Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrenieczka wrote:Witam się walentynkowo i ja
Wywołana przez Pragnącą postanowiłam napisać kilka słów. Ale choć się nie odzywam, to zaglądam na forum regularnie, podczytuję, kibicuję.
Gratuluję wszystkich nowych i starszych ciążWiem jak wszystkie są wyczekane i upragnione
Jeszcze bardziej gratuluję mamusiom, które już cieszą się swoimi pociechami po tej stronie brzuszka :* Dużo zdrówka dla maluszków
U nas ciąża przebiega w sumie bez większych problemów i oby tak do końcaPierwszy trymestr - nudności, senność i brak chęci na cokolwiek, ale maluch rósł sobie zdrowo, genetyczne wyszły dobre, a to przecież najważniejsze, reszta do przeżycia. Drugi trymestr jest super, lepiej się czuję, od jakiegoś czasu czuję już ruchy maleństwa to jestem spokojniejsza. Dziecko rośnie i rozwija się prawidłowo, coraz bliżej połówkowe, których się nie mogę doczekać, bo mam nadzieję, dowiemy się na kogo czekamy
Tak więc wszystko ok. To chyba tyle.
Postaram się zaglądać i udzielać od czasu do czasu, ale póki co jeszcze pracuję więc z tym czasem często kiepsko.
Pozdrawiam was wszystkie i życzę wszystkiego dobrego
Super, ze jestes
Ciaza bezproblemowa to marzenie kazdej z NasOby tak juz do konca
A masz jakies przeczucia co do plci?renieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPola7 wrote:Dziewczyny jestem załamana. Mam podwyższone Crp i włączyli mi ampiciline. Jutro napewno nie wyjdę. . Leze w ttm szpitalu i wyje. Tak strasznie sie martwie..
Pola, jestes w szpitalu, masz Tam opieke, nie denerwuj sie. Wszystko napewno bedzie dobrze, jestes w dobrych rekach.
Zdrowka kochanaPola7, renieczka, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj codziennie mam inne. Dziś myślę, że to synek, wczoraj, że na 100% córeczka
i tak w kółko.
Znajomi mówią, że "wyglądam" na chłopca, ale ja tam za bardzo nie wierzę w takie ludowe przepowiednie
W końcu się okażepragnaca dzidziusia, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPola7 wrote:Dziewczyny jestem załamana. Mam podwyższone Crp i włączyli mi ampiciline. Jutro napewno nie wyjdę. . Leze w ttm szpitalu i wyje. Tak strasznie sie martwie..
-
nick nieaktualny
-
Nocna afera na grudniówkach.
Pamiętacie Dżejzi, która udawała, ze jest w ciąży bliźniaczej i ukradła zdjęcie usg MałejMi83?
Tak wiec założycielka wątku grudniówek - Flakonik zrobiła to samo (jeśli to nie ta sama osoba) i całą "ciążę" oraz "po porodzie" kradła zdjęcia jakiejś dziewczyny z Holandii chyba wstawiała jako swoje.
Ktoś przypadkiem trafił na te fotki na instagramie i się delikatnie zdziwił.
Ku przestrodze tu jest link do tego profilu:
https://www.instagram.com/robydijk/
Na grudniówkach możecie sobie popatrzeć na fotki Flakonik i porównać. SZOK!!!sylwiaśta159, Viki26, aszka lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Rzeczywiście Dżejzi wróciła
ale trzeba mieć zryta psyche... A ona była już wcześniej jeszcze niż Dżejzi chyba też. Dżejzi to nie był pierwszy wyskok - tak mi się coś kojarzy...
Nie róbcie sobie jaj że to znowu ta sama laska... W takim razie ja w swojej karierze na ovu wpadam na nią trzeci raz... masakra -
Udawana ciaza... nie wiem w jakim celu ktoś robi takie rzeczy. Nie potrafię sobie tego wyobrazić. ..
Mycha28 trzymam kciuki za ciebie dzisiaj!!
Pragnąca o ile się nie mylę kolejne porody wieloraczkow należą już do naschyba że kogoś pominęłam a ciaza mi rozum odbiera...
Pola nie martw się, jesteś pod dobra opieka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 09:36
Pola7, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
renieczka jak fajnie Cię usłyszeć
Pola, jesteś w dobrych rękach, postaraj się nie denerwować, bo to na pewno nie pomaga, w szczególności Tobie. Dużo zdrówka Kochana
Kava, czytam i nie wierzę, że takie rzeczy się dzieją, haha! Kto wie czy ta laska to w rzeczywistości nie jakiś stary, obleśny typ, którego kręcą ciężarneMało to psycholi na świecie. Ech
Pola7 lubi tę wiadomość
-
Mycha daj znać po. Oczywiście jak tylko będziesz się czuła na siłach!!! Czekamy na informacje
Luty to owoooocny miesiąc
też uważam, że to ktoś chory psychicznie.. Może niektórzy nie wytrzymują tej presji podczas starań i o
Kava, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem w szoku.
Na tym insta prawdziwa mama jest znowu w ciazy, a flakonik miala testowac teraz w lutym, bo starala sie o nastepne dziecko... hmmm... przypadek?
To, ze stracila ciaze teraz w 33 tc... bzdura...
Zal mi jej nawet troche...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:08
-
Anuszka wrote:Dziewczyny powiedzcie mi proszę czy mogę brać magnez np neomag (taki posiadam) czy muszę kupić jakiś specjalny dla ciężarnych ?[/QUOTE
Możesz brać śmiało taki jaki masz
A my czekamy dziś na kolejne dzieciaczki!!
Pola, informuj nas na bierząco jak sie czujesz. I nie martw sie na zapas. Jesteś w dobrych rękach. Lekarze sie Wami zaopiekujaAnuszka, Pola7 lubią tę wiadomość