Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Też dostajecie tyle dobrych rad od doświadczonych i mniej doświadczonych? Mnie to coraz bardziej denerwuje, tym bardziej, że połowa się nawzajem wyklucza, a są mi sprzedawane jako jedyne słuszne rozwiązanie. Ogłaszam konkurs na najdurniejszą, zgłaszając tę, którą dostałam dzisiaj, otóż koleżanka mi poradziła, żebym nie rodziła za wcześnie, bo z wcześniakami kupa problemów. Padłam
Anuszka, pragnaca dzidziusia, mia6, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aszka no ja zazwyczaj nie próbuję z tymi radami polemizować. Od doświadczonych chętnie bym posłuchała, zwłaszcza jak sama o coś konkretnego zapytam, ale zazwyczaj otrzymuję najwięcej od tych, których nie pytam o nic
Anuszka, to super, że nie jestem sama. Nie mogę się już doczekać okresu po porodzie, to się dopiero wrony zlecą radzićTak te od tych, co nigdy w ciąży nie byli są najlepsze, ale te od matek w stylu "bo moje dziecko tak miało, więc wszyscy tak mają" też są mega
pragnaca dzidziusia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Szałwia mam identycznie. Szlag mnie już trafia. Każda ma super rady , wzajemnie się wykluczające. Tylko, że ja już zaczęłam mówić wprost, że mi to bardzo działa na nerwy...
pragnaca dzidziusia, Eliz, szałwia, agulas, Viki26 lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
nick nieaktualnyJa uslyszalam, ze mam sie pozegnac z wakacjami na dobre 3 lata conajmniej
W odzewie opowiedzialam o naszych planach podrozy do Portugalii z rodzicami w pazdzierniku jak babelki beda mialy pol rokuMina kolezanki bezcenna
szałwia, agulas, Viki26, Inska lubią tę wiadomość
-
Mnie najbardziej rozbawila a z drugiej strony wkurzyla moja szwagierka. Na urodziny mojego męża przyjechała (swojego brata) i w tajemnicy zaciągnela go na piętro (mimo że impreza na parterze a ja nienawidzę wycieczek po domu i zwiedzania kątów ani u siebie ani u innych tego nie robię), żeby w 18tc zobaczyć dziecięcy pokój. Jakież było jej zdziwienie jak okazało się, że nic w nim nie jest zrobione, nie jest pomalowany, nie ma mebli ani firanek, nie ma nic... Nie wiem czego się spodziewała?
Mnie na razie złote rady omijają, ale to może dlatego, że leżę w łóżku i nie przyjmuje gości jakoś specjalnieoby ten stan bez cudownych rad trwał...
pragnaca dzidziusia, myszaaa, szałwia, agulas, Viki26, mia6 lubią tę wiadomość
-
Pragnąca tak tak, my już wiele razy słyszeliśmy, że nam się życie skończy po porodzie. Jak analizowaliśmy z mężem czy z wybranym wózkiem da się jeździć na rolkach lub biegać (głównie kwestia hamulca ręcznego czy nożnego), to usłyszałam od osoby będącej świadkiem tych rozważań, że naiwni jesteśmy i tak się nigdzie nie ruszymy, więc po co tak rozkminiać
Portugalii zazdraszczam
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
Pola7 wrote:Szałwia mam identycznie. Szlag mnie już trafia. Każda ma super rady , wzajemnie się wykluczające. Tylko, że ja już zaczęłam mówić wprost, że mi to bardzo działa na nerwy...
-
Dziewczyny ja z max 10 tygodniowym dzidziusiem planuje jechać do polski hihi ciekawe co by na to powiedziały dobre cioteczki a i po porodzie jak najszybciej będę spacerować z maluszkiem by nałykało się jodu puki jeszcze mieszkam nad morzem
pragnaca dzidziusia, Viki26, Inska lubią tę wiadomość
02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015