Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
A właśnie i przyszła na świat 03.03.2016 o godz 23:30
Konwalia, arlenka, Astra, adrenalina, aneczka2015, Kava, _cherryLady, pragnaca dzidziusia, Lilou1984, agulas, Inska, gaja13, Viki26, mia6, Asienka1184, justa1234, wiecznie, Madzia82 lubią tę wiadomość
-
Co do drugiego bobaska, to gdyby nie to, że program się kończy, to my byśmy poczekali z M na rodzeństwo dla Lilki aż dzidzia będzie troszkę wieksza. Ale teraz do drugiego ivf juz podchodzę inaczej. Nie mam takiego parcia. Oczywiście chciałabym, aby Lilka jak nas zabraknie miała kogoś bliskiego, ale nie za wszelką cenę. Jak będzie jedynaczka, to tez dobrze. Dziękuję, że mam ją i ten nasz cud jest zdrowy i pięknie się rozwija.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 06:48
pragnaca dzidziusia, Lilou1984, agulas, Viki26, mia6, Karolina1111, justa1234, wiecznie, Madzia82 lubią tę wiadomość
-
Konwalia wrote:Co do drugiego bobaska, to gdyby nie to, że program się kończy, to my byśmy poczekali z M na rodzeństwo dla Lilki aż dzidzia będzie troszkę wieksza. Ale teraz do drugiego ivf juz podchodzę inaczej. Nie mam takiego parcia. Oczywiście chciałabym, aby Lilka jak nas zabraknie miała kogoś bliskiego, ale nie za wszelką cenę. Jak będzie jedynaczka, to tez dobrze. Dziękuję, że mam ją i ten nasz cud jest zdrowy i pięknie się rozwija.
Fajne podejściea musisz robić świeży transfer? Nie możesz zrobić stymulacji i mrożenia wszystkich zarodków w ramach rządowki a wrócić po mrożaki później? Wiem, że to by się później wiązało z opłatami za criotransfery, ale najgrubsza kasę wylozyloby nadal MZ... A Wy mielibyscie większą Lilke tak jak planowaliscie
Monia &&dużo masz ubranek na 50?
Viki26, mia6 lubią tę wiadomość
-
Monia ogromne gratulacje!!! Myślałam że mój maluch był długi, ale Twoja córcia to chyba najdłuższa jak do tej pory
wszystkiego najlepszego dla was i wracacie do sił.
pragnaca dzidziusia, Inska, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Astra wrote:Monia ogromne gratulacje!!! Myślałam że mój maluch był długi, ale Twoja córcia to chyba najdłuższa jak do tej pory
wszystkiego najlepszego dla was i wracacie do sił.
Chyba modelką będzie
Astra, Moniaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anatolka wrote:Fajne podejście
a musisz robić świeży transfer? Nie możesz zrobić stymulacji i mrożenia wszystkich zarodków w ramach rządowki a wrócić po mrożaki później? Wiem, że to by się później wiązało z opłatami za criotransfery, ale najgrubsza kasę wylozyloby nadal MZ... A Wy mielibyscie większą Lilke tak jak planowaliscie
Anatolko plan jest taki, że nic na siłę, ale jeżeli będzie możliwość świeżego transferu, to podejdziemy do niego, bo nigdy nie wiadomo, czy ten zarodek przetrwa do mrożenia czy podczas mrożenia a w macicy może się zadomowi na dłużej. Natomiast jeżeli jak w mojej pierwszej procedurze będzie ryzyko hiperstymulacji i transfer zostanie odroczony, to wtedy wrócimy po dzidziusia później._cherryLady, Anatolka, Viki26, pragnaca dzidziusia, mia6, szałwia lubią tę wiadomość