X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • szałwia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuszka trzymamy kciuki!

Anuszka lubi tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała wrote:
    Monia myślę o Was <3

Hmm od wczorajszego wieczora mam wrażenie ze malutka skacze tylko po pęcherzu. I powiem szczerze że to nie koniecznie mile uczucie tym bardziej ze towarzyszy temu też takie napieranie jakby na dwójeczkę hehe

Pragnąca co do cycochów. Mi też urosły ... I tez nie są zbyt jędrne jak wysypią się ze stanika. Dokładniej to leżą w spoczynku na brzuchu hehe takie placusie troche

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 13:23

pragnaca dzidziusia, Biała, agulas, Libra, Viki26, mia6 lubią tę wiadomość

• arlenka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuszka kciuki zaciśnięte! :)

Pragnąca masz spory wybór kremów do biustu, cześć dedykowana przyszłym /akytualnym mamom. Ja osobiście preferuję palmersa, ale to raczej kwestia gustu. Ważne żeby w ogóle smarować, w czasie intensywnego rozciągania skóry 2x dzienne.
    W ogóle kochane zaczynajcie jak najwcześniej to smarowanie, czasu się za bardzo nie cofnie, ale można wzmocnić skórę i zapobiec rozstępom itd. Choć trzeba pamiętać że ogromną rolę też tu odgrywają geny ;)
    To moja rada jako brafiterki ;)

Viki26, Anuszka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

V.2014 I ICSI :( X.2014 II ICSI :( V.2015 III ICSI :(
    XII.2015 IV ICSI transfer 12.12. <3
    gg6415nmbr1yje5o.png
  • Viki26 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do biustu to ja tez przeszlam z B do D i byly obwisle, ale teraz jak jest pokarm to takie dwa dorodne i pelne cyce to po raz pierwszy widze;) hihi
    A smaruje sie od pocztaku II tr dwoma kremami z perfecta mama na rozstepy i oddzielnie na celulit, co do efektow to celulit jest bo i przed ciaza mialam, a rozstapow raczej brak. Chociaz jeszcze nie zeszlam calkiem z wagi.

pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • Viki26 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:
    Viki26 jak karmiłam, to miałam tak samo. I do tego jeszcze takie dziwne mrowienie jak mleko wylatywalo. Jedyna rada, to przyzwyczaić się do tego i wkładki laktacyjne :)
    Mrowienia nie mam, a najgorzej w nocy kiedy chcialoby sie polatac tylko w koszuli nocnej w koncu bez stanika, a tu kapie i kapie ;) no to sprobuje wytrzymac te 6mcy.

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż mi kupił podusie <3 <3 <3 jest cudowna

https://www.google.pl/imgres?imgurl=http://dariana.biz/wp-content/uploads/2015/08/ul.2.png&imgrefurl=http://dariana.biz/pomoc/artykuly/poduszka-ciazowa-co-to-jest/&h=315&w=679&tbnid=d0AmNLOMAG7jlM:&docid=7qtXhmnBPvfvGM&ei=YPnSVq7IKqip6ATw2YCYDQ&tbm=isch&client=ms-android-sonymobile&ved=0ahUKEwiu-M6ty5rLAhWoFJoKHfAsANMQMwgjKAgwCA

pragnaca dzidziusia, Moniaa, Viki26, mia6 lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Mąż mi kupił podusie <3 <3 <3 jest cudowna

https://www.google.pl/imgres?imgurl=http://dariana.biz/wp-content/uploads/2015/08/ul.2.png&imgrefurl=http://dariana.biz/pomoc/artykuly/poduszka-ciazowa-co-to-jest/&h=315&w=679&tbnid=d0AmNLOMAG7jlM:&docid=7qtXhmnBPvfvGM&ei=YPnSVq7IKqip6ATw2YCYDQ&tbm=isch&client=ms-android-sonymobile&ved=0ahUKEwiu-M6ty5rLAhWoFJoKHfAsANMQMwgjKAgwCA

Ja bez niej nie wyobrazam juz sobie spac czy lezec :)
    Cudowny wynalazek dla ciezarnych :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuszka wrote:
    Ja tam wypatruje żeby moje wklęsłe A zamieniło się chociaż na chwilę w B :D

Jutro mam prenatalne stres mnie zjada od środka :/ trzymajcie kciuki przydadzą się!
    powodzenia. :)

Anuszka lubi tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pragnaca dzidziusia wrote:
    Ja bez niej nie wyobrazam juz sobie spac czy lezec :)
    Cudowny wynalazek dla ciezarnych :)

Masz taki sam kształt? :-) komfort spania +1000 :-)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • szałwia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka ja mam trochę inną, ale też bez niej nie widzę już spania. Mąż się śmieje, że śpię z rogalem, a nie z nim albo, że w łóżku są 3 osoby ;)

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja śpię na parterze w gościnnym na sofie rozkladanej, bo sypialnie mamy na piętrze i teraz nie chce łazić po schodach. Mąż bez poduszki mieścił się ze mną, choć marudzil, że to nie jest nasze lozko 2x2 w sypialni. Z poducha ledwo się miescimy we dwójkę ;-) ale podkrada mi ją jak wstaje się umyć czy zjeść i też mówi, że jest ekstra :-)

szałwia, Libra, pragnaca dzidziusia, Viki26 lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kava wrote:
    Mnie się nic nigdy nie sączy bo nie mam dużo pokarmu :(

Mi się nigdy nic nie sączy, a pokarm mam. To nie jest wyznacznik.

Myśmy dzisiaj w końcu ochrzcili małego. Chwilę mszy przespał, potem się wpatrywał co się dzieje. Był mega grzeczny. Dopiero pod koniec obiadu zaczął marudzić, ale źle nie było :)

Moniaa, Anatolka, agulas, szałwia, Biała, pragnaca dzidziusia, Viki26, mia6, justa1234, Libra lubią tę wiadomość

• vella Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się po wizycie...
    Mamy bąbelka 2,5mm z pięknie bijącym serduszkiem. Ciąża wegług usg 5t6d i tp na 25.10.2016. Pęcherzyk ciążowy 16mm.
    Łzy leciały jak grochy ze szczęścia... :-D
    Euthyrox mam podniesiony do 75 jednak :-)

arlenka, Anatolka, szałwia, Anuszka, Libra, Inska, Biała, Konwalia, Moniaa, Lilou1984, Kava, pragnaca dzidziusia, Evelle, Sanna, aszka, aneczka2015, Asienka1184, agulas, Viki26, mia6, Karolina1111, _cherryLady, justa1234, Asiula86, Madzia82 lubią tę wiadomość

3Ecdp1.png
  • szałwia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka mój mi też podkrada, wczoraj poszedł spać pierwszy i musiałam o nią potem walczyć :D

Vella super, gratuluję serducha! :)

vella, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vella super wieści !!!

vella lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Masz taki sam kształt? :-) komfort spania +1000 :-)

Moj jest podluzny ma 230 cm I wygina sie na wszystkie mozliwe sposoby :D

Anatolka lubi tę wiadomość

• Evelle Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 04:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vella super wiadomosci :-)

vella lubi tę wiadomość

atdc9vvjtiub4xrf.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj jest podluzny ma 230 cm I wygina sie na wszystkie mozliwe sposoby :D

Ten jest fajny, bo ma na wysokości brzucha i pleców takie wypustki podpierajace od razu :-) ale 2,3 brzmi dumnie ;-)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Ten jest fajny, bo ma na wysokości brzucha i pleców takie wypustki podpierajace od razu :-) ale 2,3 brzmi dumnie ;-)

Sprawdza sie idealnie, jednakze kombinuje teraz z poduszkami pod nogami, zeby byly wyzej ustawione jak spie, takie mnie skurcze I dretwienia nog lapia, ze syycze z bolu....miedzy innymi wlasnie dlatego juz nie spie od 3 :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdza sie idealnie, jednakze kombinuje teraz z poduszkami pod nogami, zeby byly wyzej ustawione jak spie, takie mnie skurcze I dretwienia nog lapia, ze syycze z bolu....miedzy innymi wlasnie dlatego juz nie spie od 3 :(
    wloz sobie miedzy nogi bedzie lzej.

‹‹ 461 462 463 464 465 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ