X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renieczka wrote:
    Hej dziewczyny :)
    Wpadam z relacją z polowkowych :) Diecko rozwija się prawidłowo, wszystkie organy są na swoim miejscu. Serduszko, płuca, aorta, nerki, mózg wszystko ok.
    I już wiemy, że czekamy na córeczkę <3
    Czekamy na Marysię :)
    Pozdrawiam :)
    Marysia cudowne imię

renieczka, szałwia lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuszka <3 <3 <3

Anuszka lubi tę wiadomość

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia rodzisz bejbe?

pragnaca dzidziusia, _cherryLady, Anuszka, mia6, Konwalia, szałwia lubią tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • Viki26 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak u was wygląda opieka nad dzieckiem w nocy, kiedy wasza druga połówka rano ma wstac do pracy? Spicie w jednym pokoju, czy oddzielnie z dzieckiem? My poki co mamy lozeczko w sypialni, ale moj przysnal wczoraj i spoznil sie do pracy, chodzi polprzytomny, bo maly budzi sie i placze po 4 razy w nocy, w dzien az tak tego nie odczuwam no i sobie odsypiam;)

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • Inska Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuszka, cudownie!

Lilou ale fajowe zdjęcia!

Moniaa, czyżby coś było na rzeczy? ;-) Kciuki zaciśnięte! <3

Anuszka, Lilou1984 lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki26 wrote:
    Dziewczyny jak u was wygląda opieka nad dzieckiem w nocy, kiedy wasza druga połówka rano ma wstac do pracy? Spicie w jednym pokoju, czy oddzielnie z dzieckiem? My poki co mamy lozeczko w sypialni, ale moj przysnal wczoraj i spoznil sie do pracy, chodzi polprzytomny, bo maly budzi sie i placze po 4 razy w nocy, w dzien az tak tego nie odczuwam no i sobie odsypiam;)
    my w jednym, moj ma taki sen ze moga strzelac a on bedzie spał, a jak Twoj sie wybudza to moze faktycznie isc do innego pokoju.

pragnaca dzidziusia, Viki26, szałwia, basiurka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renieczka wrote:
    Hej dziewczyny :)
    Wpadam z relacją z polowkowych :) Diecko rozwija się prawidłowo, wszystkie organy są na swoim miejscu. Serduszko, płuca, aorta, nerki, mózg wszystko ok.
    I już wiemy, że czekamy na córeczkę <3
    Czekamy na Marysię :)
    Pozdrawiam :)
    :)

renieczka lubi tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Monia rodzisz bejbe?
    nie nie... na 13 mam do lekarza jeszcze :)

Inska, Kava, mia6, pragnaca dzidziusia, Anko:-), szałwia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pepek był wypukły az go widziałam -ale po cc w tydzien wrocił do normalnego. Śmiesznie za to wyglada ta linea negra :D podobno nawet do roku moze sie utrzymywac o.O

agulas, justa1234, pragnaca dzidziusia, Viki26, szałwia, basiurka lubią tę wiadomość

• agulas Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renieczka bardzo się cieszę, że wszystko ok!!!
    Anuszka super wieści :)
    Lilou super pamiątka! :)
    Viki, ja też na początku będę chciała spać z mężem, ale nie wiem czy po kilku dniach nas nie eksmituje do drugiego pokoju Chociaż mąż twierdzi, że dziecko będzie grzeczne, bo... On był grzeczny :D

Monia czekamy na wieści :) od dziś jesteś już marcówka :P

Ja trochę przesadziłam z porządkami i remontami. Chodzę w butach sportowych, bo mi się stopy nie mieszczą do żadnych innych :P kręgosłup boli, a dziś do pakietu doszedł ból brzucha.
    Wczoraj pierwszy raz poczułam córkę pod lewym żebrem i nie było to miłe uczucie :P wolę czuć ja pod prawym :) zaczyna się mocno rozpychać jakby w kilka dni przybrała kilogram :P

Anuszka, Moniaa, pragnaca dzidziusia, szałwia, Viki26, aszka, renieczka lubią tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki26 wrote:
    My wszyscy śpimy w tym samym pokoju i luby się wysypia :-)tylko że Zosia budzi się już tylko raz w nocy :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 11:47

pragnaca dzidziusia, Viki26, aszka, Lilou1984 lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogóle muszę się pochwalić że moja Zosieńka kończy dziś 3 m :-D :-D jejku kiedy to zleciało :-o zmienia się z dnia na dzień i z dnia na dzień łapie coraz to nowsze umiejętności ;-) :-P :-D dla mnie jest wspaniała :-D ładnie śpi w nocy,tylko raz się budzi :-D czasem pomarudzi ale to musi jak każde dziecko :-D jejku a te chwile są takie ulotne :-( jeszcze nie dawno zakladalam jej rozmiar 50,56 a teraz już nawet 68 :-D :-D dzieci to coś wspaniałego, dają tyle radości i miłości <3 <3 nie wyobrażam sobie życia bez mojej kochanej stupulutki :-D <3 i już się nie mogę doczekać jak będę miała kolejnego bąbelka w brzuszku <3 <3

Kava, agulas, mia6, Konwalia, pragnaca dzidziusia, Inska, Anko:-), szałwia, Viki26, gaja13, aszka, Lilou1984, Anuszka, renieczka, basiurka, Takanijaka, wiecznie lubią tę wiadomość

• agulas Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa zazdroszczę :D ile chcecie sobie zrobić przerwy pomiędzy 1 a 2 dzieckiem?

Dziewczyny jak myślicie, do porodu lepiej koszule nocna czy T-shirt?

justa1234 lubi tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa to super :)

No właśnie kiedy podchodzisz po kolejnego babla ? :)

justa1234 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejkus jak ten czas szybko leci, Zosienka MA juz 3 miesiace :O
    My lozeczka bedziemy miec w sypialni I dzieci beda spaly z nami, jednakze juz postanowione , ze gdy moj malz bedzie mial problemy ze snem to przeprowadzi sie do innego pokoju- :) niestety, ale ktos musi pracowac :)
    Renieczka, Anuszka <3 <3 <3
    Agulas ty nie szalej tak, nie chcesz przeciez z kwietniowki stac sie marcowka :)

Moniaa czekamy z niecierpliwoscia na rozwoj wydarzen <3

Lilou sliczna sesyjka I jaki ladny brzusio :)

agulas, Viki26, justa1234, aszka, Lilou1984, szałwia, Moniaa, Anuszka, Takanijaka, Libra, renieczka lubią tę wiadomość

• Konwalia Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój bejbik śpi z nami w sypialni. Mąż się wysypia, bo śpi jak zabity. Aszka mam nadzieję, że mamy innych mężów ;) Hehe... Ogólnie to ma czasami pretensje, bo chciałby wstać do małej, ale zawsze ja jestem pierwsza. Podejrzewa, że w ogóle nie śpie ;)
    Strasznie się cieszę, bo w środę wyprowadzamy Lilke z sypialni do jej pokoju i mam nadzieję, że mój sen stanie się głębszy a Lilke tata nie będzie budzić przy wymykaniu się do pracy.
    Justa ciesze się, że u Ciebie i Zosi wszystko się unormowalo.
    Agulas ja miałam koszule z biedronki za 10 zl do porodu :) Moim zdaniem jedno i drugie jest OK.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 13:24

agulas, pragnaca dzidziusia, Viki26, justa1234, aszka, Lilou1984, szałwia, basiurka lubią tę wiadomość

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takanijaka co u Ciebie? Dawno sie nie odzywalas:/ Mam nadzieje, ze wszystko dobrze :) Odezwij sie do Nas co u Was slychac :)

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojemu staremu tez Hanka nie przeszkadza. A czasami ten jego kamienny sen mnie wkur×wia tak ze przetrzymywalam ostatnio stekanie małej by zobaczyc czy może głośniejsze jeczenie go obudzi. Niii ch×uja:-)
    Mogą mnie i Hanke ukraść a on nawet nie zauważy.

agulas, Inska, Viki26, pragnaca dzidziusia, Konwalia, justa1234, mia6, aszka, Anuszka, basiurka, Madzia82, wiecznie lubią tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • Viki26 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie ja sie dzis przeprowadzam z synkiem do jego pokoiku. Moj M ma lekki sen i polprzytomny chce przebierac i podawac malego do cycka. To prawda ktos musi zarabiac aby inni mogli leniuchowac;)

pragnaca dzidziusia, Konwalia, mia6, aszka, basiurka lubią tę wiadomość

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • Viki26 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia daj znac jak udala sie przeprowadzka malego:)
    Ja poki co, co chwile sprawdzam czy oddycha, ma taki czasem plytki cichy oddech i te bezdechy ze wariuje! Dziewczyny w ktoryms tyg oddech sie normuje? Nie wyobrazam sobie na ta chwile przeniesc malego gdzies z dala odemnie.

aszka lubi tę wiadomość

‹‹ 463 464 465 466 467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ