Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny każda tarczyca reaguje inaczej, poza tym przed ciążą Anatolka miałaś dużo większą dawkę niż ja i Vella, może stąd ta stabilność w trakcie? Badali Ci regularnie w tsh i ft4 ciąży? Ogólnie w końcówce drugiego trymestru przestaje szaleć chyba większości, jeśli nie było z nią wcześniej jakiś problemów wielkich, dlatego też po ciąży obniżają dawkę leków (żeby nie było zonka w drugą stronę
). Niezła jesteś, że sobie umiesz sama odpowiednią dawkę znaleźć, ale ja tam z hormonami sama nie eksperymentuję
Ja mam dzisiaj jakiś napad gotowania i pieczenia, pozdrawiam z kuchnipragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
Endo mnie nauczyła ustawiać
fajną poznałam.
Być może, ale Vella napisała, że już w ciąży, a bete miała całkiem niedawno, podniosła już dawkę (z 37,5 na 50). Jeszcze organizm mógł nie skumac, bo to krociutki czas minął. Już podniosła o 12,5 i jak podniesie jeszcze teraz na 75, czyli o kolejne 25 to może przesadzić. Szczególnie, że ft4 jest całkiem całkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:43
-
No ja wolę nie zgadywać, jak dawka jej pomoże, bo nawet swojej przewidzieć zachowania nie umiem. Pierwszy trymestr, kiedy dziecko jedzie na naszej tarczycy, to wg mnie nie czas na takie eksperymenty, tylko trzeba się z dobrym endo poradzić. Ja też mam ft4 spoko, a leciała mi tarczyca jak u niej. Moja endo wychodzi z założenia, że jak można brać o pół 25-50 tygodniowo mniej to trzeba brać mniej, więc podnosiła mi bardzo ostrożnie dawki i miałam już 4 czy 5 razy krew u niej robioną od początku.
-
Witamy się z Wami wieczornie i z początkiem 20 tygodnia
Moniaa, Sanna, Karolina1111, mia6, Konwalia, arlenka, Anuszka, ewa84, Astra, Eliz, Biała, szałwia, _cherryLady, justa1234, Viki26, agulas, Kava, pragnaca dzidziusia, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
fajnie byc w ciazy i tak wyglądać MEGA gratki my tez witamy sie w 20 tyg wczoraj na wizycie mały sie tak wiercił ze nie dało rady zrobic mu dobrego zdjęcia 8 marca idziemy na połówkowe i po nim zostajemy juz w domku
Viki26, agulas, pragnaca dzidziusia, Inska, mia6 lubią tę wiadomość
-
Inska piekny brzusio
ja jutro zaczynam 19 tydz, a mam wrazenie ze mam juz jeszcze raz taki brzuchol jak Ty...
a na wadze + 3,5 kg. Nooo ale jak sie wieczorem zjada porcyjke fryteczek- dobrze jeszcze ze z piekarnika, a nie smazone- to co sie dziwic
zwalam to na Marceline-bo mowie ze widocznie ona ma ochote haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 10:56
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
Viki26 wrote:Dziewczyny ktore KP, czy wam tez ciagle sie saczy z piersi?
Mnie się nic nigdy nie sączy bo nie mam dużo pokarmuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 11:41
Viki26 lubi tę wiadomość
-
Viki26 wrote:Dziewczyny ktore KP, czy wam tez ciagle sie saczy z piersi?
Viki26 jak karmiłam, to miałam tak samo. I do tego jeszcze takie dziwne mrowienie jak mleko wylatywalo. Jedyna rada, to przyzwyczaić się do tego i wkładki laktacyjneViki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInska zgrabna mamusia z Ciebie, ja juz walenia przypominam
Monia jak sie sprawy maja u Ciebie?
A ja sie witam w 27 tc I tym samym pierwszym dniu III trymestrujupi
Kolejny cel osiagniety, teraz marzy mi sie 30 tc. Trzymajcie kciuki dziewczyny, bo z moja trojeczka jest juz coraz ciezej....Anatolka, _cherryLady, Moniaa, Anuszka, szałwia, Viki26, Konwalia, Sanna, justa1234, Libra, Lilou1984, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pragnaca dzidziusia wrote:Dziewczyny a czym wy smarujecie piersi badz jakie cwiczenia wykonujecie? Ja przed ciaza rozmiar B teraz D
w staniku fajnie wygladaja, ale jak zdejme to mi wrecz oklapuja na brzuch, zero jedrnosci, dwa wielkie zwisy
Ja tam wypatruje żeby moje wklęsłe A zamieniło się chociaż na chwilę w B
Jutro mam prenatalne stres mnie zjada od środkatrzymajcie kciuki przydadzą się!
Anatolka, pragnaca dzidziusia, _cherryLady, justa1234, agulas, mia6, Karolina1111 lubią tę wiadomość
-
Pragnaca ja mam podobnie jak Anuszka, wiec mi nie opadają, ale w końcu mam piersi
Smaruję rano brzuch i piersi jakimś wynalazkiem dla mam przeciw rozstępom, wieczorem te same partie olejem kokosowym + wtedy też sutki.
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość