Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Mycha ogromne gratulacje!!! Wiem, że jest Ci ciężko, ale pamiętaj dasz radę! Czasem wydaje się, że braknie sił, ale to nieprawda! Dla mnie i tak najtrudniejszy był zastój pokarmu w obu piersiach...a teraz zwyczjnie brak snu
Trzymam za Was kciuki &&
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:02
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
Mycha - wielkie gratulacje!!!
Dużo siły, zdrowia i cierpliwości. Na pewno dacie radę :*
Sylwia, nie ma sprawy
Biała, a co u Was? Jsk sobie radzicie z 2 szkrabami?
Cudownie sie dzieci zmieniają, prawda? Są coraz bardziej kontaktowe
Właśnie, Eliz odzywaj sie do Moni bo moja paczuszka do Ciebie tez czekapragnaca dzidziusia, _cherryLady, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMychaa gratulacje
dzielna Mama wytrwala tak daleko
Dasz rade, cc to operacja, musi minac pare dob zeby bylo lzej ....
Sylwia ale tajemniczy nick
Powiem Wam, ze podobnie jak Takanijaka probowalam przebrnac przez grudniowki I zobaczyc co Tam flakonik powyrabiala I wychodzi na to, ze Flakonik, Kourtney, Dzejzi I Blair to ta sama osoba .... Z ta ostatnia pisalam na forum o ciazy blizniaczej....
Zeby nikt mi zdj nie podkradl, zmienilam profilowe
Milego dnia dziewczynkiMoniaa, Kava, _cherryLady, Takanijaka lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Tak mnie długo nie było, że muszę Was teraz mocno nadrabiać
Widzę, że jakaś afera znowu z podszywaniem się? Ehh...dlatego mam i będę miała opory przed wrzucaniem zdjęć i mam nadzieję, że nie będziecie miały mi tego za złe.
Mycha - serdeczne gratulacje!!Odpoczywaj i dochodź do siebie
Dużo sił i zdrówka dla Was
pragnaca dzidziusia, aszka lubią tę wiadomość
-
mycha28 wrote:Witajcie dziewczynki
15 lutego w wyniku cc o godz 10.15 i 10.17 przyszli na swiat Wojtus 2540 gram i Szymus 2380 gram.
Ja ciezko ale dochodze do sibie
Mycha28 a powiedz mi proszę za którym razem Ci się udało? czym się stymulowałaś? sama zadecydowałaś o 2 zarodkach czy po prostu Ci się udało? -
nick nieaktualnyMycha gratulacje
Mi sie wydaje ze raczej w takich tematach jak nasze IUI in vitro to raczej siedza "normalne" osoby bo jednak zeby tyle lat sie starac i przejsc to co my przechodzimy to jednak mimo wszystko trzeba miec psychike w porzadku, chociaz oczywiscie mozna miec depresje itd. ale i ogląd rzeczywisty. Dla mnie ta dzejzi, balir i flakonik itd to po prostu chora nieszczesliwa kobieta. Jest taka jednostka choroba jak ciaza rzekoma i sadze ze ona naprawde w to wierzy ze jest w ciazy moze i ma jakas schizofrenie i dlatego tyle profili.
Anko nie na inna litere, ale moze i tez ma kilka kont innych i pisze jako te znajome.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 13:34
agulas, _cherryLady, pragnaca dzidziusia, Sanna, Biała, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymia6 wrote:Cześć Dziewczyny
Tak mnie długo nie było, że muszę Was teraz mocno nadrabiać
Widzę, że jakaś afera znowu z podszywaniem się? Ehh...dlatego mam i będę miała opory przed wrzucaniem zdjęć i mam nadzieję, że nie będziecie miały mi tego za złe.
Mycha - serdeczne gratulacje!!Odpoczywaj i dochodź do siebie
Dużo sił i zdrówka dla Was
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny za 8 dni mam pierwsze usg. Tak strasznie sie boje. Myślicie ze bedzie widać juz serduszko ?
Czy mamy słabsze ciaze ? Badz bardziej narażone na stratę niz dziewczyny z ciąż naturalnych. Tak bardzo sie cieszę ze mam ochotę skakać z zazdrości, czasami nie mogę uwierzyć ze to sie dzieje naprawdę, a z drugiej strony strasznie boje sie rozczarowania ze cos bedzie nie tak jak powinno.
Do tego nie mam zadnych objawów. Oprócz tego ze dopada mnie paniczny głód co 3 albo co 2 godziny w nocy tez sie budzę jeść. Poza tym nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:06
Sanna, agulas lubią tę wiadomość
-
adrenalina ja serduszko zobaczyłam w 5t6d przy becie 23tyś u mnie szybciutko się pokazało miałam szczęście
a który to będzie dzień u Ciebie ?
Vella trzeba czekać najważniejsze że przyrasta!!! Miałaś dwa zarodki może jeden obumarł a drugi walczy! Trzymam kciuki!
Mnie męczą bóle takie jak na miesiączkę? Czy tak może się dziać ? -
adrenalina, wydaje mi się, że jeszcze za wcześnie na serduszko. Przygotuj sobie koniecznie paczkę husteczek, bo moment jak zobaczysz te fasolkę na ekranie jest bardzo wzruszający
I nie mamy słabszych ciąż. Wszystko jest teraz w rękach matki natury, tak jak w przypadku naturalnych ciąż. Jasne, po IVF częściej wykrywa się poronienie, ale to tylko i wyłącznie dlatego, że tak dokładnie i blisko się wszystko monitoruje. Poza tym, ciąża jak każda inna, tak mnie to lekarz prowadzący przynajmniej tłumaczył.
Maluszek tam dzielnie walczy, więc tylko go kochaj
vella, a w tym samym labie robiłaś?adrenalina, pragnaca dzidziusia, Sanna, agulas, Kava lubią tę wiadomość
-
vella wrote:Moja beta z dziś 362 :'( przyrost tylko 63% co robić??? Da się w ogóle coś zrobić???
Inska lubi tę wiadomość
-
Anuszka wrote:Mnie męczą bóle takie jak na miesiączkę? Czy tak może się dziać ?
Weź sobie no spe max bądź forte, połóż die i poczekaj aż przejdzie.
Anuszka, pragnaca dzidziusia, Inska lubią tę wiadomość