Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
renieczka wrote:Hej dziewczyny
Wpadam z relacją z polowkowychDiecko rozwija się prawidłowo, wszystkie organy są na swoim miejscu. Serduszko, płuca, aorta, nerki, mózg wszystko ok.
I już wiemy, że czekamy na córeczkę
Czekamy na Marysię
Pozdrawiamrenieczka, szałwia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak u was wygląda opieka nad dzieckiem w nocy, kiedy wasza druga połówka rano ma wstac do pracy? Spicie w jednym pokoju, czy oddzielnie z dzieckiem? My poki co mamy lozeczko w sypialni, ale moj przysnal wczoraj i spoznil sie do pracy, chodzi polprzytomny, bo maly budzi sie i placze po 4 razy w nocy, w dzien az tak tego nie odczuwam no i sobie odsypiam;)2014 ISCI1
cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualnyViki26 wrote:Dziewczyny jak u was wygląda opieka nad dzieckiem w nocy, kiedy wasza druga połówka rano ma wstac do pracy? Spicie w jednym pokoju, czy oddzielnie z dzieckiem? My poki co mamy lozeczko w sypialni, ale moj przysnal wczoraj i spoznil sie do pracy, chodzi polprzytomny, bo maly budzi sie i placze po 4 razy w nocy, w dzien az tak tego nie odczuwam no i sobie odsypiam;)
pragnaca dzidziusia, Viki26, szałwia, basiurka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrenieczka wrote:Hej dziewczyny
Wpadam z relacją z polowkowychDiecko rozwija się prawidłowo, wszystkie organy są na swoim miejscu. Serduszko, płuca, aorta, nerki, mózg wszystko ok.
I już wiemy, że czekamy na córeczkę
Czekamy na Marysię
Pozdrawiamrenieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie pepek był wypukły az go widziałam -ale po cc w tydzien wrocił do normalnego. Śmiesznie za to wyglada ta linea negra
podobno nawet do roku moze sie utrzymywac
agulas, justa1234, pragnaca dzidziusia, Viki26, szałwia, basiurka lubią tę wiadomość
-
Renieczka bardzo się cieszę, że wszystko ok!!!
Anuszka super wieści
Lilou super pamiątka!
Viki, ja też na początku będę chciała spać z mężem, ale nie wiem czy po kilku dniach nas nie eksmituje do drugiego pokoju Chociaż mąż twierdzi, że dziecko będzie grzeczne, bo... On był grzeczny
Monia czekamy na wieściod dziś jesteś już marcówka
Ja trochę przesadziłam z porządkami i remontami. Chodzę w butach sportowych, bo mi się stopy nie mieszczą do żadnych innychkręgosłup boli, a dziś do pakietu doszedł ból brzucha.
Wczoraj pierwszy raz poczułam córkę pod lewym żebrem i nie było to miłe uczuciewolę czuć ja pod prawym
zaczyna się mocno rozpychać jakby w kilka dni przybrała kilogram
Anuszka, Moniaa, pragnaca dzidziusia, szałwia, Viki26, aszka, renieczka lubią tę wiadomość
-
Viki26 wrote:Dziewczyny jak u was wygląda opieka nad dzieckiem w nocy, kiedy wasza druga połówka rano ma wstac do pracy? Spicie w jednym pokoju, czy oddzielnie z dzieckiem? My poki co mamy lozeczko w sypialni, ale moj przysnal wczoraj i spoznil sie do pracy, chodzi polprzytomny, bo maly budzi sie i placze po 4 razy w nocy, w dzien az tak tego nie odczuwam no i sobie odsypiam;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 11:47
pragnaca dzidziusia, Viki26, aszka, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
A tak wogóle muszę się pochwalić że moja Zosieńka kończy dziś 3 m
jejku kiedy to zleciało :-o zmienia się z dnia na dzień i z dnia na dzień łapie coraz to nowsze umiejętności
dla mnie jest wspaniała
ładnie śpi w nocy,tylko raz się budzi
czasem pomarudzi ale to musi jak każde dziecko
jejku a te chwile są takie ulotne
jeszcze nie dawno zakladalam jej rozmiar 50,56 a teraz już nawet 68
dzieci to coś wspaniałego, dają tyle radości i miłości
nie wyobrażam sobie życia bez mojej kochanej stupulutki
i już się nie mogę doczekać jak będę miała kolejnego bąbelka w brzuszku
Kava, agulas, mia6, Konwalia, pragnaca dzidziusia, Inska, Anko:-), szałwia, Viki26, gaja13, aszka, Lilou1984, Anuszka, renieczka, basiurka, Takanijaka, wiecznie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJejkus jak ten czas szybko leci, Zosienka MA juz 3 miesiace
My lozeczka bedziemy miec w sypialni I dzieci beda spaly z nami, jednakze juz postanowione , ze gdy moj malz bedzie mial problemy ze snem to przeprowadzi sie do innego pokoju-niestety, ale ktos musi pracowac
Renieczka, Anuszka
Agulas ty nie szalej tak, nie chcesz przeciez z kwietniowki stac sie marcowka
Moniaa czekamy z niecierpliwoscia na rozwoj wydarzen
Lilou sliczna sesyjka I jaki ladny brzusioagulas, Viki26, justa1234, aszka, Lilou1984, szałwia, Moniaa, Anuszka, Takanijaka, Libra, renieczka lubią tę wiadomość
-
Mój bejbik śpi z nami w sypialni. Mąż się wysypia, bo śpi jak zabity. Aszka mam nadzieję, że mamy innych mężów
Hehe... Ogólnie to ma czasami pretensje, bo chciałby wstać do małej, ale zawsze ja jestem pierwsza. Podejrzewa, że w ogóle nie śpie
Strasznie się cieszę, bo w środę wyprowadzamy Lilke z sypialni do jej pokoju i mam nadzieję, że mój sen stanie się głębszy a Lilke tata nie będzie budzić przy wymykaniu się do pracy.
Justa ciesze się, że u Ciebie i Zosi wszystko się unormowalo.
Agulas ja miałam koszule z biedronki za 10 zl do poroduMoim zdaniem jedno i drugie jest OK.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 13:24
agulas, pragnaca dzidziusia, Viki26, justa1234, aszka, Lilou1984, szałwia, basiurka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mojemu staremu tez Hanka nie przeszkadza. A czasami ten jego kamienny sen mnie wkur×wia tak ze przetrzymywalam ostatnio stekanie małej by zobaczyc czy może głośniejsze jeczenie go obudzi. Niii ch×uja:-)
Mogą mnie i Hanke ukraść a on nawet nie zauważy.agulas, Inska, Viki26, pragnaca dzidziusia, Konwalia, justa1234, mia6, aszka, Anuszka, basiurka, Madzia82, wiecznie lubią tę wiadomość
-
W takim razie ja sie dzis przeprowadzam z synkiem do jego pokoiku. Moj M ma lekki sen i polprzytomny chce przebierac i podawac malego do cycka. To prawda ktos musi zarabiac aby inni mogli leniuchowac;)
pragnaca dzidziusia, Konwalia, mia6, aszka, basiurka lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Konwalia daj znac jak udala sie przeprowadzka malego:)
Ja poki co, co chwile sprawdzam czy oddycha, ma taki czasem plytki cichy oddech i te bezdechy ze wariuje! Dziewczyny w ktoryms tyg oddech sie normuje? Nie wyobrazam sobie na ta chwile przeniesc malego gdzies z dala odemnie.aszka lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?