X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • Marta1986 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno tu nie wchodziłam ale weszłam pogratulować Monii :)

Moniaa ogromne gratulacje kochana :) Dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki <3

Moniaa, Anko:-) lubią tę wiadomość

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• mia6 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogromne Gratulacje Monia dla Ciebie i dla córci!!! Odpoczywajcie i poznawajcie się :) Jak dojdziesz do siebie, to się nie pogniewam za relację i info czy zzo podziałało.
    Super datę urodzin sobie Marika wybrała :D

Moniaa lubi tę wiadomość

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• szałwia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia gratuluję dzielna Mamuśko! Trzymam kciuki, żeby Was szybko puścili i w ogóle wszystko było git :)

Moniaa lubi tę wiadomość

• szałwia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny osiągnęliśmy granicę przeżywalności :)

Anuszka, arlenka, Inska, Kava, pragnaca dzidziusia, mia6, _cherryLady, agulas, justa1234, Viki26, Moniaa lubią tę wiadomość

• szałwia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też dostajecie tyle dobrych rad od doświadczonych i mniej doświadczonych? Mnie to coraz bardziej denerwuje, tym bardziej, że połowa się nawzajem wyklucza, a są mi sprzedawane jako jedyne słuszne rozwiązanie. Ogłaszam konkurs na najdurniejszą, zgłaszając tę, którą dostałam dzisiaj, otóż koleżanka mi poradziła, żebym nie rodziła za wcześnie, bo z wcześniakami kupa problemów. Padłam :)

Anuszka, pragnaca dzidziusia, mia6, Viki26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia gratulacje :)

Szalwia dostaje ale ja nic nie mówie, chociaz mam stycznosc z dziecmi od lat 20 :) bo juz jako nastolatka pracowałam w roznych osrodkach z dziecmi :D

szałwia, Moniaa lubią tę wiadomość

• Anuszka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalwia u mnie dopiero początki a ja mam dosyć złotych rad ;) Najlepsze są te od osób które w ciąży nigdy nie były uwielbiam <3

Inska, Evelle, pragnaca dzidziusia, szałwia, agulas lubią tę wiadomość

k0kdanlij48n3q4y.png
  • szałwia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka no ja zazwyczaj nie próbuję z tymi radami polemizować. Od doświadczonych chętnie bym posłuchała, zwłaszcza jak sama o coś konkretnego zapytam, ale zazwyczaj otrzymuję najwięcej od tych, których nie pytam o nic :)

Anuszka, to super, że nie jestem sama. Nie mogę się już doczekać okresu po porodzie, to się dopiero wrony zlecą radzić :D Tak te od tych, co nigdy w ciąży nie byli są najlepsze, ale te od matek w stylu "bo moje dziecko tak miało, więc wszyscy tak mają" też są mega :)

pragnaca dzidziusia, Viki26 lubią tę wiadomość

• Pola7 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szałwia mam identycznie. Szlag mnie już trafia. Każda ma super rady , wzajemnie się wykluczające. Tylko, że ja już zaczęłam mówić wprost, że mi to bardzo działa na nerwy...

pragnaca dzidziusia, Eliz, szałwia, agulas, Viki26 lubią tę wiadomość

09.2015 - 1 ICSI :-)
    06.2016 -Mój Cud ❤

2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
    2018 - 3 ICSI
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uslyszalam, ze mam sie pozegnac z wakacjami na dobre 3 lata conajmniej :O
    W odzewie opowiedzialam o naszych planach podrozy do Portugalii z rodzicami w pazdzierniku jak babelki beda mialy pol roku :D Mina kolezanki bezcenna :) :D

szałwia, agulas, Viki26, Inska lubią tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie najbardziej rozbawila a z drugiej strony wkurzyla moja szwagierka. Na urodziny mojego męża przyjechała (swojego brata) i w tajemnicy zaciągnela go na piętro (mimo że impreza na parterze a ja nienawidzę wycieczek po domu i zwiedzania kątów ani u siebie ani u innych tego nie robię), żeby w 18tc zobaczyć dziecięcy pokój. Jakież było jej zdziwienie jak okazało się, że nic w nim nie jest zrobione, nie jest pomalowany, nie ma mebli ani firanek, nie ma nic... Nie wiem czego się spodziewała? :-?

Mnie na razie złote rady omijają, ale to może dlatego, że leżę w łóżku i nie przyjmuje gości jakoś specjalnie ;-) oby ten stan bez cudownych rad trwał...

pragnaca dzidziusia, myszaaa, szałwia, agulas, Viki26, mia6 lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • szałwia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pragnąca tak tak, my już wiele razy słyszeliśmy, że nam się życie skończy po porodzie. Jak analizowaliśmy z mężem czy z wybranym wózkiem da się jeździć na rolkach lub biegać (głównie kwestia hamulca ręcznego czy nożnego), to usłyszałam od osoby będącej świadkiem tych rozważań, że naiwni jesteśmy i tak się nigdzie nie ruszymy, więc po co tak rozkminiać :) Portugalii zazdraszczam :)

pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość

• szałwia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola7 wrote:
    Szałwia mam identycznie. Szlag mnie już trafia. Każda ma super rady , wzajemnie się wykluczające. Tylko, że ja już zaczęłam mówić wprost, że mi to bardzo działa na nerwy...
    Ja już przeszłam przez okres mówienia wprost, nic to nie pomogło, więc już nie komentuję :)

• szałwia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka, szwagierka wymiata. Ciekawe, co by powiedziała na nasze plany zająć się pokojem dziecięcym dopiero za rok ;)

• gaja13 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja z max 10 tygodniowym dzidziusiem planuje jechać do polski hihi ciekawe co by na to powiedziały dobre cioteczki a i po porodzie jak najszybciej będę spacerować z maluszkiem by nałykało się jodu puki jeszcze mieszkam nad morzem :)

pragnaca dzidziusia, Viki26, Inska lubią tę wiadomość

02 06 2015 :-( 26 06 2015 :-(
    21 07 2015 :-( 14 09 2015 :)<3 :) <3 :) <3 :) <3

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia gratuluje coreczki :-)

Moniaa lubi tę wiadomość

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia serdecznie gratuluję córuni :-D <3

Moniaa lubi tę wiadomość

• Karolina1111 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ogromne gratulacje!!

Dziewczyny miała któraś problem z wynikami moczu? Mam przekroczoną normę kwasu askorbinowego. Norma jest do 20, a ja mam 40 :-/

Inska, Moniaa lubią tę wiadomość

Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, a to nie jest przypadkiem nazwa na witaminę C?

Edit: jest to wit C. Ona wydala się z moczem jak jest nadmiar w organizmie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 22:03

mia6 lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Karolina1111 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie to witamina C. Tylko czemu i skąd jej nadmiar? Nie biorę żadnych suplementów itp. Nie wiem skąd się to wzięło :-/

Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016
‹‹ 469 470 471 472 473 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ