X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • szałwia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuszka trzymamy kciuki!

Anuszka lubi tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała wrote:
    Monia myślę o Was <3

Hmm od wczorajszego wieczora mam wrażenie ze malutka skacze tylko po pęcherzu. I powiem szczerze że to nie koniecznie mile uczucie tym bardziej ze towarzyszy temu też takie napieranie jakby na dwójeczkę hehe

Pragnąca co do cycochów. Mi też urosły ... I tez nie są zbyt jędrne jak wysypią się ze stanika. Dokładniej to leżą w spoczynku na brzuchu hehe takie placusie troche

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 13:23

pragnaca dzidziusia, Biała, agulas, Libra, Viki26, mia6 lubią tę wiadomość

• arlenka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuszka kciuki zaciśnięte! :)

Pragnąca masz spory wybór kremów do biustu, cześć dedykowana przyszłym /akytualnym mamom. Ja osobiście preferuję palmersa, ale to raczej kwestia gustu. Ważne żeby w ogóle smarować, w czasie intensywnego rozciągania skóry 2x dzienne.
    W ogóle kochane zaczynajcie jak najwcześniej to smarowanie, czasu się za bardzo nie cofnie, ale można wzmocnić skórę i zapobiec rozstępom itd. Choć trzeba pamiętać że ogromną rolę też tu odgrywają geny ;)
    To moja rada jako brafiterki ;)

Viki26, Anuszka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

V.2014 I ICSI :( X.2014 II ICSI :( V.2015 III ICSI :(
    XII.2015 IV ICSI transfer 12.12. <3
    gg6415nmbr1yje5o.png
  • Viki26 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do biustu to ja tez przeszlam z B do D i byly obwisle, ale teraz jak jest pokarm to takie dwa dorodne i pelne cyce to po raz pierwszy widze;) hihi
    A smaruje sie od pocztaku II tr dwoma kremami z perfecta mama na rozstepy i oddzielnie na celulit, co do efektow to celulit jest bo i przed ciaza mialam, a rozstapow raczej brak. Chociaz jeszcze nie zeszlam calkiem z wagi.

pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • Viki26 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:
    Viki26 jak karmiłam, to miałam tak samo. I do tego jeszcze takie dziwne mrowienie jak mleko wylatywalo. Jedyna rada, to przyzwyczaić się do tego i wkładki laktacyjne :)
    Mrowienia nie mam, a najgorzej w nocy kiedy chcialoby sie polatac tylko w koszuli nocnej w koncu bez stanika, a tu kapie i kapie ;) no to sprobuje wytrzymac te 6mcy.

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż mi kupił podusie <3 <3 <3 jest cudowna

https://www.google.pl/imgres?imgurl=http://dariana.biz/wp-content/uploads/2015/08/ul.2.png&imgrefurl=http://dariana.biz/pomoc/artykuly/poduszka-ciazowa-co-to-jest/&h=315&w=679&tbnid=d0AmNLOMAG7jlM:&docid=7qtXhmnBPvfvGM&ei=YPnSVq7IKqip6ATw2YCYDQ&tbm=isch&client=ms-android-sonymobile&ved=0ahUKEwiu-M6ty5rLAhWoFJoKHfAsANMQMwgjKAgwCA

pragnaca dzidziusia, Moniaa, Viki26, mia6 lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Mąż mi kupił podusie <3 <3 <3 jest cudowna

https://www.google.pl/imgres?imgurl=http://dariana.biz/wp-content/uploads/2015/08/ul.2.png&imgrefurl=http://dariana.biz/pomoc/artykuly/poduszka-ciazowa-co-to-jest/&h=315&w=679&tbnid=d0AmNLOMAG7jlM:&docid=7qtXhmnBPvfvGM&ei=YPnSVq7IKqip6ATw2YCYDQ&tbm=isch&client=ms-android-sonymobile&ved=0ahUKEwiu-M6ty5rLAhWoFJoKHfAsANMQMwgjKAgwCA

Ja bez niej nie wyobrazam juz sobie spac czy lezec :)
    Cudowny wynalazek dla ciezarnych :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuszka wrote:
    Ja tam wypatruje żeby moje wklęsłe A zamieniło się chociaż na chwilę w B :D

Jutro mam prenatalne stres mnie zjada od środka :/ trzymajcie kciuki przydadzą się!
    powodzenia. :)

Anuszka lubi tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pragnaca dzidziusia wrote:
    Ja bez niej nie wyobrazam juz sobie spac czy lezec :)
    Cudowny wynalazek dla ciezarnych :)

Masz taki sam kształt? :-) komfort spania +1000 :-)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • szałwia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka ja mam trochę inną, ale też bez niej nie widzę już spania. Mąż się śmieje, że śpię z rogalem, a nie z nim albo, że w łóżku są 3 osoby ;)

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja śpię na parterze w gościnnym na sofie rozkladanej, bo sypialnie mamy na piętrze i teraz nie chce łazić po schodach. Mąż bez poduszki mieścił się ze mną, choć marudzil, że to nie jest nasze lozko 2x2 w sypialni. Z poducha ledwo się miescimy we dwójkę ;-) ale podkrada mi ją jak wstaje się umyć czy zjeść i też mówi, że jest ekstra :-)

szałwia, Libra, pragnaca dzidziusia, Viki26 lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kava wrote:
    Mnie się nic nigdy nie sączy bo nie mam dużo pokarmu :(

Mi się nigdy nic nie sączy, a pokarm mam. To nie jest wyznacznik.

Myśmy dzisiaj w końcu ochrzcili małego. Chwilę mszy przespał, potem się wpatrywał co się dzieje. Był mega grzeczny. Dopiero pod koniec obiadu zaczął marudzić, ale źle nie było :)

Moniaa, Anatolka, agulas, szałwia, Biała, pragnaca dzidziusia, Viki26, mia6, justa1234, Libra lubią tę wiadomość

• vella Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się po wizycie...
    Mamy bąbelka 2,5mm z pięknie bijącym serduszkiem. Ciąża wegług usg 5t6d i tp na 25.10.2016. Pęcherzyk ciążowy 16mm.
    Łzy leciały jak grochy ze szczęścia... :-D
    Euthyrox mam podniesiony do 75 jednak :-)

arlenka, Anatolka, szałwia, Anuszka, Libra, Inska, Biała, Konwalia, Moniaa, Lilou1984, Kava, pragnaca dzidziusia, Evelle, Sanna, aszka, aneczka2015, Asienka1184, agulas, Viki26, mia6, Karolina1111, _cherryLady, justa1234, Asiula86, Madzia82 lubią tę wiadomość

3Ecdp1.png
  • szałwia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka mój mi też podkrada, wczoraj poszedł spać pierwszy i musiałam o nią potem walczyć :D

Vella super, gratuluję serducha! :)

vella, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vella super wieści !!!

vella lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Masz taki sam kształt? :-) komfort spania +1000 :-)

Moj jest podluzny ma 230 cm I wygina sie na wszystkie mozliwe sposoby :D

Anatolka lubi tę wiadomość

• Evelle Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 04:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vella super wiadomosci :-)

vella lubi tę wiadomość

atdc9vvjtiub4xrf.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj jest podluzny ma 230 cm I wygina sie na wszystkie mozliwe sposoby :D

Ten jest fajny, bo ma na wysokości brzucha i pleców takie wypustki podpierajace od razu :-) ale 2,3 brzmi dumnie ;-)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Ten jest fajny, bo ma na wysokości brzucha i pleców takie wypustki podpierajace od razu :-) ale 2,3 brzmi dumnie ;-)

Sprawdza sie idealnie, jednakze kombinuje teraz z poduszkami pod nogami, zeby byly wyzej ustawione jak spie, takie mnie skurcze I dretwienia nog lapia, ze syycze z bolu....miedzy innymi wlasnie dlatego juz nie spie od 3 :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdza sie idealnie, jednakze kombinuje teraz z poduszkami pod nogami, zeby byly wyzej ustawione jak spie, takie mnie skurcze I dretwienia nog lapia, ze syycze z bolu....miedzy innymi wlasnie dlatego juz nie spie od 3 :(
    wloz sobie miedzy nogi bedzie lzej.

‹‹ 461 462 463 464 465 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ