X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • gaja13 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a patrzyłyście która na główną stronę z wszystkimi wątkami ile tam pustych miejsc z założycielkami to chyba wszystko była jedna i ta sama osoba naprawdę masakra no ale cóż my piszemy doradzamy i dalej dobrze bawimy się razem.:)

aszka, Biała, Viki26, Kava, Inska lubią tę wiadomość

02 06 2015 :-( 26 06 2015 :-(
    21 07 2015 :-( 14 09 2015 :)<3 :) <3 :) <3 :) <3

• Takanijaka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vella wrote:
    Moja beta z dziś 362 :'( przyrost tylko 63% co robić??? Da się w ogóle coś zrobić???
    Nic nie zrobisz niestety ale grunt że przyrasta. To napawa optymizmem :)

aszka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

f2w3kw7ipvto76dt.png

Podwójna mama :)
  • Takanijaka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adrenalina wrote:
    Dziewczyny za 8 dni mam pierwsze usg. Tak strasznie sie boje. Myślicie ze bedzie widać juz serduszko ?
    Czy mamy słabsze ciaze ? Badz bardziej narażone na stratę niz dziewczyny z ciąż naturalnych. Tak bardzo sie cieszę ze mam ochotę skakać z zazdrości, czasami nie mogę uwierzyć ze to sie dzieje naprawdę, a z drugiej strony strasznie boje sie rozczarowania ze cos bedzie nie tak jak powinno.
    Do tego nie mam zadnych objawów. Oprócz tego ze dopada mnie paniczny głód co 3 albo co 2 godziny w nocy tez sie budzę jeść. Poza tym nic.

Sprawdzian historie i tak: w 6 tc były tylko pęcherzyki a serduszka pojawiły się tydzień później.

Ja też nie miałam ŻADNYCH objawów. Zero mdłości, senności czy napadów apetytu. Jedynie co to bolaly mnie bardzo piersi :)

aszka, adrenalina, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

f2w3kw7ipvto76dt.png

Podwójna mama :)
  • Pola7 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie chce nikogo oskarżać, ale tak sobie kminie i może ta podszywajaca się to ktoś oplacony kto miał po prostu rozbujać forum. Mnóstwo jest takich akcji. Sama mam w otoczeniu osobę, która właśnie tak zarabia na życie. Przez ciągle siedzenie na konkretnych stronach i wymyślanie różnych historii zachęca do aktywności na danych stronach.. a wymyślanie choroby to tylko pretekst, żeby nikt nie wpadł na pomysł taki jak np mój.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 16:27

aszka, _cherryLady, Viki26, mia6, ewa84 lubią tę wiadomość

09.2015 - 1 ICSI :-)
    06.2016 -Mój Cud ❤

2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
    2018 - 3 ICSI
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola7 wrote:
    Dziewczyny nie chce nikogo oskarżać, ale tak sobie kminie i może ta podszywajaca się to ktoś oplacony kto miał po prostu rozbujać forum. Mnóstwo jest takich akcji. Sama mam w otoczeniu osobę, która właśnie tak zarabia na życie. Przez ciągle siedzenie na konkretnych stronach i wymyślanie różnych historii zachęca do aktywności na danych stronach.. a wymyślanie choroby to tylko pretekst, żeby nikt nie wpadł na pomysł taki jak np mój.
    masz racje moze to administracja.

• _cherryLady Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola7 wrote:
    Gdzies juz wlasnie padla taka teoria, chyba na grudniowkach. I jest bardzo realna tylko... czy admini byliby az tak glupi, by krasc czyjes zdjecia z instagrama? No w sumie... skads musza..

aszka lubi tę wiadomość

Nasza Marcysia jest już z nami <3
    bobas.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _cherryLady wrote:
    Gdzies juz wlasnie padla taka teoria, chyba na grudniowkach. I jest bardzo realna tylko... czy admini byliby az tak glupi, by krasc czyjes zdjecia z instagrama? No w sumie... skads musza..
    albo czesciowo sa jakies chore i admini.

• agulas Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale i tak chyba mają mnóstwo użytkowników :) może więcej jest na ovu, bo jednak starania i stres bardziej jednocza :P

Na kwietniowkach szansa na kolejne dzidzi... Dziewczyna trafiła że skurczami do szpitala. Jeśli dobrze pamiętam to co 2 min miała. Podali jej już sterydy.. Ma ciążę o tydzień młodsza ode mnie.
    Dzisiaj siedzę, glaszcze brzuszek i tłumacze mojej córce by wytrzymała jeszcze chociaż 3 tygodnie :)

aszka, pragnaca dzidziusia, mia6, Konwalia, Lilou1984 lubią tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulas wrote:
    Ale i tak chyba mają mnóstwo użytkowników :) może więcej jest na ovu, bo jednak starania i stres bardziej jednocza :P

Na kwietniowkach szansa na kolejne dzidzi... Dziewczyna trafiła że skurczami do szpitala. Jeśli dobrze pamiętam to co 2 min miała. Podali jej już sterydy.. Ma ciążę o tydzień młodsza ode mnie.
    Dzisiaj siedzę, glaszcze brzuszek i tłumacze mojej córce by wytrzymała jeszcze chociaż 3 tygodnie :)
    na pewno u Ciebie bedzie ok :)

agulas lubi tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulas wrote:

To nie glaszcz! Jak są skurcze czy twardnienia to absolutnie nie wolno. Macica reaguje na to, "odpowiada" w ten sposób. Przy żadnych kłopotach nie wolno tego robić. W szpitalu całkowicie zakazuja miziania brzuszków...

Biała, Viki26, Moniaa, agulas, Kava lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny takie " sterowanie" forum jak robila Flakonik czy jak jej Tam nie jest zgodne z regulaminem...ona nie mogla podszywac sie pod kogos, uzywajac roznych nikow I krasc zdjecia, takze napewno to nie jest sprawka administracji tylko wyglupy, albo raczej chore jazdy rozwydrzonej nastlatki....

mia6, Kava, Anuszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulas napewno wytrwasz, zanim sie obejrzysz bedziesz miala ciaze donoszona :)

Mia6 gdzie ty sie podziewalas? Jak sie macie?

mia6 lubi tę wiadomość

• Viki26 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szałwia wrote:

Viki rozpakować się 29.02 byłoby zabawnie ;-) Mam kumpla tak urodzonego, mówi, że jest młody, bo ma rzadko urodziny :-)
    Wiem ze zabawnie ale jednak jakos wolalabym przed 28:)

Anuszka lubi tę wiadomość

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • Viki26 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do glaskania brzucha to tak jak Anatolka napisala, moze wywołac skurcze, ja dopiero od 37tc glaszcze jak nazlość zadnego twardnienia, skurczy nie mam :(

agulas lubi tę wiadomość

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • gaja13 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na grudniowkach jest wypowiedź od administratora ze został złamany regulamin i konta zostały usunięte oraz przestrzegają o zachowaniu ostrożności :)

Viki26 lubi tę wiadomość

02 06 2015 :-( 26 06 2015 :-(
    21 07 2015 :-( 14 09 2015 :)<3 :) <3 :) <3 :) <3

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gaja13 wrote:
    Dziewczyny na grudniowkach jest wypowiedź od administratora ze został złamany regulamin i konta zostały usunięte oraz przestrzegają o zachowaniu ostrożności :)

Ja mam termin na czerwiec i czasem poogladalam co tam sobie piszą. Bardzo rzadko, bo mnie to stresowalo jak coś było nie tak, ale spogladalam od czasu do czasu na ostatnią strone. Ta cała założycielka kourtney (czy jakoś tak) niby miała ślub i wklejala zdjęcia w sukni z mężem, z sali z gośćmi w tle. Ciekawe komu te ukradła?
    disney-graphics-cinderella-531463.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 19:58

gaja13, Viki26 lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Alincia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki. Pamietacie mnie? Nie odzywam sie ale codziennie jestem z Wami:) Witam sie w 23 tyg:) 6 miesiac sie zaczal:) Synus sie szykuje;)
    eh teraz to leci czas jak szalony:)

Serdeczne gratulacje dla rodzicow urodzonych cudow. I oczywiscie zdrowka dla przyszlych oczekujacych na porod:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 20:54

mia6, agulas, Moniaa, pragnaca dzidziusia, _cherryLady, Kava, Anuszka, wiecznie, Viki26, Lilou1984 lubią tę wiadomość

jigt0hs.png
  • mia6 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ludzie... w końcu udało mi się nadrobić :D Mam nadzieję, że niczego nie pominęłam :)

Witam "drużynę A" :) Super, że nas przybywa, bo już się ostatnio martwiłam, że nikt "nowy" się nie pojawia.

No i widzę, że przedstawianie się mnie ominęło, więc nadrabiam - Kasia z tej strony :)

Gratuluje świeżo upieczonym Mamusiom (Roletka, Basiurka, Mała Mi, kmb, Astra)- dużo sił dla Was :)

Karolina fajnie, że w końcu się pojawiłaś :)

Madziu bardzo się cieszę, że Alicja taka dzielna i ładnie się rozwija :) Oby tak dalej :)

Witaj Evelle, witaj Adrenalina :)

Vella trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku.

Eliz strasznie Ci współczuje takich przeżyć. Słów mi brakuje. Jesteś bardzo dzielna i Twoja córeczka będzie miała wspaniałą mamę. Jeżeli tylko będę mogła Wam jakoś pomóc - pisz, nie krępuj się.

Pragnaca chyba za bardzo rozkoszowałam się L4 i z lubością czytałam książki, blogi o macierzyństwie, kupowałam ubranka i rozwiązywałam sudoku... przez to wszystko zaniedbałam forum.
    Jesteśmy już po połówkowych badaniach i wszystko jest super :) Andrzejek pięknie zapozował i ma zdjęcie jak pokazuje kciuka do góry, czyli jest okej :D Pięknie fikał i mamy też filmik. Kopie i boksuje z każdym dniem coraz mocniej, co mnie niezwykle cieszy. W końcu mój mąż też poczuł te ruchy.

pragnaca dzidziusia, Konwalia, arlenka, Anuszka, wiecznie, Viki26 lubią tę wiadomość

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• mia6 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do Kourtney, to właśnie tak mi się wydawało, że kojarzyłam ją z czerwcówek. No i właśnie pamiętam, że jak tam jeszcze zaglądałam to dodawała zdjęcia ze ślubu...ale masakra jeżeli to nie ona.

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia6 ja tez rzucilam sie w wir ksiazek, poradnikow, ale od forum to juz sie chyba uzaleznilam :) zagladam codziennie I to nie raz :)
    Bedzie Andrzejek :) :) Sliczne imie I imieniny bedzie mial bardzo chuczne :)

mia6, Moniaa, aszka lubią tę wiadomość

‹‹ 445 446 447 448 449 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ