Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a patrzyłyście która na główną stronę z wszystkimi wątkami ile tam pustych miejsc z założycielkami to chyba wszystko była jedna i ta sama osoba naprawdę masakra no ale cóż my piszemy doradzamy i dalej dobrze bawimy się razem.
aszka, Biała, Viki26, Kava, Inska lubią tę wiadomość
02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
adrenalina wrote:Dziewczyny za 8 dni mam pierwsze usg. Tak strasznie sie boje. Myślicie ze bedzie widać juz serduszko ?
Czy mamy słabsze ciaze ? Badz bardziej narażone na stratę niz dziewczyny z ciąż naturalnych. Tak bardzo sie cieszę ze mam ochotę skakać z zazdrości, czasami nie mogę uwierzyć ze to sie dzieje naprawdę, a z drugiej strony strasznie boje sie rozczarowania ze cos bedzie nie tak jak powinno.
Do tego nie mam zadnych objawów. Oprócz tego ze dopada mnie paniczny głód co 3 albo co 2 godziny w nocy tez sie budzę jeść. Poza tym nic.
Sprawdzian historie i tak: w 6 tc były tylko pęcherzyki a serduszka pojawiły się tydzień później.
Ja też nie miałam ŻADNYCH objawów. Zero mdłości, senności czy napadów apetytu. Jedynie co to bolaly mnie bardzo piersiaszka, adrenalina, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie chce nikogo oskarżać, ale tak sobie kminie i może ta podszywajaca się to ktoś oplacony kto miał po prostu rozbujać forum. Mnóstwo jest takich akcji. Sama mam w otoczeniu osobę, która właśnie tak zarabia na życie. Przez ciągle siedzenie na konkretnych stronach i wymyślanie różnych historii zachęca do aktywności na danych stronach.. a wymyślanie choroby to tylko pretekst, żeby nikt nie wpadł na pomysł taki jak np mój.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 16:27
aszka, _cherryLady, Viki26, mia6, ewa84 lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
nick nieaktualnyPola7 wrote:Dziewczyny nie chce nikogo oskarżać, ale tak sobie kminie i może ta podszywajaca się to ktoś oplacony kto miał po prostu rozbujać forum. Mnóstwo jest takich akcji. Sama mam w otoczeniu osobę, która właśnie tak zarabia na życie. Przez ciągle siedzenie na konkretnych stronach i wymyślanie różnych historii zachęca do aktywności na danych stronach.. a wymyślanie choroby to tylko pretekst, żeby nikt nie wpadł na pomysł taki jak np mój.
-
Pola7 wrote:Dziewczyny nie chce nikogo oskarżać, ale tak sobie kminie i może ta podszywajaca się to ktoś oplacony kto miał po prostu rozbujać forum. Mnóstwo jest takich akcji. Sama mam w otoczeniu osobę, która właśnie tak zarabia na życie. Przez ciągle siedzenie na konkretnych stronach i wymyślanie różnych historii zachęca do aktywności na danych stronach.. a wymyślanie choroby to tylko pretekst, żeby nikt nie wpadł na pomysł taki jak np mój.
aszka lubi tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
nick nieaktualny_cherryLady wrote:Gdzies juz wlasnie padla taka teoria, chyba na grudniowkach. I jest bardzo realna tylko... czy admini byliby az tak glupi, by krasc czyjes zdjecia z instagrama? No w sumie... skads musza..
-
Ale i tak chyba mają mnóstwo użytkowników
może więcej jest na ovu, bo jednak starania i stres bardziej jednocza
Na kwietniowkach szansa na kolejne dzidzi... Dziewczyna trafiła że skurczami do szpitala. Jeśli dobrze pamiętam to co 2 min miała. Podali jej już sterydy.. Ma ciążę o tydzień młodsza ode mnie.
Dzisiaj siedzę, glaszcze brzuszek i tłumacze mojej córce by wytrzymała jeszcze chociaż 3 tygodnie
aszka, pragnaca dzidziusia, mia6, Konwalia, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagulas wrote:Ale i tak chyba mają mnóstwo użytkowników
Na kwietniowkach szansa na kolejne dzidzi... Dziewczyna trafiła że skurczami do szpitala. Jeśli dobrze pamiętam to co 2 min miała. Podali jej już sterydy.. Ma ciążę o tydzień młodsza ode mnie.
Dzisiaj siedzę, glaszcze brzuszek i tłumacze mojej córce by wytrzymała jeszcze chociaż 3 tygodnieagulas lubi tę wiadomość
-
agulas wrote:Ale i tak chyba mają mnóstwo użytkowników
Dzisiaj siedzę, glaszcze brzuszek i tłumacze mojej córce by wytrzymała jeszcze chociaż 3 tygodnie
To nie glaszcz! Jak są skurcze czy twardnienia to absolutnie nie wolno. Macica reaguje na to, "odpowiada" w ten sposób. Przy żadnych kłopotach nie wolno tego robić. W szpitalu całkowicie zakazuja miziania brzuszków...Biała, Viki26, Moniaa, agulas, Kava lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny takie " sterowanie" forum jak robila Flakonik czy jak jej Tam nie jest zgodne z regulaminem...ona nie mogla podszywac sie pod kogos, uzywajac roznych nikow I krasc zdjecia, takze napewno to nie jest sprawka administracji tylko wyglupy, albo raczej chore jazdy rozwydrzonej nastlatki....
mia6, Kava, Anuszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szałwia wrote:…
Viki rozpakować się 29.02 byłoby zabawnieMam kumpla tak urodzonego, mówi, że jest młody, bo ma rzadko urodziny
Anuszka lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Co do glaskania brzucha to tak jak Anatolka napisala, moze wywołac skurcze, ja dopiero od 37tc glaszcze jak nazlość zadnego twardnienia, skurczy nie mam
agulas lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
gaja13 wrote:Dziewczyny na grudniowkach jest wypowiedź od administratora ze został złamany regulamin i konta zostały usunięte oraz przestrzegają o zachowaniu ostrożności
Ja mam termin na czerwiec i czasem poogladalam co tam sobie piszą. Bardzo rzadko, bo mnie to stresowalo jak coś było nie tak, ale spogladalam od czasu do czasu na ostatnią strone. Ta cała założycielka kourtney (czy jakoś tak) niby miała ślub i wklejala zdjęcia w sukni z mężem, z sali z gośćmi w tle. Ciekawe komu te ukradła?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 19:58
gaja13, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki. Pamietacie mnie? Nie odzywam sie ale codziennie jestem z Wami:) Witam sie w 23 tyg:) 6 miesiac sie zaczal:) Synus sie szykuje;)
eh teraz to leci czas jak szalony:)
Serdeczne gratulacje dla rodzicow urodzonych cudow. I oczywiscie zdrowka dla przyszlych oczekujacych na porod:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 20:54
mia6, agulas, Moniaa, pragnaca dzidziusia, _cherryLady, Kava, Anuszka, wiecznie, Viki26, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
O ludzie... w końcu udało mi się nadrobić
Mam nadzieję, że niczego nie pominęłam
Witam "drużynę A"Super, że nas przybywa, bo już się ostatnio martwiłam, że nikt "nowy" się nie pojawia.
No i widzę, że przedstawianie się mnie ominęło, więc nadrabiam - Kasia z tej strony
Gratuluje świeżo upieczonym Mamusiom (Roletka, Basiurka, Mała Mi, kmb, Astra)- dużo sił dla Was
Karolina fajnie, że w końcu się pojawiłaś
Madziu bardzo się cieszę, że Alicja taka dzielna i ładnie się rozwijaOby tak dalej
Witaj Evelle, witaj Adrenalina
Vella trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku.
Eliz strasznie Ci współczuje takich przeżyć. Słów mi brakuje. Jesteś bardzo dzielna i Twoja córeczka będzie miała wspaniałą mamę. Jeżeli tylko będę mogła Wam jakoś pomóc - pisz, nie krępuj się.
Pragnaca chyba za bardzo rozkoszowałam się L4 i z lubością czytałam książki, blogi o macierzyństwie, kupowałam ubranka i rozwiązywałam sudoku... przez to wszystko zaniedbałam forum.
Jesteśmy już po połówkowych badaniach i wszystko jest superAndrzejek pięknie zapozował i ma zdjęcie jak pokazuje kciuka do góry, czyli jest okej
Pięknie fikał i mamy też filmik. Kopie i boksuje z każdym dniem coraz mocniej, co mnie niezwykle cieszy. W końcu mój mąż też poczuł te ruchy.
pragnaca dzidziusia, Konwalia, arlenka, Anuszka, wiecznie, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny