Wam, ze podobnie jak Takanijaka probowalam przebrnac przez grudniowki I zobaczyc co Tam flakonik powyrabiala I wychodzi na to, ze Flakonik, Kourtney, Dzejzi I Blair to ta sama osoba .... Z ta ostatnia pisalam na forum o ciazy blizniaczej....
    Zeby nikt mi zdj nie podkradl, zmienilam profilowe :)

Milego dnia dziewczynki :)

Moniaa, Kava, _cherryLady, Takanijaka lubią tę wiadomość

• mia6 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)
    Tak mnie długo nie było, że muszę Was teraz mocno nadrabiać ;)
    Widzę, że jakaś afera znowu z podszywaniem się? Ehh...dlatego mam i będę miała opory przed wrzucaniem zdjęć i mam nadzieję, że nie będziecie miały mi tego za złe.

Mycha - serdeczne gratulacje!! :) Odpoczywaj i dochodź do siebie :) Dużo sił i zdrówka dla Was :)

pragnaca dzidziusia, aszka lubią tę wiadomość

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• jowita198600 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:
    Witajcie dziewczynki :-)

15 lutego w wyniku cc o godz 10.15 i 10.17 przyszli na swiat Wojtus 2540 gram i Szymus 2380 gram.
    Ja ciezko ale dochodze do sibie

Mycha28 a powiedz mi proszę za którym razem Ci się udało? czym się stymulowałaś? sama zadecydowałaś o 2 zarodkach czy po prostu Ci się udało?

5nowhwv.png
    Kubuś przyszedł na świat 04.06.2018 o godzinie 9:00 ♥
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pragnąca padłam na twarz ze śmiechu patrząc na Twojego nowego awatara hahaahah

pragnaca dzidziusia, Viki26, agulas lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychaa gratki :-D :-D

• gaja13 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha gratulacje
    Indgie miło mi to słyszeć bo juz dawno się zastanawiałam co u ciebie ale nie mogłam znaleźć żadnych informacji moja mała jest tylko tydzień młodsza:)

02 06 2015 :-( 26 06 2015 :-(
    21 07 2015 :-( 14 09 2015 :)<3 :) <3 :) <3 :) <3

• agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:
    Witajcie dziewczynki :-)

15 lutego w wyniku cc o godz 10.15 i 10.17 przyszli na swiat Wojtus 2540 gram i Szymus 2380 gram.
    Ja ciezko ale dochodze do sibie
    mycha gratuluję ;)

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha gratulacje :)

Mi sie wydaje ze raczej w takich tematach jak nasze IUI in vitro to raczej siedza "normalne" osoby bo jednak zeby tyle lat sie starac i przejsc to co my przechodzimy to jednak mimo wszystko trzeba miec psychike w porzadku, chociaz oczywiscie mozna miec depresje itd. ale i ogląd rzeczywisty. Dla mnie ta dzejzi, balir i flakonik itd to po prostu chora nieszczesliwa kobieta. Jest taka jednostka choroba jak ciaza rzekoma i sadze ze ona naprawde w to wierzy ze jest w ciazy moze i ma jakas schizofrenie i dlatego tyle profili.

Anko nie na inna litere, ale moze i tez ma kilka kont innych i pisze jako te znajome.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 13:34

agulas, _cherryLady, pragnaca dzidziusia, Sanna, Biała, Viki26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mia6 wrote:
    Cześć Dziewczyny :)
    Tak mnie długo nie było, że muszę Was teraz mocno nadrabiać ;)
    Widzę, że jakaś afera znowu z podszywaniem się? Ehh...dlatego mam i będę miała opory przed wrzucaniem zdjęć i mam nadzieję, że nie będziecie miały mi tego za złe.

Mycha - serdeczne gratulacje!! :) Odpoczywaj i dochodź do siebie :) Dużo sił i zdrówka dla Was :)
    pewnie ze nie, ja tez nie daje bo pozniej taka wariatka moze sciagnac :/

pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny za 8 dni mam pierwsze usg. Tak strasznie sie boje. Myślicie ze bedzie widać juz serduszko ?
    Czy mamy słabsze ciaze ? Badz bardziej narażone na stratę niz dziewczyny z ciąż naturalnych. Tak bardzo sie cieszę ze mam ochotę skakać z zazdrości, czasami nie mogę uwierzyć ze to sie dzieje naprawdę, a z drugiej strony strasznie boje sie rozczarowania ze cos bedzie nie tak jak powinno.
    Do tego nie mam zadnych objawów. Oprócz tego ze dopada mnie paniczny głód co 3 albo co 2 godziny w nocy tez sie budzę jeść. Poza tym nic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:06

Sanna, agulas lubią tę wiadomość

• vella Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja beta z dziś 362 :'( przyrost tylko 63% co robić??? Da się w ogóle coś zrobić???

3Ecdp1.png
  • Anuszka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adrenalina ja serduszko zobaczyłam w 5t6d przy becie 23tyś u mnie szybciutko się pokazało miałam szczęście :) a który to będzie dzień u Ciebie ?

Vella trzeba czekać najważniejsze że przyrasta!!! Miałaś dwa zarodki może jeden obumarł a drugi walczy! Trzymam kciuki!

Mnie męczą bóle takie jak na miesiączkę? Czy tak może się dziać ?

k0kdanlij48n3q4y.png
  • adrenalina Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuszka wrote:
    adrenalina ja serduszko zobaczyłam w 5t6d przy becie 23tyś u mnie szybciutko się pokazało miałam szczęście :) a który to będzie dzień u Ciebie ?
    U mnie to bedzie 6t 3d.

• Inska Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adrenalina, wydaje mi się, że jeszcze za wcześnie na serduszko. Przygotuj sobie koniecznie paczkę husteczek, bo moment jak zobaczysz te fasolkę na ekranie jest bardzo wzruszający :)
    I nie mamy słabszych ciąż. Wszystko jest teraz w rękach matki natury, tak jak w przypadku naturalnych ciąż. Jasne, po IVF częściej wykrywa się poronienie, ale to tylko i wyłącznie dlatego, że tak dokładnie i blisko się wszystko monitoruje. Poza tym, ciąża jak każda inna, tak mnie to lekarz prowadzący przynajmniej tłumaczył.
    Maluszek tam dzielnie walczy, więc tylko go kochaj :)

vella, a w tym samym labie robiłaś?

adrenalina, pragnaca dzidziusia, Sanna, agulas, Kava lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vella wrote:
    Moja beta z dziś 362 :'( przyrost tylko 63% co robić??? Da się w ogóle coś zrobić???
    Niestety nic się nie da zrobić. Trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać. Albo na kolejne badanie bety albo na usg, pęcherzyk a potem serduszko.

Inska lubi tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuszka wrote:
    Mnie męczą bóle takie jak na miesiączkę? Czy tak może się dziać ?
    Ja myślę że takie ciągnięcie w pachwinach i bóle miesiaczkowe pojawiają się często.
    Weź sobie no spe max bądź forte, połóż die i poczekaj aż przejdzie.

Anuszka, pragnaca dzidziusia, Inska lubią tę wiadomość

• vella Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska
    Robiłam w tym labo co za pierwszym razem.

3Ecdp1.png
‹‹ 443 444 445 446 447 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ